ŚWIT NOWY DWÓR - ZAGŁĘBIE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Krótki 2004-10-31, 10:16 pm

Witam wszystkich. 8)
:lz:

Apropos Krótkiego - faktyczie pracy nie mam, nawet czas na w pobyt Nowym Dworze znalazłem :wink:

pozdrawiam
Krótki

...

Postprzez Krawiec 2004-11-01, 12:35 am

Dziejus , nie pierd.. bo płakałeś już po przegranej w Białym. Nie chciałem się włączać do tamtej dyskusji bo już ktoś ci słusznie powiedził, że nie chodzi o wychwalanie piłkarzy ale o rzeczową krytykę. Zaliczasz się do tych , którzy krytykują Lache za to, że za mało podaje. Jak dla mnie to zwykłe zrzędzenie psujące klimat, a nie krytyka.

Ponadto użyłes słowa "dupowłaz" i "bałwochwalca". W tym miejscu już kogos obrażasz i nie wiem czy nie rozsądniej byłoby zastanowić się nad takimi określeniami - oczywiście jeśli masz zamiar kiedykolwiek wyjść z cienia anonimowości.

Ty doipiero zacząłeś przygodę z Zagłębiem i dopiero co pojawiłeś się na forum więc nie dziw się, że kogoś irytują teksty typu " niech ktoś mi odpowie", " ja się pytam ... " itp. ( jakbyś był co najmniej Motto ), a tak naprawdę nie wiadomo co sam uczyniłeś dla naszego klubu i czy w ogóle chodzisz na mecze.

Jest jeszcze kilku takich koleżków , którzy powinni spytać się sami siebie co oddają dla Zagłębia zanim lekką ręką wypiszą na forum hasło typu Tochel powinien odejść :?

Jeśli uwazacie, że to co się tu wypisuje to taka zabawa jak na czaterii, to się grubo mylicie . Mnie to trochę zdziwiło ale teksty z forum docierają do klubu i niestety te negatywne są zapamiętywane i działają destrukcyjnie na cały tzw klimat wokól Zagłębia.

Dlatego apeluję do młodych netowych zapaleńców o odpowiedzialność i rozwagę w krytyce.
Krawiec

Postprzez dziejus 2004-11-01, 1:01 am

Krawiec-przeczytaj moje uwagi w ''Zmiany w skladzie Zaglebia po awansie'' i pomeczowe komentarze trenera Tochela i M.Lachowskiego.Wedlug mnie sa b.zbiezne. Co do uwag pod moim adresem to rzeczywiscie moze masz racje. Taka po prostu mam nature co nie znaczy ze nie popracuje nad soba czego sobie,Tobie i mojej ukochanej druzynie zycze
dziejus

Postprzez gruby 2004-11-02, 2:16 pm

quickstarter napisał(a):Wielu zaraz bedzie wrzeszczec ze nie mam racji ale wg mnie czas Tochela minal...

Chyba się troche mylisz :wink: ,co do trenera Tochla to odwala dobrą robote,dla mnie Zagłębie prezentuje lepszy styl gry niż w 3 lidze.Nikt nie mówił że będzie łatwo w 2 lidze,o czym mogą świadczyc wyniki w tej rundzie..więdz zamiast trenera bym troche przewietrzył drużyne...A co do meczu szkoda porażki ,miejmy nadzieje że w dwóch ostatnich kolejkach zdobędziemy 6 pkt :D które napewno się nam przydadzą(zima by była spokojniejsza)...

Pozdrawiam :mlyn:
gruby

Postprzez dziejus 2004-11-02, 2:31 pm

Gruby- przestan podskakiwac bo ci sie posty dubluja. Mnie tez sie wydaje ze trener jest na tyle doswiadczony ze poradzi sobie z obecna sytuacja.Gorzej moze byc z niektorymi zawodnikami. Z ktorymi ? Mysle ze oni tez zdaja sobie doskonale sprawe z powagi sytuacji.
dziejus

Postprzez BrzydaL 2004-11-03, 6:16 pm

Puzon- " przyszedlem skontrolowac mlodziez" :lol: :lol: :lol: pamietasz... :?: :lol: :lol:
BrzydaL

Postprzez Puzon 2004-11-03, 8:46 pm

:D :D :D
Puzon
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna