szczakowianka zawsze z gieksa

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

szczakowianka zawsze z gieksa

Postprzez GIEKSIARZ 2003-05-11, 5:22 pm

szczakowianka i gieksa to to samo zajebiemy was gorole przyjedcie do jaworzna to bedziecie spierdalac w poddzkokach.. SZCZAKOWIANKA &GKS ARMIA GORNRGO SLASKA :twisted:
GIEKSIARZ

Postprzez xxxx 2003-05-11, 5:33 pm

hanysie czy czasami twój zasrany Dospel nie gra teraz w Zabrzu???? Net chuliganie,kibiców Gornika tez za pewne straszyłesz , a siedzisz przed klawiaturą i piszesz te brednie , Proponuje ci Piatek ,na stadion Rozwoju bedzie blizej ,moze mamusia Cie ( a w zasadzie cie :) ,nie zasługujesz na dużą litere.)pusci .Najlepiej zostan przed kompem ,bij dalej wszystkich klawiszami ,Numer na policje znasz za pewne wrazie czego dzwon ,jak twoji przyjaciele z Jaworzna ,Precz konfidenci z tego forum.
xxxx

Postprzez mjedrek 2003-05-11, 5:35 pm

Hehe koleś nie rozsmieszaj mnie kto będzie spierniczał w podskokach?!??!
Jak wasi wspaniali bracia z Jaworzna bez policji nic nie potrafią zrobić konfidenci jebani, i wy z taki trzymacie chyba że jesteście tacy sami...
mjedrek

Postprzez S 2003-05-11, 5:38 pm

S

Postprzez rados 2003-05-11, 6:30 pm

Pedały ze Szczkowej. :evil: Sami nie macie ekipy , dostajecie wpierdol od wszystkich chuliganów,zabrali wam flagi a wy idziecie nha policję bo sami nie potrafilibyście ich odbić.Wstyd,hańba i upokorzenie jebani konfidenci. :evil:
rados
Zagłębiak

Postprzez Pawel K 2003-05-11, 7:05 pm

szczakowianka zawsze z gieksą?
szczakowianka zawsze z policją!!!
Pawel K

Postprzez mjedrek 2003-05-11, 7:16 pm

Nie wiem z czego się ta Gieksa chwali że trzyma z jebanymi konfidentami?!!? Konfidenci wypierdalać, sami sobie odbierzcie flagi a nie nasyłajcie policje, no chyba że przed każdym meczem sracie po nocach w gacie żeby wam ktoś flag nie zajebał bo będzie trzeba znowu policji płacić za ich odzyskanie.
mjedrek

ciekawe skad ta informacja?

Postprzez ibiz 2003-05-12, 1:24 pm

macie nasze fany to fakt, czy zostaly zdobyte? to raczej bajka...

piszecie o konfidentach, a ciekaw jestem kto wam to wmowil? moze ta sama policja ktora pisze glupoty o meczu? dlatego ich sluchacie?

ruszcie glowa, komu pasuje zeby taka wersje przekazac tylko im, z tego co ja wiem fany zabezpieczyla ochrona, ale nie mogla dzialac sama, bez wsparcia policji

jesli redaktor serwisu zaglebie.sosnowiec.pl pisze mi tak na pytanie skad ma ta informacje o donosie

"Takiej informacji udzielil jednemu z dziennikarzy pracownik biura prasowego slaskiej policji."

to ca ja mam mysles o calej sprawie? jaki dziennikarz jaki pracownik, teraz kazdy chce miec newsa, to ze akurat dzieje ze to naszym ksoztem to juz niewazne....

jedno jest pewne robia was w balona i to na maxa, nikt ze szczakowianki nei mial ochoty na takie rozwiazanie sprawy, bylismy na ruchu i nikt o tym nie wspominal

cala sprawa musi byc wyjasniona, na stronie zostala zapowiedziane spotkanie policji z kibicami zaglebia, moim zdaniem ktos z jaworzna tam musi by, bo jeszcze wyjdzie na to ze wszystkiemu winni sa ci z jaworzna...

zwalaja wine z jednych na drugich, miejscie odrobine swojego zdania i rozumu i nie wierzcie kazdemu slowu jakie jakis dziennikarz powie!!!!!

sadzicie ze po stracie fan ktos z jaworzna moglby doniesc, pogielo was???

inna sprawa to to ze porobiliscie se super forki, polowa polski je widziala, a w sosnowcu kazdy lebek o nich slyszal, to tez nasza wina, stracilismy je trudno, wiadomo jeszcze nei raz i nie dwa, ale to nie moze teraz tak byc ze wszystko nas

pozdrowienia dla kibicow!!!!!!
ibiz

Dlaczego wrogowie?

Postprzez bbartek 2003-05-12, 1:53 pm

Nie rozumiem, dlaczego kibice Zagłebia, Szczakowianki, Myszkowa, Zawiercia nie moga być razem ?
Kiedys to kibice z tych miast przyjeżdzalli do Sosnowca aby dopingować Stal a później Zagłębie.
Co łączy Górny Śląsk z Jaworznem ?
Kto z kibiców Gieksy pojedzie do Jaworzna na mecz ? NIKT.
Napewno duzo więcej kibiców Zagłębia może kibicować Szczakowiance niz kibiców Gieksy.
Pomyślcie o tym i zamiast się bez sensu wyzywać, może stworzyć silny układ na którym wszyscy by skorzystali ( kluby-więcej sprzedanych biletów, zawodnicy-lepszy doping i kibice bo będa mieli więcej możliwości pójścia na mecz).
Niemozliwe ? A może jednak....
bbartek

Kormele won

Postprzez AS 2003-05-12, 9:24 pm

Zgadzam się z poprzednikami policja i Dziennik Zachodni chcą skłócić kibiców w Sosnowcu i Zagłębiu. Wróg i konfidenci byli zawsze zza Brynicy
dlatego mówię kormelom won
Pozdrawiam wszystkich kibiców Zagłębia i Jaworzna którzy byli na ostatnich meczach iwspierali konkretnie oprawę meczu
AS

Postprzez Włochaty 2003-05-12, 10:42 pm

Właśnie pokoazaliście że jesteście frajerami takimi jak Szczakowianka!!!Trzymacie z policją-chuj wam w dupę!!!JEBAĆ HANYSÓW!!!CHWDP
Włochaty

Re: szczakowianka zawsze z gieksa

Postprzez Kibic GKS-u 2003-05-13, 10:00 am

GIEKSIARZ napisał(a):szczakowianka i gieksa to to samo zajebiemy was gorole przyjedcie do jaworzna to bedziecie spierdalac w poddzkokach.. SZCZAKOWIANKA &GKS ARMIA GORNRGO SLASKA :twisted:

Te GIEKSIARZ
jestes pojebany na ilu maczach wyjazdowych byłes czemu nie byłes w Zabrzu tyklko w domu siedziałes??
Człowieku jak masz cos pisac to sie zastanow nad tym !! hanbisz całe KATOWICE popierdolencu!!!
Kibic GKS-u

Postprzez Gość 2003-05-13, 2:03 pm

nie wiem kto to wymyslil ze szczakowianka to fan club gks owszem w przeszlosci kibice ze szczakowej jezdzili na bukowa ale po sukcesach druzyny szczakowy przesli na nia zreszta kibice szczakowej to zbieranina wynalazkow z wisly ruchu widzewa ,legi i c*** wie kogo jeszcze
kibice gks maja swoje rachunki z zaglebiem a nie beda stawiaqc po stronie szczakowej ,kibice ktorzy stracili flagi napewno nie powiadomily policji
jaworzno zawsze z gks katowice
pseudokibice kochaja slaska stolice
Gość

Re: szczakowianka zawsze z gieksa

Postprzez ruch 2003-05-20, 10:14 pm

GIEKSIARZ napisał(a):szczakowianka i gieksa to to samo zajebiemy was gorole przyjedcie do jaworzna to bedziecie spierdalac w poddzkokach.. SZCZAKOWIANKA &GKS ARMIA GORNRGO SLASKA :twisted:
JESTEM Z JAWORZNA ALE PIERDOLIC CAŁOM GARBARNIE I TEN POSRANY DOSPEL
ruch

Postprzez Fan 2003-05-20, 10:24 pm

I znowu dzieci na Internecie w gimnazjach. Ehhhhhh. Admin wypierdol temat w chujam.
Fan
Working Class

Następna strona

Powrót do Piłka nożna