przez olo69 2005-03-15, 7:19 pm
mnie zastanawia jak to jest z karami za symulowanie faulu (na eliminacjach olimpijskich mieliśmy przykłady takich kar), ja akurat z takim rodzajem kar spotkałem się po raz pierwszy, nie kojarzę, żeby dawniej sygnalizowano takie przewinienia może dlatego, że kiedyś w hokeja grali mężczyźni, a nie cioty (czyt. hokeiści Polonii), owszem czasami upadki szczególnie za zahaczanie były troszkę bardziej widowiskowe niż powinny, ale jednak były po faulach.
Brzydal czy wiesz jak teraz regulują to przepisy ?
Panowie hokeiści jedna prośba zagrajcie z nimi w Bytomiu ostro po bandach ale nie faul i nie dajcie się prowokować bo widać, że mają w składzie starych wyjadaczy którzy w prowokowaniu i symulanctwie osiągneli mistrzostwo.
I jeszcze jedno osobiście wolałbym, aby K.Kuźniecow nie grał w Bytomiu - w tym sezonie na Zimowym opuściłem 2 mecze i doskonale wiem, że jeśli chce mu się grać to potrafi być bardzo dobrym zawodnikiem (chociaż na pewno nie gra już tak jak trochę wczesniej gdy grał w ataku z Puzio i Tobiaszem w barwach Zagłebia oczywiscie), ale w niedziele było widac, że to nie słabszy dzień tylko co innego nie pozwoliło mu zademonstrować lepszej formy jak chociażby w meczu z Janowem.