ŚWIT NOWY DWÓR - ZAGŁĘBIE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-30, 10:19 pm

Szkoda przegranej ale bylo fajnie :) Wkoncu dobry doping! Nas ok 100 +100 z Legii
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez dziejus 2004-10-30, 10:25 pm

warchlak napisał(a):z taką grą jaką Zagłębie zaprezentowało w 1 połowie można się powiesić tylko :? drzymont i antczak - do widzenia, szukajcie sobie innego klubu(moze ktoś was w 4 lidze zatrudni). mecz był spokojnie do wygrania tylko ze naszym zawodniką w dupach się poprzewracało od forsy i im się nie chce już grac chyba :evil: pewnie jakoś te 2 mecze przeżyjecie i kaske zabulicie za tą waszą zajebistą grę :x . moze najlepiej wogóle nie wychodzić na boisko :?: k***a mać Zagłębie grać :!: :!:
Mysle ze idealnie wyraziles to co mysla prawdziwi kibice a nie jakies ''dupowlazy''. Mnie jak nie szlo w szkole to dostawalem wpierd... od rodzicow i wszystko wracalo do normy. A przeciez mnie kochali.
dziejus

Postprzez Kamilosx 2004-10-30, 10:38 pm

Obrone mamy na 3 lige - przez to przegrywamy niestety :( Poza tym Chwalibogowski i Morawski powinni grać od 1 minuty a nie od 70 :|
Kamilosx

Postprzez Kamil^ 2004-10-30, 11:05 pm

Kolejna porażka :( No cóż tak bywa . Mam nadzieje, że nasi piłkarze pokażą na co ich stać na Podbeskidziu .

NA DOBRE I NA ZŁE I W KAŻDEJ LIDZE....
BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE....
ZAGŁĘBIE LEGIA OLIMPIA BIELSKO.....
Kamil^

Postprzez Tomano 2004-10-31, 1:28 am

Krotko bo jestem zmeczony: pilkarze dali plame, my koncert :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez Krawiec 2004-10-31, 8:36 am

dziejus napisał(a):A zaczac trzeba od glowy.Czytam Zaglebie slabe pytam dlaczego . Transfery nieudane pytam dlaczego. Ta kadra jest za slaba na 2 lige a co dopiero myslec o ekstraklasie. i nie jest to wina zawodnikow.

Pierdu, pierdu, ble, ble, ble.

Takie teksty w stylu Leppera, to każdy sobie moze puszczać po porażce i robić z siebie mądrego.

Trzeba było być, wstać i spytać dlaczego transfery są nieudane podczas spotkania z trenerem. Dlaczego nie słyszałem twojego lamentu na temat transferów po serii świetnych spotkan z Koroną, Bełchatowem, Szczakowianką, Radomiakiem i Ruchem ? Czy transfer Pitrego jest nieudany ? Jeśli nie byłeś na spotkaniu to poczytaj dlaczego transfery Małochy i Bały były nieudane - sprawozdanie ze spotkania jest na stronie.

Nie płaczcie i nie róbcie tragedii . Trenejro wyciągnie wnioski tak jak zapowiadał, a klimat wokół piłki musi przetrwać - bo jak wszyscy zaczniemy lamentować i strugać mądrych po szkodzie, to na Podbeskidzie przyjdzie 1000 osób .

Ps Warchlak , Zagłębie na tym meczu się nie konczy więc zastanów się nad słownictwem .
Krawiec

Postprzez tomi2509 2004-10-31, 10:38 am

Krawiec napisał(a):
dziejus napisał(a):A zaczac trzeba od glowy.Czytam Zaglebie slabe pytam dlaczego . Transfery nieudane pytam dlaczego. Ta kadra jest za slaba na 2 lige a co dopiero myslec o ekstraklasie. i nie jest to wina zawodnikow.

Pierdu, pierdu, ble, ble, ble.

Takie teksty w stylu Leppera, to każdy sobie moze puszczać po porażce i robić z siebie mądrego.

Trzeba było być, wstać i spytać dlaczego transfery są nieudane podczas spotkania z trenerem. Dlaczego nie słyszałem twojego lamentu na temat transferów po serii świetnych spotkan z Koroną, Bełchatowem, Szczakowianką, Radomiakiem i Ruchem ? Czy transfer Pitrego jest nieudany ? Jeśli nie byłeś na spotkaniu to poczytaj dlaczego transfery Małochy i Bały były nieudane - sprawozdanie ze spotkania jest na stronie.

Nie płaczcie i nie róbcie tragedii . Trenejro wyciągnie wnioski tak jak zapowiadał, a klimat wokół piłki musi przetrwać - bo jak wszyscy zaczniemy lamentować i strugać mądrych po szkodzie, to na Podbeskidzie przyjdzie 1000 osób .

Ps Warchlak , Zagłębie na tym meczu się nie konczy więc zastanów się nad słownictwem .

te mecze z Korona , Belchatowem , Szczakowianka i Ruchem wcale nie byly swietnymi wystepami ZAGŁEBIA . troche obiektywizmu panowie !!!!
jestesmy w tym sezonie niestety slabi i co poniektorzy musza sie z tym pogodzic!!!!! walczymy o unikniecie barazy do samego konca i nalezy ZAGŁĘBIU pomagac w tym aby to sie udalo!!!!!!!!1
tomi2509

Postprzez dziejus 2004-10-31, 11:06 am

Jeden,jedyny udany transfer to Pitry bo chociaz druzyna gra slabo to po nim widac ze ma papiery na granie. Reszta zakupow-nie bede sie powtarzal. Nie lamentuje po porazce lecz po serii porazek. Trzeba sobie rowniez zdac sprawe ze 2 liga to za wysokie progi dla niektorych naszych zawodnikow. Slepa miloscia mozemy wyrzadzic wiecej szkod niz korzysci.Ty jako znawca Leppera powinienes to wiedziec. Nie przypisuj sobie ze Twoje balwochwalcze czy moje krytyczne ale z glebi serca plynace teksty maja wplyw na frekwencje na stadionie. Chyba ze nie doceniasz kibicow.
dziejus

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-31, 1:19 pm

^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Robson_sc 2004-10-31, 1:20 pm

Przegralismy 3 mecz z rzedu ,stracilismy kolejne bardzo wazne punkty.Mysle ,ze najlepiej sytuacje w zespole opisal Lacha w swojej wypowiedzi po meczu ze Switem.Jezeli zawodnik mowi ze jest zle to znaczy ze w samym zespole sytuacja jest napieta a to niestety przeklada sie na wyniki.Niestety boje się , ze do konca tej rundy niewiele sie zmieni.Szkoda, ze nie wszyscy zawodnicy maja takie podejscie do problemu jak Marcin.Moze przydalaba by sie jakas dodatkowa motywacja, ultimatum postawione zawodnikom przed ostatnimi dwoma meczami, bo punktow potrzebujemy jak nigdy dotad w tym sezonie.
Robson_sc

Postprzez musztra 2004-10-31, 1:28 pm

Zaczne od tego że fakt że nasi piłkarze grają słabo nie zmienia tego że jesteśmy za nimi i będziemy co by się nie działo.
Zawodnicy powinni ponieść jakieś kary za 3 ostatnie mecze ( $)
Zostały jusz tylko 2 mecze i jeśli nie chcemy być w strefie barażowej to trzeba wygrać oba mecze
Jak znam życie to na Podbeskidzie nie przyjdzie dużo luda ,na Ruchu i Widzewie było kupa luda co nie chodzi na mecze a jeśli chodzi to wtedy jeśli są wyniki
:roll: :roll: pozdrawiam
Ps. Z Podbeskidziem musi być lepiej :!: :!: :!: :!:
musztra

Postprzez Tomano 2004-10-31, 2:04 pm

Trzeba podziekowac druzynie za ogrom ambicji wlozony we wczorajszy mecz. Zabraklo umiejetnosci i formy. Nawet Przemek Pitry nie ma juz tego błysku, tego przyspieszenia... Widoczny byl brak Skrzypka. Swit bardzo slaby, w drugiej polowie posiadanie pilki wygladalo chyba 70 do 30 dla Zaglebia. Mecz najlepiej obrazuje wypowiedz Bartka Chwalibogowskiego po meczu w rozmowie z nami; Takich frajerow juz w tej lidze nie trafimy, jak nie wygralismy z nimi to ja nie wiem co bedzie dalej...
Tomano
Adventure Group

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2004-10-31, 2:44 pm

http://zaglebie3.internetdsl.pl/grafika/zdjecia/301004/007.jpg Czy ktoś z osób któe były w nowym Dworze może mi powiedziec co robi ten pan na kracie z bluzą w ręku (nad flaga AG) ?? (To pytanie nie jest złosliwe) :!:
BuBy_MaDnEss_#4

??

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-31, 2:47 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):http://zaglebie3.internetdsl.pl/grafika/zdjecia/301004/007.jpg Czy ktoś z osób któe były w nowym Dworze może mi powiedziec co robi ten pan na kracie z bluzą w ręku (nad flaga AG) ?? (To pytanie nie jest złosliwe) :!:

Prowadzi doping ? A czemu zadales to pytanie ?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2004-10-31, 2:52 pm

No bo tak troche dziwnie to wygląda....... przynajmniej według mnie .... no bo wszyscy sie mu tak bacznie przygladają (lewa strona sektora patrząc na zdjęcie)
BuBy_MaDnEss_#4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna