przez ibiz 2003-05-12, 1:24 pm
macie nasze fany to fakt, czy zostaly zdobyte? to raczej bajka...
piszecie o konfidentach, a ciekaw jestem kto wam to wmowil? moze ta sama policja ktora pisze glupoty o meczu? dlatego ich sluchacie?
ruszcie glowa, komu pasuje zeby taka wersje przekazac tylko im, z tego co ja wiem fany zabezpieczyla ochrona, ale nie mogla dzialac sama, bez wsparcia policji
jesli redaktor serwisu zaglebie.sosnowiec.pl pisze mi tak na pytanie skad ma ta informacje o donosie
"Takiej informacji udzielil jednemu z dziennikarzy pracownik biura prasowego slaskiej policji."
to ca ja mam mysles o calej sprawie? jaki dziennikarz jaki pracownik, teraz kazdy chce miec newsa, to ze akurat dzieje ze to naszym ksoztem to juz niewazne....
jedno jest pewne robia was w balona i to na maxa, nikt ze szczakowianki nei mial ochoty na takie rozwiazanie sprawy, bylismy na ruchu i nikt o tym nie wspominal
cala sprawa musi byc wyjasniona, na stronie zostala zapowiedziane spotkanie policji z kibicami zaglebia, moim zdaniem ktos z jaworzna tam musi by, bo jeszcze wyjdzie na to ze wszystkiemu winni sa ci z jaworzna...
zwalaja wine z jednych na drugich, miejscie odrobine swojego zdania i rozumu i nie wierzcie kazdemu slowu jakie jakis dziennikarz powie!!!!!
sadzicie ze po stracie fan ktos z jaworzna moglby doniesc, pogielo was???
inna sprawa to to ze porobiliscie se super forki, polowa polski je widziala, a w sosnowcu kazdy lebek o nich slyszal, to tez nasza wina, stracilismy je trudno, wiadomo jeszcze nei raz i nie dwa, ale to nie moze teraz tak byc ze wszystko nas
pozdrowienia dla kibicow!!!!!!