Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
adzime napisał(a):Dziwi mnie, że nikt nie wymienia Treścińskiego - według mnie pierwszy do wywalenia. Z tej formacji nie widze miejsca dla Drzymonta i Antczaka. Najlepiej z obrony wypada Malinowski. Kurdziel out. Musimy szukać kogoś na bramke, bo to co wczoraj wyprawiał Kitowicz to woła o pomste... Jemu jednak dałbym jeszcze szanse. Bała, Małocha - bez komentarza ! Morawski powinien zostać, jeszcze bedzie przydatny. Ujek duży znak :?:
Rakowi też bym podziękował :!:
kuźnia napisał(a):ludzie opamiętajcie się trochę , zgadzam się ,że zawodnicy na druga ligę to w tej chwili : Lachowski ,Ujek ,Pitry, Skrzypek. Nie wiemy co gra Małocha , przyszedł z kontuzją , w jednym meczu (chyba Mława ) zagrał na własną odpowiedzialność no i sie leczy. Chwalibogowski daje dobre zmiany i nie ma się go co pozbywać , Morawski musi wypracować swój styl ,bo walka to za mało, ale chodzi mi o co innego : z kąd chcecie wziąć tych zmienników ? Z tego co czytam Berensztajna chce pół 2 ligi , wątpię żeby ktoś z pierwszej ósemki w tabeli pozbywał się wartościowych zawodników , wychodzi na to że w połowie sezonu chcemy zastąpić zawodników słabych- niekoniecznie lepszymi ( a przynajmniej nie ma takiej gwarancji) Na pewno potrzebny jest bramkarz , doświadczony bramkarz, pomocnik który potrafi przytrzymać piłkę a nie tylko latać z nią do przodu no i ktoś do obrony ,może być po 30 tce byle miał zaliczone ze 200 meczów w 1 lidze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak