LEGIONISTKA MADZIA napisał(a):POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KIBICOW LEGII A TAKZE ZAGLEBIA S.....BUZIAKI DLA MEGO ARTURKA G.PREZESIE WRACAJ!!!:-)
No wracaj wracaj :D
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
KATOWICE-NIKISZOWIEC RUCH napisał(a):NIE NAUCZONO NAS POKORY ZNAMY TYLKO SMAK DUMY ZAGLEBIE SOSNOWIEC
A Z CZEGO MORZECIE BYC DUMNI MY TO MORZEMY Z 14 MISTRZOW POLSLI A WY TO NIEWIEM Z CZEGO
Wedle nieoficjalnych, acz wiarygodnych informacji, Dariusz Wdowczyk, obecnie szkoleniowiec Kolportera Korony Kielce, już zdążył się porozumieć w kwestii szczegółów w trzyletniej umowy z prezesem Legii Warszawa Piotrem Zygo - napisał "Sport".
Wdowczyk nie poprowadzi jeszcze Legii w dzisiejszym spotkaniu z Wisłą Kraków. Pierwszy trening z piłkarzami Legii ma poprowadzić już jednak we wtorek, a w kolejny piątek usiąść na ławce w meczu derbowym z Polonią.
Asja napisał(a):Wedle nieoficjalnych, acz wiarygodnych informacji, Dariusz Wdowczyk, obecnie szkoleniowiec Kolportera Korony Kielce, już zdążył się porozumieć w kwestii szczegółów w trzyletniej umowy z prezesem Legii Warszawa Piotrem Zygo - napisał "Sport".
Wdowczyk nie poprowadzi jeszcze Legii w dzisiejszym spotkaniu z Wisłą Kraków. Pierwszy trening z piłkarzami Legii ma poprowadzić już jednak we wtorek, a w kolejny piątek usiąść na ławce w meczu derbowym z Polonią.
Asja napisał(a):Wedle nieoficjalnych, acz wiarygodnych informacji, Dariusz Wdowczyk, obecnie szkoleniowiec Kolportera Korony Kielce, już zdążył się porozumieć w kwestii szczegółów w trzyletniej umowy z prezesem Legii Warszawa Piotrem Zygo - napisał "Sport".
Kontuzja Marka Jóźwiaka
- Naderwałem najprawdopodobniej miesień przywodziciela. Mój występ w meczu z Polonią na pewno jest wykluczony.
- Takiego bólu w nodze nie czułem jeszcze nigdy. Zaczęło mnie boleć już w pierwszej połowie. Myślałem, że mi przejdzie ale po kolejnym starciu poczułem, że ból narastał wiec nie było sensu się męczyć - powiedział tuż po spotkaniu Marek Jóźwiak.
- Jeżeli chodzi o sam mecz to można powiedzieć, że był to mecz bez historii. Wisła wygrała zasłużenie i tyle. Szkoda słów aby opisywać naszą grę. Chyba gdzieś został popełniony błąd w przygotowaniach do tego spotkania. Trzeba zastanowić się gdzie leżą przyczyny porażki. Odstawaliśmy od Wisły najbardziej fizycznie. To jest nasza największa bolączka. Do końca rundy zostało jeszcze kilka spotkań i nie można pozwolić sobie na stratę kolejnych punktów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: achter