Oficjalnie jest zgoda ZAGŁĘBIE OLIMPIA.Dziękuję za uwagę.
Żegnam dzisiaj i pozdrawiam.
Do zobaczenia
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Pesto napisał(a):lisek_bb_olimpia_elblag napisał(a):Nie Porownujcie Nas Do Pogonii !!
Nie porownujemy.
I ligi nigdy nie lizneliscie , o wicemistrzostwie Polski mozecie sobie pomarzyc , o 20 tys. widowni rowniez.
Poza tym Pogoni piszemy przez jedno i.
turli napisał(a):STEFFEN MOLLER napisał(a):Przemo z Ksawery napisał(a):steffen, co sie tak dojebałeś o flage Olimpii. nie lubisz Olimpii to twój problem. większość (z tego co było dzisiaj słychać na stadionie) nie ma nic do ziomków z Elbląga. Pozdro dla Olimpii Elbląg!!!
jak najbardziej nie mam nic do ziomków z Elbląga a w moim pytaniu o motyw z flagą miałem na myśli raczej ewentualną zgodę - poprzedzoną historią między kibicami obu klubów a takowej sobie jakoś (poza obustronną przyjażnią z Legią) nie przypominam
stosunki miedzy nami a Zaglebiem sa dosc dobre juz od pewnego okresu czasu. Razem spotykamy sie na meczach Legii i darzymy sie szacunkiem. O ewentualnych zgodach to nie jest pytanie do mnie wiec nic na ten temat nie napisze. Dodam iz pare lat temu, po meczu w Warszawie (chyba Legia-Widzew) chlopacy od nas pojechali do Sosnowca i wowczas nasza flaga wisiala na Ludowym, wtedy chyba nie bylo az takich kontrowersji jakie sa teraz.
DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI : U NAS BYŁO NAJWIĘCEJ LUDZI W CAŁEJ KOLEJCE. JA W SWOIM ŻYCIU WIDZIAŁEM WIĘCEJ KIBICÓW NIŻ NA ŚLĄSKU LUB RUCHU. CZYLI CO ? MAŁO BYŁO ?? A OPRAWA ?MOIM ZDANIEM DOBRA. ALE PRZECIEŻ JA SIĘ NIE ZNAM ...Malinka :p napisał(a):WOJTEK napisał(a):Malinka :p napisał(a):OpRaWa SłAbA, DoPiNg SłAbY, MaŁo LuDzI
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A TY BYŁAŚ NA MECZU ???? MAŁO LUDZI ? TO KIEDY BYŁO DUŻO ?? I SŁABA OPRAWA ?? :shock: :shock: :shock:
WyObRaĹš SoBiE Że ByŁaM... Nie MoJa PiErWszA I NiE OsTaTnIA WiZyTa Na LuDoWyM! LuDzI DuŻo ByŁo ChcBy Na ŚlĄsKu AlBo Na RuChU... OpRaWa SłAbA WiDzIaŁaM LePsZe W 3 LiDze... WyStArCzy??????
WOJTEK napisał(a):DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI : U NAS BYŁO NAJWIĘCEJ LUDZI W CAŁEJ KOLEJCE. JA W SWOIM ŻYCIU WIDZIAŁEM WIĘCEJ KIBICÓW NIŻ NA ŚLĄSKU LUB RUCHU. CZYLI CO ? MAŁO BYŁO ?? A OPRAWA ?MOIM ZDANIEM DOBRA. ALE PRZECIEŻ JA SIĘ NIE ZNAM ...Malinka :p napisał(a):WOJTEK napisał(a):Malinka :p napisał(a):OpRaWa SłAbA, DoPiNg SłAbY, MaŁo LuDzI
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A TY BYŁAŚ NA MECZU ???? MAŁO LUDZI ? TO KIEDY BYŁO DUŻO ?? I SŁABA OPRAWA ?? :shock: :shock: :shock:
WyObRaĹš SoBiE Że ByŁaM... Nie MoJa PiErWszA I NiE OsTaTnIA WiZyTa Na LuDoWyM! LuDzI DuŻo ByŁo ChcBy Na ŚlĄsKu AlBo Na RuChU... OpRaWa SłAbA WiDzIaŁaM LePsZe W 3 LiDze... WyStArCzy??????
CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):Słaba gra naszych piłkarzy, Adam Bała - no comment. Oprawa.. tutaj tylko zarzut do ludzi(nie do wszystkich), ze komentuja piknikow a sami bedac w młynie tudzież obok robią z siebie niewiadomo jakich kiboli a gów***o robią! Duzo zaangazowania ze strony FB,ale nic chyba nie da sie wskorac, mentalnosc niektorych ludzi na Ludowym jest żenujaca ... !!
Pesto Ty też sobie możesz pomarzyć o wielu rzeczach, a na pewno o robieniu jakichkolwiek zgód lub układów. I nikt Cie nie porównuje do nikogo, więc ... zamilcz :!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników