przez Krawiec 2004-11-01, 12:35 am
Dziejus , nie pierd.. bo płakałeś już po przegranej w Białym. Nie chciałem się włączać do tamtej dyskusji bo już ktoś ci słusznie powiedził, że nie chodzi o wychwalanie piłkarzy ale o rzeczową krytykę. Zaliczasz się do tych , którzy krytykują Lache za to, że za mało podaje. Jak dla mnie to zwykłe zrzędzenie psujące klimat, a nie krytyka.
Ponadto użyłes słowa "dupowłaz" i "bałwochwalca". W tym miejscu już kogos obrażasz i nie wiem czy nie rozsądniej byłoby zastanowić się nad takimi określeniami - oczywiście jeśli masz zamiar kiedykolwiek wyjść z cienia anonimowości.
Ty doipiero zacząłeś przygodę z Zagłębiem i dopiero co pojawiłeś się na forum więc nie dziw się, że kogoś irytują teksty typu " niech ktoś mi odpowie", " ja się pytam ... " itp. ( jakbyś był co najmniej Motto ), a tak naprawdę nie wiadomo co sam uczyniłeś dla naszego klubu i czy w ogóle chodzisz na mecze.
Jest jeszcze kilku takich koleżków , którzy powinni spytać się sami siebie co oddają dla Zagłębia zanim lekką ręką wypiszą na forum hasło typu Tochel powinien odejść :?
Jeśli uwazacie, że to co się tu wypisuje to taka zabawa jak na czaterii, to się grubo mylicie . Mnie to trochę zdziwiło ale teksty z forum docierają do klubu i niestety te negatywne są zapamiętywane i działają destrukcyjnie na cały tzw klimat wokól Zagłębia.
Dlatego apeluję do młodych netowych zapaleńców o odpowiedzialność i rozwagę w krytyce.