ZAGLEBIE - ARKA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

arka was pokonala koniec pasy

Postprzez wierny.p.b 2005-04-19, 9:17 pm

POLONIA BYTOM -ARKA GDYNIA-ZAWSZE RAZEM
wierny.p.b

Postprzez Codino 2005-04-19, 9:18 pm

Niezły kozioł ofiarny z Małochy widzę się zrobił... Zabić Małochę! Jak on śmiał zakładać dziś koszulkę Zagłębia :x

:lol: :lol: :lol:
Codino

Postprzez PTAQ84 2005-04-19, 9:25 pm

Szkoda meczu, wydaje mi się że remis byłby sprawiedliwy. A co do pani sędziny to brak mi słów :x Kto ją tam zapraszał :evil:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez ufel65 2005-04-19, 9:29 pm

Mecz na średnim poziomie sedziowanie bez komentarza :evil:
Szkoda straconych 3 ptk tym bardziej ze u siebie
Piekna bramka Ujka :lol:
Lacha Wreszcie cos pokazal ale niestety go nam załatwili i oby przewidywania lekarzy sie nie sprawdzily. Nie wiem czemu ludzie sie czepiaja Małochy dzieki ktory wkoncu gra i strzela bramki.
Chlopaki i tak prezentuja sie wiosna bardzo dobrze i mysle ze ta porażka to tylko przypadek :twisted:
Ostatnio edytowano 2005-04-19, 9:33 pm przez ufel65, łącznie edytowano 1 raz
ufel65

Postprzez rajchi 2005-04-19, 9:30 pm

no fakt, sędzina się nie popisała a co do małochy to chyba było nieporozumienie wystawienie go w pierwsej 11 :raca:
rajchi

Postprzez Robson_sc 2005-04-19, 9:30 pm

Bez sensu jest jechanie Malochy. Zarówno wygrywa jak i przegrywa caly zespól. Szkoda tego meczu bo jak pisalem wczesniej mozna bylo go nawet wygrac. Nie wszystko jednak układa sie zawsze tak jakby wszyscy chcieli. Po 4 zwyciestwach przyszla porazka a to w tak wyrownanej lidze jest naturalne. Jedziemy teraz do Kielc i walczymy dalej.
Robson_sc

Postprzez dziubol 2005-04-19, 9:37 pm

Po przeczytaniu kilkunastu recenzji z meczu z Arką myślę, że powinienem ustosunkować się do poszczególnych opinni. Przyznam,że bardzo zbulwersowała mnie wypowiedż Wojtka, który stwierdził że wszyscy ci którzy nie akceptuja przegranej z Arką to są po prostu "żałosne gnojki". Z całą stanowczością pragnę stwierdzić ,że to określenie bardziej pasuje do niego samego, który nie akceptuje opini drugich osób i stawia się ponad nimi. Przyznam, że nie wiem z jakiej przyczyny. Kojarzy mi się z przewagą formy nad treścią, ale zaznaczam jest to tylko i wyłącznie moja opinia. Co do stwierdzenia - grubego- że Małocha jest po to aby piłka przez przypadek uderzyła go w głowę to prgnę przypomnieć że taka sytuacja miała miejsce w dzisiejszym meczu a rezultat tego był żaden. I jeszcze post DaMiego troszkę mnie zadziwia. A minowicie DaMi stwierdza, że bramkarz który broni w jednym meczu poprawnie to nastepny może zlać kompletnie bo niesie go sława z porzedniego. DaMi z całym szacunkiem myślę, że przsadziłeś i po przemyśleniu sam do tego dojrzejesz.
dziubol

Postprzez pIwooo 2005-04-19, 9:49 pm

No cóz mówi sie trudno.......powinna dobrze wplynać ta porażka na naszych graczy i róznocześnie trenerowi.... :) Chlopaki wyciągną wnioski ze swojej postawy na boisku i w kielcach będzie dobrze...nie oczekuje wygranej celem jest utrzymanie się a nie ekstraklasa...Co do meczu to tak:
ZAwodnik z numerem 22 nie komentuje jego gry.....smiać mi sie chciało
Sędzia-każdy ma taka sama opinie o sędzich odwiedzających Sosnowiec...
No i na deser bramka Uja :D Byle więcej takich bramek :D a Arce życze dobrej gry i tyle. :)

!PEACe!
pIwooo

Postprzez tomi2509 2005-04-19, 10:05 pm

chcialem napisac tylko tyle ze w dzisiejszym spotkaniu nie widzialem w naszej druzynie pomocy !!!! byl widoczny tylko atak i obrona drugiej linii nie bylo dzisiaj wogole!!!! w 1 polowie morawski ( szkoda pisac) a w 2 brak lachy i juz bylo wiadomo ze bedzie bardzo ciezko . dlatego arka miala tyle swobody w srodku i niestety ale meczu nie przegral malocha jak tu sie pisze ale cale Zaglebie. co do sedziow to napisze ze w koncu ktos sie moze przyjrzy tym panom i ....paniom !!!!!gdybysmy wykorzystali 2 ostatnie setki wtedy byla by wygrana a tak musimy dalej dopingowac i pomagac zebysmy sie nie musieli meczyc w barazach

ps.
jesli moge miec prosbe do tych super optymistow co widzieli juz nas w 1 lidze to chcialbym poprosic o nie pisanie takich " bzdur " na forum bo mi sie slabo robi. wiem ze kazdy kocha Zaglebie i ja takze chcialbym zeby bylo w 1 lidze ale do tego jeszcze daleka droga a teraz musimy sie skupic na tym abysmy sie za miesiac nie obudzili w strefie barazowej ( oczywiscie tej dolnej)
pozdrawiam wszystkich kibicow Zaglebia i wspierajmy nasza druzyne bo to duma calego naszego regionu
tomi2509

Postprzez Lukasz_1906 2005-04-19, 10:46 pm

LACHA - TRZYMAJ SIĘ :!: :!: :!:
Lukasz_1906

Postprzez LucasUSA 2005-04-19, 11:41 pm

A ja dzisiaj dla odmiany :wink: zgodze sie z Wojtkiem. Moze ostre slowa, ale mozna sie wqrwic czytajac takie posty. Jedna porazka i jazda po zawodnikach. Opamietajcie sie niektorzy - 5 meczy - 12 punktow. Kto nie bralby w ciemno wczesniej??
LucasUSA

Postprzez Pesto 2005-04-20, 12:13 am

bramka Ujka - coś wspaniałego.

Małocha - RAUS. miałem nie kląć na meczu , nie strzymałem przez tego ciula.

liniowa Kasia - nasłuchała się tekstów na poziomie gimnazjum - machos , ale pewnie już przyzwyczajona.

końcówka meczu - wstyd i kpina , jawna drwina. Arka była lepsza , wygrała zasłużenie , ale te jej zmiany ... dreptanie przez całe boisko , byle zyskać 30 sekund, żałosne.

trzy słowa do towarzysza cenzora : POMYŚL , ZANIM NAPISZESZ.
Pesto
kumaty

Postprzez krzysztof 2005-04-20, 7:57 am

Nie ma co tłumaczyć przegranej winą sędziny, Małochy, długo zmieniających się zawodników Arki itp.
Nie mieliśmy dziś szczęścia i tyle.
Trudno przegraliśmy z drugą drużyną w tabeli i to nie żaden wstyd.
Mogliśmy nie przegrać, drużynę na to było stać, ale widocznie nie dane nam było ;-)
Ważne żeby dalej na każdy mecz wychodzić z nastawieniem wygrania i co najważniejsze nie przegrywać meczy z zespołami poniżej w tabeli.
krzysztof

Postprzez Tomano 2005-04-20, 8:01 am

Trzeba podziekowac druzynie za piekna walke przez caly mecz do konca, a nie psioczyc na poszczegolnych zawodnikow. Ciesze sie ze Mariusz Ujek strzelil bramke z dystansu, moze przekona sie ze raczej warto strzelac z takich odleglosci niz podawac. Bedzie ciezko bez Lachy ale jakos sobie poradzimy. W kielcach wierze w zwyciestwo.
Tomano
Adventure Group

Postprzez krzysztof 2005-04-20, 8:06 am

Tomano napisał(a):... W kielcach wierze w zwyciestwo.

Zobaczymy jak Aleksandar będzie rozgrywał piłkę. Chciałbym aby się przełamał, bo bez Lachy będzie ciężko.

LACHA zdrowiej szybko :!:
krzysztof

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników