Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
pol_byt napisał(a):padło tutaj duzo wypowiedzi ze sedzia w mniejszym lub wiekszym stopniu pomógł polonii. prosze o przypomnienie mi konkretnych sytacji bo jakos chyba nie na tym meczu byłem:)
siudi slayer napisał(a):Drodzy zawodnicy Zagłębia Sosnowiec błagam Was żebyście pokazali jak się gra w Bytomiu. Każdy z nas wie że jesteście silnym zespołem i że powinniście grać w extraklasie. Ja wychodząc z Zimowego miałem łzy w oczach i nie mogłem uwierzyć że tak się stało :cry: :cry: :cry: . Dalej jestem załamany i dalej nie mogę uwierzyć w to co się wczoraj wydarzyło niektórzy kibice napewno czują to co ja czuję. Pragnę Wam podziękować za to że się wczoraj staraliście i graliście do upadłego, kibice też wykazali sie wzorową frekfencją i za to ich cenie że byli z Zagłębiem w trudnych chwilach a także w tych radosnych i szczęśliwych no cóż stwierdze fakt że sędzia też w małym stopniu przyczynił się do zwycięstwa Bytomian no ale nie zawsze się odnosi sukcesy. Zagłębie trzymam za Was kciuki w piątek serce i umysł mi podpowiada że piątek będzie dla nas, że wygracie czuję to i oby tak sie stało. Dlatego błagam: walczcie w piątek a w niedziele u siebie pokażecie że da się wygrać :) :) :) :racowisko: [/b]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników