Szal Zagłębia o Antyrasistowskim Przesłaniu - Opinie ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez dominik 2004-12-13, 8:31 pm

to ja sobie zrobie szalik zagłębie sosnowiec hitler fans.........jezeli kazdy ma prawo do wyrazania poglądów to czemu nie zrobic takiiego szala.......pozdro
dominik

Postprzez WOJTEK 2004-12-13, 8:51 pm

dominik napisał(a):to ja sobie zrobie szalik zagłębie sosnowiec hitler fans.........jezeli kazdy ma prawo do wyrazania poglądów to czemu nie zrobic takiiego szala.......pozdro

WIESZ CHOCIAŻ KTO TO BYŁ HITLER ?? PUKNIJ SIĘ W GŁOWĘ ZANIM ZNÓW COŚ TAKIEGO NAPISZESZ. OSTATNIE OSTRZEŻENIE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez regard 2004-12-13, 9:22 pm

dominik :wink: Oczywiście, że masz prawo do wyrażania swoich poglądów.
Pod warunkiem rzecz jasna, że Twoje poglądy są zgodne z jedynie słusznymi poglądami. 8)
regard

Postprzez WOJTEK 2004-12-13, 9:50 pm

regard napisał(a):dominik :wink: Oczywiście, że masz prawo do wyrażania swoich poglądów.
Pod warunkiem rzecz jasna, że Twoje poglądy są zgodne z jedynie słusznymi poglądami. 8)
WŁAŚNIE. W POLSCE POPIERANIE hITLERA I RASIZMU JEST PRZESTĘPSTWEM.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Monti 2004-12-13, 9:53 pm

Tak oczywiście, Wojtek, zrób bana wszystkim i tak jedyne wartosciowe wpisy to takie które odpowiadają Twoim pogladom, a Ty przecież sam wiesz najlepiej jak je wyrażać . Proponuje zatem wywalić wszystkich i cyklicznie publikować "Jedyne słyszne spojrzenie na każdy temat czyli świat wdług Wojtka". Zrobiliście sobie "Czerwone Zagłębie z podtekstem Gerkowskim " (jak byście tego nie tłumaczyli, to tak jest że nie ma ono nic wspólnego z przedwojeną historią Zagłębia biorąc pod uwage kontekst w jakim o tej fladze wypowiadałeś sie na przykład Ty), teraz robicie jakiś szalik, (tak nawiasem mi wisi czy powstanie czy nie) ale proponuje do kompletu tatuaż na czole, a pewnie za miesiąc zrobcie bojówke która bedzie obrzucać kamienniami ludzi wychodzących z kościoła bo przecież dla Ciebie wiara to bzdura i trzeba ludzi mających jakieś życie duchowe szkalować . Nie bronię wipisów o Hitlerze i skrajnych poglądów problem że twoje są równie skrajne z tym że w druga strone. Nie oczekuj szacunku nie potrafjac szanować innych , nie oczekuj tolerancji nie potrafijąc tolerować innych pogladów . Tyle w temacie i nie trudź sie odpisując mi. Dyskutowaliśmu juz tyle razy że nie mam złudzeń że dotrze do Ciebie to co pisze. Podtrzymuje to co kiedyś napisałem że jesteś najgordzym moderatorem jaki może być na tym forum. Wpadłem tu na chwile zeby zobaczyć czy coś sie tu zmieniło. Jestem niestety rozczarowany.
Monti
Moderator

Postprzez Carlos 2004-12-13, 9:58 pm

dominik napisał(a):to ja sobie zrobie szalik zagłębie sosnowiec hitler fans.........jezeli kazdy ma prawo do wyrazania poglądów to czemu nie zrobic takiiego szala.......pozdro

dobra chcesz to sobie zrób ale bez napisu Zagłębie Sosnowiec
Carlos

Postprzez WOJTEK 2004-12-13, 10:04 pm

Art. 119. § 1. Kto stosuje przemoc lub groźbę bezprawną wobec grupy osób lub poszczególnej osoby z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, politycznej, wyznaniowej lub z powodu jej bezwyznaniowości,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto publicznie nawołuje do popełnienia przestępstwa określonego w § 1.

I WSZYSTKO JASNE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2004-12-13, 10:10 pm

Monti napisał(a):Tak oczywiście, Wojtek, zrób bana wszystkim i tak jedyne wartosciowe wpisy to takie które odpowiadają Twoim pogladom, a Ty przecież sam wiesz najlepiej jak je wyrażać . Proponuje zatem wywalić wszystkich i cyklicznie publikować "Jedyne słyszne spojrzenie na każdy temat czyli świat wdług Wojtka". Zrobiliście sobie "Czerwone Zagłębie z podtekstem Gerkowskim " (jak byście tego nie tłumaczyli, to tak jest że nie ma ono nic wspólnego z przedwojeną historią Zagłębia biorąc pod uwage kontekst w jakim o tej fladze wypowiadałeś sie na przykład Ty), teraz robicie jakiś szalik, (tak nawiasem mi wisi czy powstanie czy nie) ale proponuje do kompletu tatuaż na czole, a pewnie za miesiąc zrobcie bojówke która bedzie obrzucać kamienniami ludzi wychodzących z kościoła bo przecież dla Ciebie wiara to bzdura i trzeba ludzi mających jakieś życie duchowe szkalować . Nie bronię wipisów o Hitlerze i skrajnych poglądów problem że twoje są równie skrajne z tym że w druga strone. Nie oczekuj szacunku nie potrafjac szanować innych , nie oczekuj tolerancji nie potrafijąc tolerować innych pogladów . Tyle w temacie i nie trudź sie odpisując mi. Dyskutowaliśmu juz tyle razy że nie mam złudzeń że dotrze do Ciebie to co pisze. Podtrzymuje to co kiedyś napisałem że jesteś najgordzym moderatorem jaki może być na tym forum. Wpadłem tu na chwile zeby zobaczyć czy coś sie tu zmieniło. Jestem niestety rozczarowany.
NIE WIEM PO CO ZABIERASZ W TAKIM RAZIE GŁOS ? MASZ ZAMIAR TU SIĘ WYPŁAKAĆ KOMUŚ W RĘKAW ? TO , ŻE W COŚ WIERZĘ TO MOJA SPRAWA A NIE TWOJA. PRAGNĘ CI TYLKO PRZYPOMIEĆ TAKĄ ROZMOWĘ GDY MNIE BARDZO CHWALIŁEŚ , CHORĄGIEWKO. POWIEDZ LEPIEJ GDZIE MNIE WIDZIAŁEŚ POD KOSCIOŁEM. A CO DO FLAGI ? DARUJ SOBIE .I PRZESTAŃ MNIE UMORALNIAĆ , ZAJMIJ SIĘ LEPIEJ KIMS INNYM. WIDZISZ CUDZE BŁEDY A SAM SIEDZISZ JAK MYSZ POD MIOTŁĄ .DO FLAGI MIAŁES PRZECIEŻ TAK BLISKO , MOGŁEŚ JĄ ZERWAĆ JAK CI TAK SZKODZIŁA.ALE ŁATWIEJ TU SIE PIENIĆ I POTEM MÓWIĆ ,ZE JA TO JESTEM PRZECIW.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez DaMi 2004-12-13, 10:12 pm

Wojtek teraz bys napisał PYWATNE POGADUSZKI NA GG ALBO PRIWIE
DaMi

Postprzez Monti 2004-12-13, 10:17 pm

WOJTEK napisał(a): PRAGNĘ CI TYLKO PRZYPOMIEĆ TAKĄ ROZMOWĘ GDY MNIE BARDZO CHWALIŁEŚ , CHORĄGIEWKO.

:shock: do ciebie nic nie dociera a to co dociera rozumiesz po swojemu.

Reszty wogóle nie skomentuje.
Monti
Moderator

Postprzez dominik 2004-12-14, 2:12 am

WOJTEK napisał(a):

WIESZ CHOCIAŻ KTO TO BYŁ HITLER ?? PUKNIJ SIĘ W GŁOWĘ ZANIM ZNÓW COŚ TAKIEGO NAPISZESZ. OSTATNIE OSTRZEŻENIE.

wybacz stary ale według mnie jestes nietolerancyjny jak c##j....osobiscie je#$e mnie hitler tylko podalem taki przyład chcesz to mnie banuj ale wiedz, ze nie tylko twoje poglady sa najlepsze i oka.....kazdy z nas wyznaje inne idee i powinienes je uszanowac,jezeli nie to juz tylko świadzcy o tym jak bardzo jesteś ograniczony.....
wiem ze jestem młodszy od ciebie ,ale powaznie uszanuj wypowiedzi innych a nie krytykuj za to ze sa nazistami czy narodowcami.....
krytykujesz ich a sam wcale nie jestes lepszy......
dominik

Postprzez musztra 2004-12-14, 1:27 pm

ten temat wzbudza same kontrowersje.Zamknijcie go wkońcu :!: :!:
musztra

Postprzez CZaRnYY 2004-12-14, 2:09 pm

musztra napisał(a):ten temat wzbudza same kontrowersje.Zamknijcie go wkońcu :!: :!:

Jestem przeciwnego zdania - wiadomo, że nie jesteśmy na kółku różańcowym w kółku wzajemnej adoracji i w pewnych kwestiach forumowicze mają odmienne poglądy, a samo forum ma pomóc je przedstawić i dopuścić do konfrontacji argumentów obu stron, taka jego rola i funkcja.
CZaRnYY

Postprzez WOJTEK 2004-12-14, 2:41 pm

PRYWATNIE UWAZAM , ŻE POWINNISMY GO ZAMKNĄĆ. ALE ZARAZ POJAWIĄ SIĘ ZARZUTY , ŻE MANIPULUJĘ I TAK DALEJ. :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez dominik 2004-12-14, 2:47 pm

temat niech pozostanie ,tylko abysmy mieli troszke wiecej szacunku do innych oraz tego jakie poglady wyznaja....
dominik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice