ZAGLEBIE - ARKA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Warson 2005-04-19, 6:44 pm

A czemu Nie Bylow ogóle Kibiców Arki, tylko 25-ciu z Bytomia?

A co do meczu, cóz sprawiedliwe by było 1-1 Ale jak sie nie strzela bramki z 3 metrów to tak jest. Albo zawodnik sie sklada do uderzenia 15 minut to sie nie dziwe ze wpakował takie oknoz e beben tylko wzrokiem odprowadził piłke. Jestem Zawiedziony bo moglo byc zwyciestwo wysokie a jest porazka :-( Lacha trzymaj Sie.
Warson

Postprzez RobertPiaski1906 2005-04-19, 7:01 pm

Kibicow Arki bylo ponad 60
Ostatnio edytowano 2005-04-19, 7:03 pm przez RobertPiaski1906, łącznie edytowano 2 razy
RobertPiaski1906
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez ervin 2005-04-19, 7:01 pm

byli byli 8)
pozdro Polonia i Craxa
ervin

Postprzez kwachu 2005-04-19, 7:06 pm

Zgadzam się że sprawiedliwy byłby remis 1-1 albo 2-2. Błąd obrony przy drugiej bramce karygodny. Jak można pozwolić przeciwnikowi tak swobodnie dobiec do 20 metra? Natomiast bramka Ujka to ozdoba każdego stadionu - warto było przyjść żeby zobaczyć to uderzenie. Co do Lachowskiego - jego wejście bardzo ożywiło naszą grę i 15 min po przerwie to było to - atak, walka o każdą piłkę i składne akcje. Chyba to że siedział na ławce tak go zmobilizowało do dobrej gry. Oby tylko jego kontuzja nie była groźna: Pitry, Skrzypek, Zubanovic, Lachowski - robi się niewesoło... Co do sędziowania - ostatnie 15 min sędzia sprawiał wrażenie jakby nie chciał zrobić Arce krzywdy. Zezwalał na bardzo chamską grę na czas, gwizdał wyimaginowane faule, każda zmiana Arki zajmowała conajmniej półtorej minuty. Takie coś baaaaaardzo wkurwia. No i przedłużył mecz o 3 minuty, skończył go w 91... Cóż, gramy dalej i obyśmy zdobyli jakieś punkty w Kielcach :!:
kwachu

Postprzez Marpic 2005-04-19, 7:09 pm

Przegrywa się , bo skutecznośc i celnos jest kiepska...i pytanko jaka rolę pełni lub ma pełni Małocha w naszej drużynie, bo napastnikiem to On na bank nie jest............... :(
Marpic

Postprzez dominx 2005-04-19, 7:12 pm

Cholera w sumie 2 akcje 2 głupie bramki - mecz spox jednak szkoda, bo była duża szansa na zwycięstwo - tak już jest że nie wykorzystane sytuacje się mszczą. Gdyby na koniec chociaż strzelił Wolański...
Poziom sędziowania jak zwykle żenujący - ale to już chyba norma.
Niech tylko Lacha wraca do zdrowia i niech Zubanovic wraca do składu bo już na Małochę nie mogę patrzeć - może i strzela gole ale technik z niego żaden - najlepij żeby pozostał jokerem.
Jedziemy dalej - na Koronie będzie lepiej.
dominx

Postprzez Wally 2005-04-19, 7:16 pm

Cóż można powiedzieć...

Arka miała więcej z gry w pierwszej połowie, nasi dopiero po stracie gola coś zaczęli grać. Wejście Lachowskiego ożywiło grę i gdybyśmy wykorzystali te kilka sytuacji z pierwszych 15 minut drugiej połowy, to inaczej by wyglądała gra. Mecz na niskim poziomie, co tu kryć. Ani Zagłębie, ani Arka nie zachwyciły. Mam nadzieję, że przyda się naszym zimny prysznic, chociaż osobiście wątpie w jakąś zdobycz punktową w Kielcach...
Wally

Postprzez Wuzel 2005-04-19, 7:16 pm

Cóż nie mozna zawsze wygrywać :(

Nasi zawalili 1 połowę - strzał UJA, później końcóweczka 2

Mnie się podobała gra Wolańskiego, na minus Mr.Małocha :roll:

Cóż gramy dalej :)

"WIERNOŚĆ TO SPRAWA NASZEGO HONORU"
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez CharoN^ 2005-04-19, 7:17 pm

Szkoda porażki. Mecz jak najbardziej do wygrania, a przynajmniej zremisowania. Dziś jak na dłoni wyszła nieumiejętność gry Zagłębia bez Lachy... W 15 minutach, których Lacha przebywał na boisku, Zagłębie stworzyło dwa razy więcej sytuacji niż przez pozostałe 75. Pierwszą bramkę trzeba zapisać na konto obrońców i Marcina. Obiektywnie trzeba przyznać, że Kowalski miał wiele szczęścią... Bramka Uja przepiękna. Kapitalne uderzenie z okolic 25, a może nawet 30 metra. Po tym golu przez 10 minut mieliśmy przygniatającą przewagę i masę sytuacji, których nie potrafiliśmy wyorzystać. To zawarzyło o końcowym wyniku... Ktoś już wspomniał, że jakby Lacha grał do końca, to wygralibyśmy ten mecz. Ja jestem skłonny stwierdzić podobnie. Zwycięzka bramka Arki również b.ładna. Hryszczenko z ok. 20 metra precyzyjnym i mocnym strzałem umieścił piłkę w okienko bramki Bębna. Tym razem Marcin nie miał nic do powiedzenia. Dziś nie udało się strzelić w końcówce, wyglądało to jakbyśmy opadli z sił. W każdym razie brawa dla wszystkich zawodników za ambicje, której dziś napewno nie brakowało. Brakowało szczęścia... Teraz czeka nas trudny mecz w Kielcach, ciężko będzie wywieźć choćby jeden punkt. Mam nadzieję, że zawodnicy zrehabilitują się za dzisiejszą porażke.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez dziubol 2005-04-19, 7:20 pm

Jak się ma takiego "asa" jak Małocha to trudno, że przegrywa się mecz. Ja zdaje sobie sprawę z tego, że nie za bardzo jest kogo wpuścić na boisko,ale myślę że zwykły junior naszej drużyny wniósłby do gry napewno więcej, a przede wszystkim więcej walki i zaangażowania niż ta pokraka.Osobiście bardzo się dziwię naszym chłopakom, że nie spuszczą mu manta w szatni bo to już zakrawa na groteskę, albo złą wolę, że wszyscy walczą na całego np taki Ujo wypluwa płuca, a ta lilija przewraca się w 95% podań piłek które szły w jego kierunku. ŻENADA
dziubol

Postprzez Fan 2005-04-19, 7:37 pm

Nie czytam nic poprzednikow: Bramka pierwsza ewidentny blad naszego bramkarza. Morawski nadaje sie do Czarnych, Malocha tak samo. Nie mielismy dzisiaj napastnika. Gra wygladala jak trzeba gdy na boisku byl Lacha. Po jego zejsciu kaplica. Arka w 1 lidze nie ma czego szukac. CZY WYGRYWASZ CZY NIE...
Fan
Working Class

Postprzez SOSNOWIEC* 2005-04-19, 7:41 pm

Przypuszczam ze takiego malochy to by nawet i w Czarnych nie chcieli :/
SOSNOWIEC*

Szkoda że tak późno wszyscy widzą brak napastników

Postprzez aleki4 2005-04-19, 7:47 pm

Jesli druzyna gra w 10 bo wojtek nie daje radę
Mam do piłkarzy szacunek ale kazdy sam powinien wiedzieć kiedy odejść
Z drugiej strony dzisiaj Zagłębie zasłużyło przynajmniej na jeden punkt
aleki4

Postprzez Robson_sc 2005-04-19, 7:49 pm

Mecz na bardzo średnim poziomie. W pierwszej polowie w zasadzie brak dobrych skladnych akcji Zagłebia. Cale zagrożenie bramki to rzuty wolne. Mnie Madar wogole nie przekonuje oddal jeden dobry strzal i to wszystko. Po wejsciu Lachy gra sie rozruszala i bylo bardzo goraco pod bramka Arki. Mnie w pamieci utkwil jeszcze kapitalnie rozegrany wolny. No i to tyle. Odkad Marcin zszedl wrocila gra z pierwszej czesci. Arka nic specjalnego nie pokazala ale zagrali madrze w defensywie i bardzo skutecznie. Co do strzelonych przez nich bramek to sami je zprezentowalismy. Griszczenko pozazdroscil chyba Ujowi ale czasu mial zdecydowanie za duzo. No coz mecz moglismy spokojnie zremisowac albo i wygrac. zabraklo jednak skutecznosci i pomyslu. Boje sie teraz o mecz w Kielcach. W druzynie zrobil sie szpital a druga linia bez Lachy traci na wartosci bardzo duzo.
Robson_sc

Postprzez Codino 2005-04-19, 7:49 pm

To co panowie? Zjebiemy całą winę za porażkę na Małochę? :lol:

:roll:
Codino

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna