LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez DaMi 2004-10-11, 5:28 pm

LEGIONISTKA MADZIA napisał(a):POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KIBICOW LEGII A TAKZE ZAGLEBIA S.....BUZIAKI DLA MEGO ARTURKA G.PREZESIE WRACAJ!!!:-)

No wracaj wracaj :D
DaMi

Postprzez DaMi 2004-10-14, 11:59 am

KATOWICE-NIKISZOWIEC RUCH napisał(a):
NIE NAUCZONO NAS POKORY ZNAMY TYLKO SMAK DUMY ZAGLEBIE SOSNOWIEC

A Z CZEGO MORZECIE BYC DUMNI MY TO MORZEMY Z 14 MISTRZOW POLSLI A WY TO NIEWIEM Z CZEGO

A my moRZemy być z tego dumni że umiemy pisać :D
DaMi

Postprzez Lars 2004-10-16, 7:26 pm

Legia - Groclin 0:1

Legia dalej bez gra bez stylu. Cały zespół nazwał bym zlepkiem nazwisk. Wyróżnić moge młodego Smolińskiego, oraz J. Zielińskiego za ustawienie 4-4-2. Czekamy na trenera, bo najlepsi uciekają, a za 2 tygodnie mecz z Wisłą...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez UK 2004-10-17, 1:28 pm

:x 14 mistrzów - no i co z tego wynika na obecne czasy?!
:) Żyjcie historią. Macie racje!
:mlyn:
UK

Postprzez Asja 2004-10-29, 10:39 am

Wedle nieoficjalnych, acz wiarygodnych informacji, Dariusz Wdowczyk, obecnie szkoleniowiec Kolportera Korony Kielce, już zdążył się porozumieć w kwestii szczegółów w trzyletniej umowy z prezesem Legii Warszawa Piotrem Zygo - napisał "Sport".

Wdowczyk nie poprowadzi jeszcze Legii w dzisiejszym spotkaniu z Wisłą Kraków. Pierwszy trening z piłkarzami Legii ma poprowadzić już jednak we wtorek, a w kolejny piątek usiąść na ławce w meczu derbowym z Polonią.
Asja
Gwiazda

Postprzez fabian 2004-10-29, 10:42 am

Asja napisał(a):
Wedle nieoficjalnych, acz wiarygodnych informacji, Dariusz Wdowczyk, obecnie szkoleniowiec Kolportera Korony Kielce, już zdążył się porozumieć w kwestii szczegółów w trzyletniej umowy z prezesem Legii Warszawa Piotrem Zygo - napisał "Sport".

Wdowczyk nie poprowadzi jeszcze Legii w dzisiejszym spotkaniu z Wisłą Kraków. Pierwszy trening z piłkarzami Legii ma poprowadzić już jednak we wtorek, a w kolejny piątek usiąść na ławce w meczu derbowym z Polonią.

Jakoś nie wierzę.
Poza tym, jak już kogoś od nas z ligi, to wolałbym Stawowego. Ma lepsze wyniki od Koruptera.

Pzdr.
fabian

Postprzez gruby 2004-10-29, 10:54 am

Asja napisał(a):

Jakoś nie jestem przekonany co do Wdowczyka może był dobrym piłkarzem,to aż dobrym trenerem to on takim nie jest.Mówiąc szczerze zamiast Wdowczyka wolałbym żeby został Kubicki(wydaje mi się że jako trenerzy prezentują ten sam poziom)Ja osobiscie chciałbym żeby trenerem Legii został spowrotem D.Okuka,mimi że Legia byla biedna miała problemy,to potrafił zdobyć z nią MISTRZA POLSKI.....

Pozdrawiam...:mlyn:
gruby

Postprzez zgredos 2004-10-29, 5:44 pm

Niedawno czytałem gdzieś w prasie, że Legia rozmawia z Januszem Wójcikiem
zgredos

Postprzez riko 2004-10-29, 6:37 pm

Wisła-Legia jakieś 3:0 :lol:
riko

Postprzez CharoN^ 2004-10-29, 6:50 pm

Do szlagieru X kolejki ekstraklasy pozostało ok. 10 min. Przykro mi to mówić, ale nie wróżyłbym Legii w tym meczu 3 punktów ... ciężko będzie "ugrać" nawet remis. Mam jednak nadzieję, że 11-nastka z Łazienkowskiej wreszcie pokaże dobry futbol, bo w ostatnim czasie raczej pozostawiała przeciwne wrażenie. Wisła napewno liczy na 3 punkty ... Każdy wie, w jakiej dyspozycji jest Legia, ten cały szum związany ze sztabem trenerskim. Ja już wyczytałem, że Chovanec na 100%, a tu ... No nic, trzymamy kciuki i do boju Legia.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Leyton 2004-10-29, 9:31 pm

Gdyby nie Artur Boruc, mecz zakończyłby się pogromem Legii. Niestety Legioniści pomimo tego, że Wisła "cudów" nie pokazała, nie mieli w tym meczu kompletnie nic do powiedzenia. Włodarczyk? Aż żal było patrzeć na jego bezradność. Bardzo mi szkoda Jacka Zielińskiego.
Leyton

Postprzez Asja 2004-10-30, 9:05 am

Kontuzja Marka Jóźwiaka
- Naderwałem najprawdopodobniej miesień przywodziciela. Mój występ w meczu z Polonią na pewno jest wykluczony.

- Takiego bólu w nodze nie czułem jeszcze nigdy. Zaczęło mnie boleć już w pierwszej połowie. Myślałem, że mi przejdzie ale po kolejnym starciu poczułem, że ból narastał wiec nie było sensu się męczyć - powiedział tuż po spotkaniu Marek Jóźwiak.

- Jeżeli chodzi o sam mecz to można powiedzieć, że był to mecz bez historii. Wisła wygrała zasłużenie i tyle. Szkoda słów aby opisywać naszą grę. Chyba gdzieś został popełniony błąd w przygotowaniach do tego spotkania. Trzeba zastanowić się gdzie leżą przyczyny porażki. Odstawaliśmy od Wisły najbardziej fizycznie. To jest nasza największa bolączka. Do końca rundy zostało jeszcze kilka spotkań i nie można pozwolić sobie na stratę kolejnych punktów.
Asja
Gwiazda

Postprzez Lars 2004-10-30, 10:06 am

jedyny pozytyw meczu wisła - Legia to kontuzja Jóźwiaka, w koncu niebede skazany na jego morde, na jego umiejetnosci, na jego doswiadczenie, na jego boiskowe cwaniactwo, na jego ogranie itd przy kolejnym meczu. Legia gra fatalnie, Kubicki dał działaczą budować zespół, jak sie teraz okazuje wydane pieniadze poszly sie (...) , Korzym jest chyba przereklamowany, skoro nikt niedaje mu szansy. 2 dobre transfery to Rzezniczak i Smolinski.
Jesli w ziemie jakis mądry trener niezbuduje silnego zespolu to po raz kolejny Legia nie zagra w pucharach...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez czeladzianin 2004-11-05, 9:38 pm

Ładnie, ładnie, już 4:1 :twisted: Polonia nie istnieje... Legi, BKS, Olimpia, Zagłębie!!!
czeladzianin

Postprzez dziejus 2004-11-05, 9:44 pm

Ciekawy jestem kto usiadl na lawce trenerskiej Legii W-wa
dziejus

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna