przez Lars 2005-04-02, 8:32 pm
Legia gra żenująco :?
tak to jest gdy ciągle grają ci sami zawodnicy. środowisko szczelnie zamknięte, nikt sie nierozwija.
wzmocnienia to powroty, lub młodzi-niedoświadczeni. trener też na dorobku.
poziom na jakim gra Legia jak i potencjał tej wypalonej ekipy na czele z Kiełbowiczem, ktorego powołanie było nieporozumieniem, Karwanem (w ktorego wierzyłem, ale każdy ma jakis kredyt zaufania ktory kiedys sie konczy) Włodarczykiem (bez ambicji piłkarskich, piłka jest jego chlebem, chce zarabiać, tylko Legia go zatrzymała przed wyjazdem do angielskiej championship ), Surmą ( zawsze był przecietny teraz wtopił sie w ligową szarzyzne). Szkoda mi tylko A. Boruca bo to jest dobry zawodnik...reszta to kopacze. może przynajmnej z tych młodych cos wyrośnie. jeszcze musze wspomniec o Saganie - dla Ciebie szacunek za niewiaryodną ambicje, choć umiejetnosci przecietne, ambicja i wola walki sprawiają że Sagan zawsze u mnie był in plus.
Być moze po jakims dobrym meczu ktoregos piłkarza z wyzej wymienionych jeszcze pochwale, ale...trzeba sobie powiedziec wprost ze obiektywnie są słabi, wypaleni i ich miejsce jest w Lechu, Łecznej, czy Wodzisławiu, a Szali i Kowalskiego w II lidze.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE