Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
warchlak napisał(a):wiem ze nie w temacie ale gdzies to trzeba wrzucić bo dotyczy naszego zawodnika(juniora):
Palec (nie) do przyszycia
Kilka godzin spierali się lekarze Centrum Pediatrii i trenerzy piłkarscy o to, czy można przyszyć pół palca 16-letniemu bramkarzowi Zagłębia.
Młody zawodnik uległ wypadkowi przed rozpoczęciem czwartkowego treningu. Zakładając siatkę na bramkę, zahaczył obrączką na palcu lewej ręki o jej uchwyt. Obrączka zadziałała jak gilotyna, obcinając część czwartego palca lewej ręki. Pechowca natychmiast odwieziono do Centrum Pediatrii. Obcięty kawałek palca zawieziono w termosie z lodem.
fan 1 napisał(a):Tu nie trzeba nowych zawodnikow, tu trzeba przede wszystkim uciac kontrakty, nie moze byc tak ze nikeotrtzy zawodnicy w II lidze zarabiaja po 10- 12 tysiecy!!! Tyle to moglby zarabiac pilkarz ktory cos osiagnal, jest autorytetem dla innych, taki pilkarz moglby zarabiac i stawaic warunki.
fan 1 napisał(a):Tu nie trzeba nowych zawodnikow, tu trzeba przede wszystkim uciac kontrakty, nie moze byc tak ze nikeotrtzy zawodnicy w II lidze zarabiaja po 10- 12 tysiecy!!! Tyle to moglby zarabiac pilkarz ktory cos osiagnal, jest autorytetem dla innych, taki pilkarz moglby zarabiac i stawaic warunki. Pokazcie mi takich bo ja i ch nie wiedze. Poza tym po co jeden z drugim ma walczyc o I lige skoro moze byc za salby aby w niej grac a takiej kasy nigdzie nie zobaczy. Pomysli sobie jeden z drugim, ze do Wisly nie pojde, Legia mnie nie chce po co mam zagranica siedziec na lawie. Tu mi dobrze. nalepeszy przyklad Skrzypek, taka gwaizda rajdy w III lidze, w II a w Odrze co pokazał? Drzymont mial prozpozycje z Polonii. Nie poszedł? Czemu? bo pewnie kaska za mala najpierw cos pokaz a potem kasa. Ujek, wielki mi napastnik a tu 1 gol slownie jeden w sezonie! Zer dogrywa, ze podaje. A co mnie to obchodzi. Tak mozna wyliczac. Pozdrawiam prawdziwcyh kibicow.
zgredos napisał(a):Czytałem w Sporcie, że zimą A.Bała opuści Zagłębie i powróci do GKS-u
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników