Zagłębie Sosnowiec - Widzew Łodź (kibicowsko)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez TMC 2004-10-25, 2:00 pm

Oficjalnie jest zgoda ZAGŁĘBIE OLIMPIA.Dziękuję za uwagę.
Żegnam dzisiaj i pozdrawiam.
Do zobaczenia
TMC

Postprzez Lisek_OE 2004-10-25, 2:03 pm

Pesto napisał(a):
lisek_bb_olimpia_elblag napisał(a):Nie Porownujcie Nas Do Pogonii !!

Nie porownujemy.

I ligi nigdy nie lizneliscie , o wicemistrzostwie Polski mozecie sobie pomarzyc , o 20 tys. widowni rowniez.

Poza tym Pogoni piszemy przez jedno i.

Fakt nie gralismy w 1 lidze...ale mi to chodzi o kibicow !
Lisek_OE

Postprzez Lisek_OE 2004-10-25, 2:07 pm

turli napisał(a):
STEFFEN MOLLER napisał(a):
Przemo z Ksawery napisał(a):steffen, co sie tak dojebałeś o flage Olimpii. nie lubisz Olimpii to twój problem. większość (z tego co było dzisiaj słychać na stadionie) nie ma nic do ziomków z Elbląga. Pozdro dla Olimpii Elbląg!!!

jak najbardziej nie mam nic do ziomków z Elbląga a w moim pytaniu o motyw z flagą miałem na myśli raczej ewentualną zgodę - poprzedzoną historią między kibicami obu klubów a takowej sobie jakoś (poza obustronną przyjażnią z Legią) nie przypominam

stosunki miedzy nami a Zaglebiem sa dosc dobre juz od pewnego okresu czasu. Razem spotykamy sie na meczach Legii i darzymy sie szacunkiem. O ewentualnych zgodach to nie jest pytanie do mnie wiec nic na ten temat nie napisze. Dodam iz pare lat temu, po meczu w Warszawie (chyba Legia-Widzew) chlopacy od nas pojechali do Sosnowca i wowczas nasza flaga wisiala na Ludowym, wtedy chyba nie bylo az takich kontrowersji jakie sa teraz.

A ja powiem ze stosunki sa lepsze niz tylko dobre...swiadczy o tym ze nie mialem problemow jak bylem na meczu Zaglebia z Radomskiem w koszulce Olimpii..
Osobiscie chcialbym aby z tego wywiazala sie zgoda
Lisek_OE

Postprzez WOJTEK 2004-10-25, 2:09 pm

Malinka :p napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
Malinka :p napisał(a):OpRaWa SłAbA, DoPiNg SłAbY, MaŁo LuDzI

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A TY BYŁAŚ NA MECZU ???? MAŁO LUDZI ? TO KIEDY BYŁO DUŻO ?? I SŁABA OPRAWA ?? :shock: :shock: :shock:

WyObRaĹš SoBiE Że ByŁaM... Nie MoJa PiErWszA I NiE OsTaTnIA WiZyTa Na LuDoWyM! LuDzI DuŻo ByŁo ChcBy Na ŚlĄsKu AlBo Na RuChU... OpRaWa SłAbA WiDzIaŁaM LePsZe W 3 LiDze... WyStArCzy??????
DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI : U NAS BYŁO NAJWIĘCEJ LUDZI W CAŁEJ KOLEJCE. JA W SWOIM ŻYCIU WIDZIAŁEM WIĘCEJ KIBICÓW NIŻ NA ŚLĄSKU LUB RUCHU. CZYLI CO ? MAŁO BYŁO ?? A OPRAWA ?MOIM ZDANIEM DOBRA. ALE PRZECIEŻ JA SIĘ NIE ZNAM ...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez musztra 2004-10-25, 2:20 pm

WOJTEK napisał(a):
Malinka :p napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
Malinka :p napisał(a):OpRaWa SłAbA, DoPiNg SłAbY, MaŁo LuDzI

A TY BYŁAŚ NA MECZU ???? MAŁO LUDZI ? TO KIEDY BYŁO DUŻO ?? I SŁABA OPRAWA ?? :shock: :shock: :shock:

WyObRaĹš SoBiE Że ByŁaM... Nie MoJa PiErWszA I NiE OsTaTnIA WiZyTa Na LuDoWyM! LuDzI DuŻo ByŁo ChcBy Na ŚlĄsKu AlBo Na RuChU... OpRaWa SłAbA WiDzIaŁaM LePsZe W 3 LiDze... WyStArCzy??????
DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI : U NAS BYŁO NAJWIĘCEJ LUDZI W CAŁEJ KOLEJCE. JA W SWOIM ŻYCIU WIDZIAŁEM WIĘCEJ KIBICÓW NIŻ NA ŚLĄSKU LUB RUCHU. CZYLI CO ? MAŁO BYŁO ?? A OPRAWA ?MOIM ZDANIEM DOBRA. ALE PRZECIEŻ JA SIĘ NIE ZNAM ...

Wojtek spokojnie mówiąc na serio Oprawa jak na mecz po Ruchu fajna, frekwencja również ok doping jak na nasze możliwości średni.
Pozdro dla Olimpii :P Ogólnie było dobrze :wink:
musztra

Olimpia Elbląg

Postprzez Kamil^ 2004-10-25, 2:21 pm

No i nareszcie stało się to o czym marzyłem od dawna... Mamy zgode z Olimpią...:)) Poznałem paru kibiców Olimpii na meczu Legii i kce wam powiedzieć , że to są naprawde zajebiści ludzie...

LEGIA BIELSKO OLIMPIA ZAGŁĘBIE...!!
Kamil^

...

Postprzez Krawiec 2004-10-25, 3:14 pm

Wg mnie doping dobry i lepiej słyszalny niż na Ruchu , oprawa też ok . Zaskoczył mnie na minus Widzew . Jak na tą liczbę przyjezdnych wypadli przeciętnie - w porównaniu z Odrą Opole czy np. Koroną (podobne liczby).
Krawiec

Postprzez Malinka :p 2004-10-25, 4:21 pm

[/quote]DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI : U NAS BYŁO NAJWIĘCEJ LUDZI W CAŁEJ KOLEJCE. JA W SWOIM ŻYCIU WIDZIAŁEM WIĘCEJ KIBICÓW NIŻ NA ŚLĄSKU LUB RUCHU. CZYLI CO ? MAŁO BYŁO ?? A OPRAWA ?MOIM ZDANIEM DOBRA. ALE PRZECIEŻ JA SIĘ NIE ZNAM ...[/quote]

DoBrZe Że W KoŃcU To ZaUwAżYłEś

Malinka :p

Postprzez White_88_Legion 2004-10-25, 4:50 pm

Witam i pozdrawiam! Bardzo się cieszę,że jest sztama pomiędzy Elblągiem a Sosnowcem. Wreszcie zapadła konkretna decyzja. Pamiętajcie - co 3 ekipy to nie jedna

Pozdrowienia dla 100% prawicowej grupy BULLY BOYS - OLIMPIA ELBLĄG od przyjaciół z WL
White_88_Legion

Postprzez dziejus 2004-10-25, 7:04 pm

Biorac pod uwage poziom gry jaki zaprezentowali Nasi chlopcy i miejsce w tabeli to:oprawa zajebista,frekwencja mega,doping przeq...ski.
dziejus

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-10-25, 7:25 pm

Słaba gra naszych piłkarzy, Adam Bała - no comment. Oprawa.. tutaj tylko zarzut do ludzi(nie do wszystkich), ze komentuja piknikow a sami bedac w młynie tudzież obok robią z siebie niewiadomo jakich kiboli a gów***o robią! Duzo zaangazowania ze strony FB,ale nic chyba nie da sie wskorac, mentalnosc niektorych ludzi na Ludowym jest żenujaca ... !!
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez gruby 2004-10-25, 7:36 pm

CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):Słaba gra naszych piłkarzy, Adam Bała - no comment. Oprawa.. tutaj tylko zarzut do ludzi(nie do wszystkich), ze komentuja piknikow a sami bedac w młynie tudzież obok robią z siebie niewiadomo jakich kiboli a gów***o robią! Duzo zaangazowania ze strony FB,ale nic chyba nie da sie wskorac, mentalnosc niektorych ludzi na Ludowym jest żenujaca ... !!

Co ty masz do Bały rozegrał calkiem niezłe spotkanie,gorzej w obronie grał Drzymont.Bała jesli dane mu będzie przepracowac przygotowanie do rundy wiosennej to może być silnym punktem Zagłębia.

Pozdrawiam....:mlyn:
gruby

Postprzez Pesto 2004-10-25, 8:54 pm

Pesto Ty też sobie możesz pomarzyć o wielu rzeczach, a na pewno o robieniu jakichkolwiek zgód lub układów. I nikt Cie nie porównuje do nikogo, więc ... zamilcz :!:

nie podoba sie ===> nie czytaj

pozdrawiam Pogon Szczecin , skoro juz o niej mowa 8)
Pesto
kumaty

Postprzez WOJTEK 2004-10-25, 8:57 pm

PESTO. NIE DAJ SIE PROWOKOWAĆ. A POZDROWIENIA DLA POGONII WYSYŁAJ NA PRYWATNEJ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez quickstarter 2004-10-25, 10:47 pm

Jaki jest sens porownywania Pogoni i Olimpii? Zaden. Tym bardziej pisanie o 20 tys ludzi ( nota bene gdy dobrze idzie bo jak nie to 3 tys). Nie podam dloni... ;) Pozdrawiam fanow Olimpii
quickstarter

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice