Finałowe Mecze Hokeja - Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2005-03-15, 7:23 am

kododo napisał(a):a props wyjazdu do bytomia nie mozna by podejść grupka do kasy tuż przed rozpoczęciem meczy albo 5 minut po i potem udać sie na sektor dla gości normalnym wejściem kupić bilety jako indywidualny kibic zabronić nie mogą a policja już sama zadba zeby otworzyć drugie wejście albo zeby nie było dymów na lodowisku zaraz po rozpoczeciu meczu. rany boskie przecież musimy naszych wesprzeć bez naszych kibiców oni bedą grali przez 60 minut bez szóstego zawodnika!! znaczy sie w osłabieniu :!:
PRZEPRASZAM , ŻE ZAPYTAM: ILE MASZ LAT I ILE RAZY BYŁEŚ NA WYJEĹšDZIE ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez kododo 2005-03-15, 9:23 am

faktycznie nie byłem na wyjeździe co nie oznacza ze nie chciałbym zobaczyć jak krążęk łopocze w ich śiatce już w piątek a jechać do bytomia i nawet nie móc sie uśmiechnąć po bramce bo zaraz by sie kilku znalazło chetnych urwać głowe to średnia przyjemność
kododo

Postprzez B-TM 2005-03-15, 10:30 am

panowie szkoda ze doszlo do chorej sytuacji ze my kibice nie mozemy ogladac meczy naszych druzyn, niestety ale wasz prezes pawlowski mysli ze klub jest jego i nie zalezy mu na kibicach, u nas sytuacja taka miala miejsce w pilce do tego doszly mecze sprzedawane przez jebanych pilkarzykow i z obietnic o awnsie wyszedl spadek do III ligi, teraz sytuacja sie zmienila ale troche potrwa zanim pilkarze odzyskaja zaufanie, jezeli chodzi o hokej to jestesmy klubem amatorskim i to co chlopcy robia dla nas to mistrzostwo swiata :lol: nasza hala (stodola :lol: ) niestety nie jest w stanie przyjac wszystkich naszych kibicow bo zainteresowanie jest spore a do tego zapewnic wszystkie wymogi policji, dlatego ciezko bedzie z waszym wejsciem ale mozecie przyjechac, my tez bylismy ok.50 porozrzucanych po hali i prawie 300 zarocone z dworca, dziekujemy panie pawlowski
POLONIA JEST WIELKA - ZAWSZE W NASZYCH SERCACH
B-TM
Żółta kartka

Postprzez wieszczu 2005-03-15, 10:40 am

Moim skromnym zdaniem nie ma sensu wpuszczac tych smierdzących goroli na naszą halę. Po co sie pytam?? Dlatego że my nie wejdziemy?? A po co nam tam wchodzić? My teraz mamy przewagę jednego meczu i oni muszą wygrać u nas. Dlatego niech sie martwią te gorolskie świnie jak wejść i pomóc swojej drużynie. My musimy wszystko zrobić żeby POLONIA wygrała i nie martwić się o jakieś zagłębie. A za rok to nie będziemy wiedzięć czy jeszcze istnieją czy nie!!!!! Pozdrawiam

Post przeniesiony z forum polonii...Ktoś :wink: mi zarzucił bluzganie w tym temacie.Jak widać moje posty to wręcz dyplomacja w porównaniu do tego ścierwa.Co wcale nie znaczy,że raz na jakiś czas mogę sobie pozwolić na odstępstwa od normy,tak więc...jebany,hanyski bękarcie smród i świnie będziesz miał w tym waszym chlewie,przypadkowo tylko nazwanym halą,już w najbliższy piątek.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez B-TM 2005-03-15, 11:23 am

wieszczu wyluzuj zawsze znajdzie sie ktos myslacy inaczej u was i u nas za rok mam nadzieje ze nasze kluby beda nadal istnialy bo w tym chorym kraju wszystko jest mozliwe.Zyczylbym sobie powrotu do sytuacji przynajmniej z lat 80-tych :lol: kiedy nikt nie myslal o upadku i bylo duzo wiecej klubow a poziom wyzszy niz teraz co do hali?! mimo ze nie jest piekna 8) jestesmy dumni z tego co w niej zobaczylismy , to kawal historii polskiego hokeja. W piatek moze byc roznie, jednak wierzymy w awans naszej Polonii, pozdro dla normalnych
B-TM
Żółta kartka

Postprzez wieszczu 2005-03-15, 11:48 am

B-TM jestem świadomy tego ,że wszędzie są normalni i normalni inaczej;zresztą ja również czasami zaliczam się do tych drugich.Chodzi tylko o to,że nie lubię pozostawać dłużnym,tym bardziej w stosunku do tych po drugiej stronie rzeki.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez gruby 2005-03-15, 12:22 pm

kododo napisał(a):faktycznie nie byłem na wyjeździe co nie oznacza ze nie chciałbym zobaczyć jak krążęk łopocze w ich śiatce już w piątek a jechać do bytomia i nawet nie móc sie uśmiechnąć po bramce bo zaraz by sie kilku znalazło chetnych urwać głowe to średnia przyjemność

a przypadkiem to nie ty pytałeś się na forum Polonii jak dojechać na ich hale z dworca... :?: :?: 8)
gruby

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-15, 1:00 pm

A na Zimowym wykrecaja juz krzeselka w sektorze gosci :!:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez DaMi 2005-03-15, 4:19 pm

B-TM napisał(a):niestety ale wasz prezes pawlowski mysli ze klub jest jego i nie zalezy mu na kibicach

Chu... wiesz a piszesze.
Dziewne że Naprzód był wpuszczony na nasze lodowisko a jak chyba każdy wie nas nie wpuścili i też Pawłowski mogół powiedzieć A TAKI CHU... ZAGŁĘBIE NIE WESZŁO TO NAPRZÓD TEŻ NIE WEJDZIE. Poprostu wszystko wcześniej było załatwione między działaczami i z policją i nie było większych problemów z tym żeby na lodowisko.

Tak jak napisał Marcin na lodowisku już trwają przygotowania do przyjęcia kibiców Polonii na niedzielny mecz.
Ostatnio edytowano 2005-03-15, 5:31 pm przez DaMi, łącznie edytowano 1 raz
DaMi

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-03-15, 5:25 pm

Czy jest juz oficjalne pismo z zabronieniem wstępu kibiców Zagłebia na hale Poloni ?? Swoją drogą to argument o zamknieciu połowy hali jest nieprawdziwy..... Polonia jako jeden z nielicznych klubów posiada klatke dla przyjezdnych i dobrze zabiezbieczoną od reszty publicznosci.... Poprostu rewanż za piątek
BuBy_MaDnEss_#4

Re: :)

Postprzez ATR 2005-03-15, 5:32 pm

^m@rcin^ napisał(a):A na Zimowym wykrecaja juz krzeselka w sektorze gosci :!:

Jak wpuszczą kibiców Polonii a będzie taka frekwencja jak w niedzielę to trochę ciasno będzie :wink:
ATR

Postprzez BytomFans 2005-03-15, 6:02 pm

Powiem wam tyle ! NA HALE W GRUPIE ZORGANIZOWANEJ NIE WEJDZIECIE ZA HU.A !!! Najlepiej jak będziecie wchodzić mniejszymi grupami i odrazu bedziecie przechodzić do "klatki" bo inaczej meczu nie obejżycie z trybun!

TYLKO BYTOM !
BytomFans

Postprzez bankier 2005-03-15, 6:51 pm

Brzydal - rzuć jakieś info z obozu naszych hokeistów 8)

Tak na spokojnie oceniejąc niedzielną potyczke - w pamięci utkwił mi jeden fakt - Zagłebie przegrywało praktycznie każde wznowienie na buliku... w tym elemencie niestety ustępowaliśmy Polonistom. :?
bankier

Postprzez olo69 2005-03-15, 7:19 pm

mnie zastanawia jak to jest z karami za symulowanie faulu (na eliminacjach olimpijskich mieliśmy przykłady takich kar), ja akurat z takim rodzajem kar spotkałem się po raz pierwszy, nie kojarzę, żeby dawniej sygnalizowano takie przewinienia może dlatego, że kiedyś w hokeja grali mężczyźni, a nie cioty (czyt. hokeiści Polonii), owszem czasami upadki szczególnie za zahaczanie były troszkę bardziej widowiskowe niż powinny, ale jednak były po faulach.
Brzydal czy wiesz jak teraz regulują to przepisy ?
Panowie hokeiści jedna prośba zagrajcie z nimi w Bytomiu ostro po bandach ale nie faul i nie dajcie się prowokować bo widać, że mają w składzie starych wyjadaczy którzy w prowokowaniu i symulanctwie osiągneli mistrzostwo.
I jeszcze jedno osobiście wolałbym, aby K.Kuźniecow nie grał w Bytomiu - w tym sezonie na Zimowym opuściłem 2 mecze i doskonale wiem, że jeśli chce mu się grać to potrafi być bardzo dobrym zawodnikiem (chociaż na pewno nie gra już tak jak trochę wczesniej gdy grał w ataku z Puzio i Tobiaszem w barwach Zagłebia oczywiscie), ale w niedziele było widac, że to nie słabszy dzień tylko co innego nie pozwoliło mu zademonstrować lepszej formy jak chociażby w meczu z Janowem.
olo69

Postprzez trzymający_władzę 2005-03-15, 8:24 pm

Wiecie czmeu Kuźniecow grał słabo? Bo serce mu zabraniało grać dobrze przeciwko swojej byłej drużynie. Pamiętajcie on ma serce niebiesko-czerwone!
trzymający_władzę

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice