Finałowe Mecze Hokeja - Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Ader 2005-03-14, 4:58 pm

:napinacz: i tyle w temacie...
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Wierze w Was.

Postprzez siudi slayer 2005-03-14, 7:36 pm

Drodzy zawodnicy Zagłębia Sosnowiec błagam Was żebyście pokazali jak się gra w Bytomiu. Każdy z nas wie że jesteście silnym zespołem i że powinniście grać w extraklasie. Ja wychodząc z Zimowego miałem łzy w oczach i nie mogłem uwierzyć że tak się stało :cry: :cry: :cry: . Dalej jestem załamany i dalej nie mogę uwierzyć w to co się wczoraj wydarzyło niektórzy kibice napewno czują to co ja czuję. Pragnę Wam podziękować za to że się wczoraj staraliście i graliście do upadłego, kibice też wykazali sie wzorową frekfencją i za to ich cenie że byli z Zagłębiem w trudnych chwilach a także w tych radosnych i szczęśliwych no cóż stwierdze fakt że sędzia też w małym stopniu przyczynił się do zwycięstwa Bytomian no ale nie zawsze się odnosi sukcesy. Zagłębie trzymam za Was kciuki w piątek serce i umysł mi podpowiada że piątek będzie dla nas, że wygracie czuję to i oby tak sie stało. Dlatego błagam: walczcie w piątek a w niedziele u siebie pokażecie że da się wygrać :) :) :) :racowisko: [/b]
siudi slayer

Postprzez SOSNOWIEC* 2005-03-14, 7:46 pm

A ja mam nadzieje ze zapewnimy sobie awans w 5 meczu przy duzym nadokomplecie!!!!
SOSNOWIEC*

Postprzez pol_byt 2005-03-14, 7:53 pm

padło tutaj duzo wypowiedzi ze sedzia w mniejszym lub wiekszym stopniu pomógł polonii. prosze o przypomnienie mi konkretnych sytacji bo jakos chyba nie na tym meczu byłem:)
pol_byt

Postprzez Ader 2005-03-14, 7:57 pm

ja moze dodam ze przed meczem byl mecz SIELEC SOSNOWIEC-JASTRZEBIE wygralismy 10-4 i mozemy byc zadowoleni z naszych mlodzikow tylko ze nie strzelili 3 razy do pustej bramki i cos z trybun chuliganki jastrzebia przez prawie cala 3 tercje dopingowaly swoj zespol a potem gonily naszych mlodych ultrasow:) Potem probowalismy je przekrzyczec lecz ni e bylo rady :lol: :lol: :lol:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-14, 7:58 pm

pol_byt napisał(a):padło tutaj duzo wypowiedzi ze sedzia w mniejszym lub wiekszym stopniu pomógł polonii. prosze o przypomnienie mi konkretnych sytacji bo jakos chyba nie na tym meczu byłem:)

Zawodnicy Poloni sami sie kladli na lod :?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: Wierze w Was.

Postprzez MuMiN 2005-03-14, 8:02 pm

siudi slayer napisał(a):Drodzy zawodnicy Zagłębia Sosnowiec błagam Was żebyście pokazali jak się gra w Bytomiu. Każdy z nas wie że jesteście silnym zespołem i że powinniście grać w extraklasie. Ja wychodząc z Zimowego miałem łzy w oczach i nie mogłem uwierzyć że tak się stało :cry: :cry: :cry: . Dalej jestem załamany i dalej nie mogę uwierzyć w to co się wczoraj wydarzyło niektórzy kibice napewno czują to co ja czuję. Pragnę Wam podziękować za to że się wczoraj staraliście i graliście do upadłego, kibice też wykazali sie wzorową frekfencją i za to ich cenie że byli z Zagłębiem w trudnych chwilach a także w tych radosnych i szczęśliwych no cóż stwierdze fakt że sędzia też w małym stopniu przyczynił się do zwycięstwa Bytomian no ale nie zawsze się odnosi sukcesy. Zagłębie trzymam za Was kciuki w piątek serce i umysł mi podpowiada że piątek będzie dla nas, że wygracie czuję to i oby tak sie stało. Dlatego błagam: walczcie w piątek a w niedziele u siebie pokażecie że da się wygrać :) :) :) :racowisko: [/b]

Piękny Post ! Bierzcie przykład z tego gościa ! - Pozdrawiam !
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez miron 21 2005-03-14, 8:06 pm

100% racij
miron 21

Postprzez bankier 2005-03-14, 8:25 pm

Czy (jesli tak - to kiedy) będzie mozna zobaczyc fotki z niedzielnego spotkania (te na sosnowiec.info juz widziałem) 8)

a jeśli chodzi o piatkowe spotkanie - bedzie niezmiernie ciężko. Polonia jest w gazie - co pokazała ogrywając nas pod koniec ligi, potem odprawiając z kwitkiem Krynicę i teraz wygrywajac na Zimowym. Zagłebie niestety druga częśc sezonu ma słabszą - do tego grają nieskutecznie (co było widac szczeg. w meczach z Janowem). Sytuacja w której teraz się znaleźli wymagać bedzie od naszych zawodników maksymalnej koncentracji i wzniesienia się na wyżyny swoich umiejetności. Mam nadzieję, że wytrzymają presję jaka na nich ciąży - bo jeśli nie uda sie wygrać w Bytomiu - będzie bardzo ciężko odwrócić losy rywalizacji. Do boju ZAGŁĘBIE!!!
bankier

Postprzez bankier 2005-03-14, 8:46 pm

I jeszcze jedno - Brzydal, Ty masz chyba najlepszy "kontakt" z zawodnikami Zagłebia 8) jesli możesz napisz co oni sami mówią o niedzielnym spotkaniu - i z jakim nastawieniem wybierają się w piatek do Bytomia. Z góry dzięki :wink:
bankier

Postprzez BrzydaL 2005-03-14, 8:49 pm

O wczorajszym meczu przynajmniej o tym co dzialo sie na lodzie nikt juz niepamieta, wszyskich boli porazka przy wygranym meczu ale pozbieramy sie i jestem [jak i reszta druzyny] dobrej mysli co do piatku.
BrzydaL

Postprzez miron 21 2005-03-14, 9:01 pm

Mnie to wystarczy wierzę w zwycięstwo ,extraklasa będzie nasza i tyle.
miron 21

Postprzez olo69 2005-03-14, 9:01 pm

kilka fotek jest na kibicach, a w wiadomościach sportowych TVP3 pokazywali migawki m.in. bramkę T. Bernata
olo69

Postprzez Madball 2005-03-14, 11:43 pm

Madball

Postprzez kododo 2005-03-15, 12:20 am

a props wyjazdu do bytomia nie mozna by podejść grupka do kasy tuż przed rozpoczęciem meczy albo 5 minut po i potem udać sie na sektor dla gości normalnym wejściem kupić bilety jako indywidualny kibic zabronić nie mogą a policja już sama zadba zeby otworzyć drugie wejście albo zeby nie było dymów na lodowisku zaraz po rozpoczeciu meczu. rany boskie przecież musimy naszych wesprzeć bez naszych kibiców oni bedą grali przez 60 minut bez szóstego zawodnika!! znaczy sie w osłabieniu :!:
kododo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice