Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
adas napisał(a):ale nam potrzebny bramkarz, nie który broni od czasu do czasu dobrze, tylko taki który jest pewnym punktem drużyny.
adas napisał(a):powiem tyle, jeszcze zatesknimy za Drzymontem i Kurdzielem
Oczywiście masz prawo do swego subiektywnego zdania, lecz zanim zaczniesz je wypowiadać, przemyśl pewne kwestie :!:adas napisał(a):Wroce jeszcze do trenera. Oczywiscie jestem mu wdzieczny za to co juz dla nas zrobil, ale jednak nadal bede twierdzil ze jego czas tu dobiega konca.
Oprócz przywiazania, Krzysiu ma jeszcze solidny warsztat trenerski i nie zapominaj o tym!adas napisał(a):Fakt, nie ma drugiego trenera w naszym kraju, ktory bedzie tak zwiazany z ZAGLEBIEM jak trener Tochel. Czy jednak przywiazanie wystarcza?
A znasz go osobiście? Widzę, że nie po Twych wpisach! Widziałeś kiedykolwiek jak rozmawia z piłkarzami? Ja znów wiem, że potrafi ich opier....ć solidnie. Znam też kilka innych faktów (np: jeżdził po dyskotekach swego czasu i sprawdzał, czy piłkarze nie bawia przed meczem - i co Ty na to?). Krótki potrafił opie.....ć i co? Chcesz takiego znów w Zagłębiu? Chyba nie.adas napisał(a):Uwazam, ze tym chlopakom jest potrzebny ktos w rodzaju wychowawcy, sa jeszcze mlodzi i potrzebuja czuc silna reke. Trener Tochel do takich ludzi nie nalezy.
dziejus napisał(a):Tak sobie teraz mysle czy ten kontrakt Dzimiego to nie jest w pewnym stopniu poswieceniem z jego strony dla klubu i kibicow. Powodzenia Marcinie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników