Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Mysle ze idealnie wyraziles to co mysla prawdziwi kibice a nie jakies ''dupowlazy''. Mnie jak nie szlo w szkole to dostawalem wpierd... od rodzicow i wszystko wracalo do normy. A przeciez mnie kochali.warchlak napisał(a):z taką grą jaką Zagłębie zaprezentowało w 1 połowie można się powiesić tylko :? drzymont i antczak - do widzenia, szukajcie sobie innego klubu(moze ktoś was w 4 lidze zatrudni). mecz był spokojnie do wygrania tylko ze naszym zawodniką w dupach się poprzewracało od forsy i im się nie chce już grac chyba :evil: pewnie jakoś te 2 mecze przeżyjecie i kaske zabulicie za tą waszą zajebistą grę :x . moze najlepiej wogóle nie wychodzić na boisko :?: k***a mać Zagłębie grać :!: :!:
dziejus napisał(a):A zaczac trzeba od glowy.Czytam Zaglebie slabe pytam dlaczego . Transfery nieudane pytam dlaczego. Ta kadra jest za slaba na 2 lige a co dopiero myslec o ekstraklasie. i nie jest to wina zawodnikow.
Krawiec napisał(a):dziejus napisał(a):A zaczac trzeba od glowy.Czytam Zaglebie slabe pytam dlaczego . Transfery nieudane pytam dlaczego. Ta kadra jest za slaba na 2 lige a co dopiero myslec o ekstraklasie. i nie jest to wina zawodnikow.
Pierdu, pierdu, ble, ble, ble.
Takie teksty w stylu Leppera, to każdy sobie moze puszczać po porażce i robić z siebie mądrego.
Trzeba było być, wstać i spytać dlaczego transfery są nieudane podczas spotkania z trenerem. Dlaczego nie słyszałem twojego lamentu na temat transferów po serii świetnych spotkan z Koroną, Bełchatowem, Szczakowianką, Radomiakiem i Ruchem ? Czy transfer Pitrego jest nieudany ? Jeśli nie byłeś na spotkaniu to poczytaj dlaczego transfery Małochy i Bały były nieudane - sprawozdanie ze spotkania jest na stronie.
Nie płaczcie i nie róbcie tragedii . Trenejro wyciągnie wnioski tak jak zapowiadał, a klimat wokół piłki musi przetrwać - bo jak wszyscy zaczniemy lamentować i strugać mądrych po szkodzie, to na Podbeskidzie przyjdzie 1000 osób .
Ps Warchlak , Zagłębie na tym meczu się nie konczy więc zastanów się nad słownictwem .
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):http://zaglebie3.internetdsl.pl/grafika/zdjecia/301004/007.jpg Czy ktoś z osób któe były w nowym Dworze może mi powiedziec co robi ten pan na kracie z bluzą w ręku (nad flaga AG) ?? (To pytanie nie jest złosliwe) :!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników