Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
dominik napisał(a):to ja sobie zrobie szalik zagłębie sosnowiec hitler fans.........jezeli kazdy ma prawo do wyrazania poglądów to czemu nie zrobic takiiego szala.......pozdro
WŁAŚNIE. W POLSCE POPIERANIE hITLERA I RASIZMU JEST PRZESTĘPSTWEM.regard napisał(a):dominik :wink: Oczywiście, że masz prawo do wyrażania swoich poglądów.
Pod warunkiem rzecz jasna, że Twoje poglądy są zgodne z jedynie słusznymi poglądami. 8)
NIE WIEM PO CO ZABIERASZ W TAKIM RAZIE GŁOS ? MASZ ZAMIAR TU SIĘ WYPŁAKAĆ KOMUŚ W RĘKAW ? TO , ŻE W COŚ WIERZĘ TO MOJA SPRAWA A NIE TWOJA. PRAGNĘ CI TYLKO PRZYPOMIEĆ TAKĄ ROZMOWĘ GDY MNIE BARDZO CHWALIŁEŚ , CHORĄGIEWKO. POWIEDZ LEPIEJ GDZIE MNIE WIDZIAŁEŚ POD KOSCIOŁEM. A CO DO FLAGI ? DARUJ SOBIE .I PRZESTAŃ MNIE UMORALNIAĆ , ZAJMIJ SIĘ LEPIEJ KIMS INNYM. WIDZISZ CUDZE BŁEDY A SAM SIEDZISZ JAK MYSZ POD MIOTŁĄ .DO FLAGI MIAŁES PRZECIEŻ TAK BLISKO , MOGŁEŚ JĄ ZERWAĆ JAK CI TAK SZKODZIŁA.ALE ŁATWIEJ TU SIE PIENIĆ I POTEM MÓWIĆ ,ZE JA TO JESTEM PRZECIW.Monti napisał(a):Tak oczywiście, Wojtek, zrób bana wszystkim i tak jedyne wartosciowe wpisy to takie które odpowiadają Twoim pogladom, a Ty przecież sam wiesz najlepiej jak je wyrażać . Proponuje zatem wywalić wszystkich i cyklicznie publikować "Jedyne słyszne spojrzenie na każdy temat czyli świat wdług Wojtka". Zrobiliście sobie "Czerwone Zagłębie z podtekstem Gerkowskim " (jak byście tego nie tłumaczyli, to tak jest że nie ma ono nic wspólnego z przedwojeną historią Zagłębia biorąc pod uwage kontekst w jakim o tej fladze wypowiadałeś sie na przykład Ty), teraz robicie jakiś szalik, (tak nawiasem mi wisi czy powstanie czy nie) ale proponuje do kompletu tatuaż na czole, a pewnie za miesiąc zrobcie bojówke która bedzie obrzucać kamienniami ludzi wychodzących z kościoła bo przecież dla Ciebie wiara to bzdura i trzeba ludzi mających jakieś życie duchowe szkalować . Nie bronię wipisów o Hitlerze i skrajnych poglądów problem że twoje są równie skrajne z tym że w druga strone. Nie oczekuj szacunku nie potrafjac szanować innych , nie oczekuj tolerancji nie potrafijąc tolerować innych pogladów . Tyle w temacie i nie trudź sie odpisując mi. Dyskutowaliśmu juz tyle razy że nie mam złudzeń że dotrze do Ciebie to co pisze. Podtrzymuje to co kiedyś napisałem że jesteś najgordzym moderatorem jaki może być na tym forum. Wpadłem tu na chwile zeby zobaczyć czy coś sie tu zmieniło. Jestem niestety rozczarowany.
WOJTEK napisał(a):dominik napisał(a):to ja sobie zrobie szalik zagłębie sosnowiec hitler fans.........jezeli kazdy ma prawo do wyrazania poglądów to czemu nie zrobic takiiego szala.......pozdro
WIESZ CHOCIAŻ KTO TO BYŁ HITLER ?? PUKNIJ SIĘ W GŁOWĘ ZANIM ZNÓW COŚ TAKIEGO NAPISZESZ. OSTATNIE OSTRZEŻENIE.
musztra napisał(a):ten temat wzbudza same kontrowersje.Zamknijcie go wkońcu :!: :!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników