ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - TS PODBESKIDZIE 7.11.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez warchlak 2004-11-07, 5:40 pm

Lacha i co z ta obietnicą :?: a teraz odnośnie do całej drużyny: kiedy wreszcie wygracie :?: z taką grą to na pewno zawędrujemy do finału LM :evil: jak zwykle nasza zajebista obrona grała wspaniałe spotkanie :? jeszcze do tego wspaniałe interwencje Kurdziela na poczatku meczu :x i jeszcze trzeba się przyczepić do Ujka. lubię cię i szanuję ale to co dzisiaj wyprawiałeś to zasługuje na pomste do nieba. jak można nie trafić do bramki z 5m :?: jak nie mogliscie z emerytami z TSP wygrac to z kim macie zamiar zwyciężyć :?:
warchlak
Prowokator

Postprzez dziejus 2004-11-07, 5:46 pm

Duzo bym dal zeby uslyszec na te pytania odpowiedzi.
dziejus

Postprzez Lady 2004-11-07, 5:47 pm

Ja powiem tak: Może i przegrali znów i możecie narzekać na brak wyników i w tym wszystkim właśnie przykre jest to, że wychodzi na to iż w drużynie jest tylko 2, no może 3 zawodników, którym naprawde zależy na tym zespole, na wygranych, wkładają całe serducha,a reszta...? Hmmm, ich gra wygląda tak, że jak któryś dostanie piłkę, to kompletnie nie wiedzą co z nią zrobić i byle by było na kogoś innego, a nie na mnie! Do tych ambitnych i naprawde zaangażowanych zaliczam oczywiście na 1szym miejscu Marcina Lachowskiegobez niego ta drużyna by nie byłaby drużyną, jego ambicje i przede wszystkim duży szacunek do kibiców mówi sam sa siebie! Dalej Skrzypek oraz w tym meczu wyróżnie Morawskiego za wole walki! A reszta? Ja po prostu nawet nie potrafię tego skomentowac, bo przecież 2 osoby nie wygrają meczu... I mimo iż mecz delikatnie mówiąc nie można zaliczyć do najlepszych, to myślę, że największą plamę dal Kurdziel- z całym szacunkiem do Ciebie Grzesiu! 2 bramki bezsensownie stracone... Obie drużyny nie pokazały klasy i Podbeskidzie nie bylo wcale lepsze, dlatego wynik powinien byc 1:1, a niestety błędy Grześka sprawiły iż ponieślismy smutną porażkę :cry: Najbardziej mi żal teraz zawodników (szczególnie tych najbardziej zaangażowanych)... Nawet po meczu gdy podeszli do kibiców zostali wygwizdani, a przecież to świadczyło o ich szacunku i pokorze w stosunku do kibiców. Na forum pewnie też nie zostanie na nich sucha nitka...
BĄDĹšMY WIĘC KIBICAMI Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA- NIE TYLKO NA DOBRE DNI! Ponieważ właśnie teraz cała drużyna nas najbardziej potrzebuje!! ZAGŁĘBIE BYŁO JEST I BĘDZIE
Lady

Postprzez rados 2004-11-07, 5:48 pm

To co dzisiaj widzielismy to naprawde żenada.Najbardziej wqrwiający jest totalny brak pomyslu na gre.Wszystkie nasze akcje (a przynajmniej zdecydowana wiekszosc)opiera sie na debilnych wrzutkach na pole karne na tzw "afere" i liczenie na to ze cos sie uda po zamieszaniu strzelic.Na 2 lige to za mało.Kurdziel dzisiaj słabiutko 1 bramka obciąża jego konto,ale nie tacy bramkarze jak On puszczali gorsze szmaty więc ja Go jeszcze nie skreślam.Martwi mnie bardziej katastrofalna gra obrony i ataku.To co wyprawia Ujek to woła o pomste do Boga.Z 3 metrów na pustą bramke to musi trafiać 10/10.Podbeskidzie tez nic wielkiego niegrało ale zrobili w 2 połowie ze cztery kontry i strzelają 2 bramy :/Na pewno nie można naszym kopaczom zarzucić braku ambicjii czy zaangażowania ,ale po prostu brakuje umiejętnosći i co poniektórym trza bedzie w przerwie zimowej podziękować za gre,bo narazie to jest tragedia.
rados
Zagłębiak

Postprzez dziejus 2004-11-07, 6:18 pm

Z niecierpliwoscia czekam na pomeczowy komentarz naszych zawodnikow i trenera[chyba nikogo nie urazilem]
dziejus

Postprzez olo69 2004-11-07, 6:18 pm

a, ja napisze tak po meczu w knajpje przy stadionie, wymieniliśwmy poglądy z trenerem i tyle wam napiszę, a ty Warchlak, przyjdź kiedyś na mecz i dopiero później bierz się za ocenę...... już kiedys widziałeś, że nie było spalonego....he he he
olo69

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-11-07, 6:20 pm

olo69 napisał(a):aa ty Warchlak, przyjdź kiedyś na mecz i dopiero później bierz się za ocenę...... już kiedys widziałeś, że nie było spalonego....he he he

O ile sie nie myle to Warchlak zaliczyl wszytkie mecze w tej rundzie + sporo rezerw :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez warchlak 2004-11-07, 6:24 pm

olo69 napisał(a):a, ja napisze tak po meczu w knajpje przy stadionie, wymieniliśwmy poglądy z trenerem i tyle wam napiszę, a ty Warchlak, przyjdź kiedyś na mecz i dopiero później bierz się za ocenę...... już kiedys widziałeś, że nie było spalonego....he he he

no cóż Olo ale ja napisałem swoje odczucia po meczowe. ty moze napiszesz ze Zagłębie zagrało zajebisty mecz :?: prosze bardzo ja ci nie bronię. a co do ocen to moze Ujo i G. Kurdziel zagrali mecz życia :?:

pozdro dla ciebie :twisted:
warchlak
Prowokator

Postprzez olo69 2004-11-07, 6:28 pm

G. Kurdziel na pewno nie
już dawno temu ( na pewno można to znależć) pisałem , że Grzesiu, jest co najwyzej bramkarzem na 3 ligę, on powinien zostać ale, jako drugi bramkarz
Ostatnio edytowano 2004-11-07, 6:32 pm przez olo69, łącznie edytowano 2 razy
olo69

Postprzez zgredos 2004-11-07, 6:29 pm

Mam pytanie w dzisiejszym meczu mieliśmy bramkarza?
zgredos

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-11-07, 6:34 pm

zgredos napisał(a):Mam pytanie w dzisiejszym meczu mieliśmy bramkarza?

To pytanie jest tendencyjne :D
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez CharoN^ 2004-11-07, 6:36 pm

Jak wszyscy poprzednicy, jednym słowem określam dzisiejsze spotkanie - Ż E N A D A. Przed sezonem byłem optymistą, sądziłem, iż mamy perspektywiczny zespół, z pierwszoligowymi aspiracjami ... Teraz dopiero widzę jak bardzo się pomyliłem. Odnośnie dzisiejszego meczu. Popieram spostrzeżenie Radosa, JAK MOŻNA PRZEZ 92 MINUTY GRAĆ BEZMYŚLNYMI WRZUTKAMI W POLE KARNE !? Tego nie mogę zrozumieć, jeżeli tylko na to stać co poniektórych to w A-Klasie chętnie zatrudniają AMATORÓW. Wystarczy obejrzeć wybrany mecz Ligi Mistrzów, choćby Barcelona - Milan, zobaczyć jak gra się w piłkę nożną. Nie mam zamiaru nikogo krytykować, ale obecnie w drużynie mamy 3-5 zawodników, którzy powinni grać w pierwszej jedenastce w następnym sezonie (Lacha, Skrzypek [choć ten mecz mu nie wyszedł], Morawski, jeden z napastników, oraz jeden z obrońców [stawiam na Treścińskiego, chociaż on również opuścił się diametralnie]). Przed nami ostatnia konfrontacja z KSZO, trzeba zdobyć 3 punkty, bo inaczej b.czarno widzę.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez dziejus 2004-11-07, 6:36 pm

Ale trzeba tez przyznac ze w pierwszej polowie naszym zawodnikom przeszkadzal widok zegara szkarady a w drugiej brzeczace nastolatki z Bielska
dziejus

Re: :)

Postprzez zgredos 2004-11-07, 6:41 pm

^m@rcin^ napisał(a):
zgredos napisał(a):Mam pytanie w dzisiejszym meczu mieliśmy bramkarza?

To pytanie jest tendencyjne :D

Może i tak. Nie znam się na piłce ale wydaje mi się że bramkarz powinien chociaż lekkie strzały bronić
zgredos

Postprzez dave 2004-11-07, 6:48 pm

Szkoda, ze taki wynik bo Zaglebie napewno nie bylo gorsza druzyna. Wydaje sie ze bez zmian kadrowych sie nie obejdzie. Podziekowania dla Zaglebiakow za ugoszczenie nas po meczu w knajpie. Ale chlopcy Nadejdzie wiosna i lepsze czasy...!!!! tak wiec powodzenia w meczu z KSZO i w calej nastepnej rundzie.
BKS BIELSKO BIAŁA
dave

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna