^m@rcin^ napisał(a):Doping slaby zeby nie powiedziec ze bardzo slaby :evil: A co do oprawy to zobaczymy jak beda fotki. Moglo byc lepiej.
Marcin nie przesadzaj. Przy bieżni aż szumiało w uszach ... W niektórych momentach nie słyszałem samego siebie. Przed meczem odpowiadanie wyszło b. dobrze. Przy tunelu serce "pakowało się" w gardło. Ruch słyszałem może pare razy, w niewielkich przerwach z Naszej strony. Oczywiście tylko "Ruch Ruch HKS" i "Niebiescy ..." - Ruch zaskoczył mnie, że nie prowadził dopingu przez całe 90 minut, pomimo ich naprawdę dobrej liczby. Wreszcie z dumą patrzałem na młyn, śmiało stwierdzę, że cały czas stały 4 sektory, i spore grupki na sektorach "Z", "A", "G". Nie można pominąć również "ekipy" z okolic zegara i z sektora "stojącego". Tam również doping był niezły. Faktycznie ... zdarzało się, że młyn śpiewał co innego, a prawa strona co innego, ale to jest narazie nieuniknione. Po zdobyciu bramki, czułem jakby ziemia drżała od gromkiego "ZAGŁĘBIE, ZAGŁĘBIE" :).
Odnośnie oprawy, pierwszą kartoniadę widziałem od tunelu i w moim odczuciu wyszła cudownie (jeszcze kilkanaście rac odpalonych podczas kartoniady). Naprawdę pierwsza klasa ! Chwała dla FB, za pomysł drugiej kartoniady, również ładny efekt Polskiej flagi. Nieźle wyszły pasy w asyście chorągiewek, ale brakowało tzw. "chaosu" :). Trochę dymów, na przyzwoitym poziomie i piękne bengale, tylko szkoda, że nie na całej rozciągłości.
ps. Szkoda, że Widzew mamy odrazu po Ruchu ... Napewno trochę trzeba zostawić, wkońcu Widzew to Widzew.
Brawa dla FB i całego młyna. pzdr