Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
www.Gazeta.pl napisał(a):Zagłębie Sosnowiec chce Jacka Berensztajna !!!
Krzysztof Tochel, trener piłkarzy Zagłębia, oceniał dziś umiejętności młodych piłkarzy, którzy w przyszłości mogą dołączyć do kadry drużyny z Sosnowca.
Szansę gry dostali: Maciej Budka (18 lat, Hutnik Trzebinia), Paweł Swoboda (20, LKS Wysoka), Dariusz Korepta (22, AKS Niwka), Kamil Korepta (18, AKS Niwka), Kamil Janikowski (17, Stal Główno), Paweł Jaworek (23, Piaskowianka Piaski), Rafał Czarnecki (21, GKS Nowiny), Łukasz Kwaśniewski (22, Spartakus Daleszyce), Tomasz Będkowski (24, Piaskowianka), Paweł Koryciński (18, GKS Świniary), Łukasz Ząbek (19, MKS Kozienice), Adam Gola (Victoria Jaworzno), Damian Kruszyński (19, Iskra Pszczyna).
Informacją dnia jest wiadomość, że działacze Zagłębia wrócili do pomysłu, by pozyskać Jacka Berensztajna. 31-letni pomocnik nie jest zainteresowany grą w bankrutującym RKS Radomsko. Tadeusz Dąbrowski, menedżer piłkarza, potwierdza, że Zagłębie jest bardzo zainteresowane transferem zawodnika.
Agianni napisał(a):Nie mam pojęcia jaką ma formę obecnie Berensztajn, nie pamiętam jego gry w meczu z Zagłębiem na inauguracje obecnego sezonu.
lukes napisał(a):
Gdzies czytalem ze Berensztejn i Lato (dwaj najlepiej zarabiajacy pilkarze Radomksa) sa na celowniku działaczey ŁKS. Oby to byly tylko spekulacje dziennikarskie.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Pan WOJTEK - Adventure Group
Szanowny Panie,
Moja intuicja mowi mi , iz trener Tochel doprowadzi do transferu Jacka Berensztajna - mam propozycje aby Sympatycy ZAGLEBIA przywitali tego pilkarza na LUDOWYM przy pierwszym wyjsciu na murawe naszego Stadionu. Nie popelniajmy bledow z przeszlosci.
Pozdrawiam
Tadeusz
WOJTEK
Wysłany: Czw 07 Paź, 2004 17:57 Temat postu: Re: Zmiany w skladzie Zaglebia
Tadeusz Wisniewski napisał:
Pan WOJTEK - Adventure Group
Szanowny Panie,
Moja intuicja mowi mi , iz trener Tochel doprowadzi do transferu Jacka Berensztajna - mam propozycje aby Sympatycy ZAGLEBIA przywitali tego pilkarza na LUDOWYM przy pierwszym wyjsciu na murawe naszego Stadionu. Nie popelniajmy bledow z przeszlosci.
Pozdrawiam
Tadeusz
A CO WOJTEK MA DO TEGO ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników