Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
tomi2509 napisał(a):czy mozemy miec nadzieje ze w nadchodzacych meczach ZAGŁĘBIE w koncu sie przelamie i wygra u siebie???? przeczytalem ze niektorym zawodnikom nie chcialo sie nawet podejsc do sektora gosci????co sie z nimi dzieje ????? to zaczyna byc coraz bardziej niepokojace bo niedlugo zaczniemy byc niestety dostarczycielem punktow!!!!!czy jest szansa zeby to zmienic albo czy jest czlowiek ktory by to zmienil?!?!?!jest niestety coraz gorzej i nie widac nic co by to moglo zmienic ! przed nami mecze z duzynami ze szczytu tabeli i nie zanosi sie na to bysmy pokazali cos ponad to co do tej pory!!!!!!! i to mnie niepokoi!!!!
jak mogac miec tyle czasu i wszystko pozalatwiane przed sezonem teraz tak grac !!!!! kurcze widzew do konca nie wiedzial czy bedzie gral a teraz sa wyzej od nas !!!! bardzo to dziwne !!!!! wzsyscy tu pisza kto powinien odejsc a kto nie ! a ja napisze tak : jak mozna kupic do gry w 2 lidze zawodnika (kontuzjogennego)jak on siedzial caly sezon na lawce w 3 ?!?!?!
wzsyscy tu pisza kto powinien odejsc a kto nie ! a ja napisze tak : jak mozna kupic do gry w 2 lidze zawodnika (kontuzjogennego)jak on siedzial caly sezon na lawce w 3 ?!?!?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników