przez dynamitek 2004-10-24, 6:58 pm
uważam, że gra Zagłębia była na solidnym... 3-ligowym poziomie... Wydaje mi się, że tego składu nie stać na więcej, niż 10-12 miejsce (oby tylko chociaż to się udało!). Obrona popełnia fatalne błędy, ma kłopoty z wybiciem piłki, z kryciem... no ogólnie z całym "abecadłem piłkarskim". Te błędy decydują później o wyniku... Z przebiegu gry wynikało, że nie graliśmy przecież gorzej... Widzew był równie słaby, ale skuteczny! A dlaczego uczepiłem się obrony, a nie pomocników czy napastników??? Odp. jest prosta... Gdyby nie dwa błędy obrony, mielibyśmy 1-0!!! A tak, to punktów nam nie przybywa, no i się staczamy w tabeli... Mam jeszcze jedną uwagę dot. kibiców. Dziś oglądałem mecz z moim 5-letnim bratankiem. I wiecie co? Ostatni raz... O ile młyn przez cały mecz dopingował naszych piłkarzy tak, jak należy, o tyle znalazło się kilku kretynów, którzy powinni byli zostać w domu. Bo czy "Bała, ty ch... ! Wypier... z Sosnowca", lub "Ujek, skur... , wypier.. z S-ca, jeśli ci się nie chce grać!" to powód do okrzyki na poziomie??? Na murawie wszystko słychać! Czy to ma mobilizować naszych piłkarzy?!?! Każdy na miejscu Bały by się spalał!!! W życiu nie widziałem tyle niechęci do jakiegoś zawodnika... Niechęci od własnych kibiców... Chłopak jest skromny, cichy i chce robić swoje... I co z tego, że grał w G-ksie??? CO Z TEGO??? Teraz gra u nas, więc należy mu się szaunek!!! Powiem tak... Śpiewamy "na dobre i na złe.... ",a jak się coś nie układa, to znajdują się debile, którzy najlepiej wyrzuciliby połowę składu twierdząc, że sami zagraliby lepiej! :lol: Jaaaaasne! Zauważyłem, że w moim sektorze trzeźwy byłem tylko ja i mój bratanek... Tragedia... Tacy "kibice", którzy nie wiedzą, co krzyczą, nie są nam potrzebni... Dziecko już ze mną nigdy na stadion nie pójdzie, a tamci panowie, którzy wykrzykują takie debilne teksty powinni dostać po zapijaczonych pyskach i... zakaz stadionowy dożywotni!!! Musiałem to powiedzieć w swoim debiucie... Do tej pory biernie czytałem, co piszecie... Dziś zabrałem głos... Panie i Panowie! "NA DOBRE I NA ZŁE, I W KAŻDEJ LIDZE!!!". A wszystkim tym, którzy dziś zdarli gardło, wspierając naszą drużynę, serdecznie dziekuję! To dzięki Wam przychodzę na ten stadion od 15 lat i tak już chyba zostanie...