przez Lady 2004-11-07, 5:47 pm
Ja powiem tak: Może i przegrali znów i możecie narzekać na brak wyników i w tym wszystkim właśnie przykre jest to, że wychodzi na to iż w drużynie jest tylko 2, no może 3 zawodników, którym naprawde zależy na tym zespole, na wygranych, wkładają całe serducha,a reszta...? Hmmm, ich gra wygląda tak, że jak któryś dostanie piłkę, to kompletnie nie wiedzą co z nią zrobić i byle by było na kogoś innego, a nie na mnie! Do tych ambitnych i naprawde zaangażowanych zaliczam oczywiście na 1szym miejscu Marcina Lachowskiegobez niego ta drużyna by nie byłaby drużyną, jego ambicje i przede wszystkim duży szacunek do kibiców mówi sam sa siebie! Dalej Skrzypek oraz w tym meczu wyróżnie Morawskiego za wole walki! A reszta? Ja po prostu nawet nie potrafię tego skomentowac, bo przecież 2 osoby nie wygrają meczu... I mimo iż mecz delikatnie mówiąc nie można zaliczyć do najlepszych, to myślę, że największą plamę dal Kurdziel- z całym szacunkiem do Ciebie Grzesiu! 2 bramki bezsensownie stracone... Obie drużyny nie pokazały klasy i Podbeskidzie nie bylo wcale lepsze, dlatego wynik powinien byc 1:1, a niestety błędy Grześka sprawiły iż ponieślismy smutną porażkę :cry: Najbardziej mi żal teraz zawodników (szczególnie tych najbardziej zaangażowanych)... Nawet po meczu gdy podeszli do kibiców zostali wygwizdani, a przecież to świadczyło o ich szacunku i pokorze w stosunku do kibiców. Na forum pewnie też nie zostanie na nich sucha nitka...
BĄDĹšMY WIĘC KIBICAMI Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA- NIE TYLKO NA DOBRE DNI! Ponieważ właśnie teraz cała drużyna nas najbardziej potrzebuje!! ZAGŁĘBIE BYŁO JEST I BĘDZIE