przez Gość 2005-03-09, 9:02 pm
A nie wpadło Wam do głowy że w kwestiach finansowych Rudy może mieć odgórne rozkazy?
Jak już pisałem zawsze w kwestii Rudego byłem na "NIE" ale w tym wypadku go popiram. Jak również prezesa Mottę.
Zrozumcie wreszcie że dziś nic za darmo nie ma. Jakbyście się czuli jakby ktoś zarabiał waszym kosztem. Rados pójdziesz robić za free?? Wątpię. Tak samo jak dla ciebie za robotę powinno być wynagrodzenie tak dla klubu powinna być jakaś kasa.
Zrozumcie że taka transmisja to też koszt dla klubu. Oni przyjadą postawią swoje reklamy, zarobią kasę i odjadą.
A co do tej promocji to też mam wątpliwości. TELE 5 wcale nie należy do czołówki polskiej telewizji. Oglądaliście to kiedyś? Filmy puszczają tam po 20 razy w miesiącu. Ciągle jakieś usterki: to nie ma dźwięku, to polskiego dabingu. Relacje sportowe też mają wiele do życzenia.
Założę się że jeżeli stacja nie poprawi swojej jakości ( w co wątpię) to znakomita większość z Was narzekałaby po transmisji na jej niską jakość.
Kolejna sprawa. Jak już tutaj zauważono to niestety prawdą jest iż wielu naszych kibiców wolałoby kupić 3 piwa albo jabola i mecz obejżeć przed telewizorem. A to dodatkowe koszty dla klubu, których telewizja nie zrekompensuje w żaden sposób. I wcale nie tak trudno znaleźć wzmianki o tym iż TELE 5 ma zamiar transmitować 2 ligę. Do tego nie potrzeba internetu, bo pisze o tym prasa, a i telewizja zadba pewnie o reklamę transmisji. Dlatego takie argumenty, delikatnie mówiąc, uważam za śmieszne.
Pozdrawiam!