Arka Gdynia - Zagłębie

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Aneczka 2004-09-04, 10:51 pm

Wojciech, to urażeni :? to było wiesz jak, w cudzysłowiu :!: tylko że go nie dałam :( chiałam ale forum coś sie psuje :( :evil: :!:
Aneczka

Postprzez Tomano 2004-09-04, 11:49 pm

:D
:arrow: Cały stadion robi fale :!:
:arrow: Ruszcie dupy, ruszcie dupy :!:
:D
Tomano
Adventure Group

Postprzez lewan4 2004-09-05, 1:05 pm

lewan4

Postprzez kobialka 2004-09-05, 1:09 pm

Ania, kogo to obchodzi ze poczuja sie urazeni????? pewnie co niektorzy juz sie tak poczuli....ale to ich problem, Morawski najpierw wielce skruszony podszedl do nas, akiedy uslyszal slowa s*******aj rzucil focha, jak urazona ksiezniczka.... sory, a czy nas ktos pyta, czy przemuje sie tym, jak my to odbieramy? tym, ze co niektorzy maja nas w dupie i nawet nie stac ich na to, by podejsc po meczu do nas, bo co boja sie ze zostana zjebani? trudno, ale to dla nich tam jezdzimy i nalezy nam sie szacunek...
a tlumaczenie ktoregos z pilkarzy ze przegrana to wina sedziego jest bynajmniej smieszne.....moze i nie byl najleszy, ale mylil sie w obie strony, poza tym to juz staje sie tradycja, ze albo sedzia, albo przeciwnik, ale winy w sobie nie widac......
zaczyna mnie to juz wkurzac, zaslugujemy na lepsza postawe, na zaangazowanie, a nie tylko slowa przepraszam, staralem sie, czy lzy....wiem, (mam wielka nadzieje) , ze niektorzy z naszych zawodnikow naprawde przejmuja sie tym co sie dzieje na boisku, ale watpie ze wszyscy, zreszta widac po ich postawach po meczach i u nas w miescie...

teraz 3 ciezkie punkty i raczej watpie bysmy zdobyli w nich jakis punkt....choc wciaz pozostaje nadzieja.....

Wojtek ma racje, mecz trwa 90 minut, i czy gramy w 10 (Panie Antczak!!!) czy w 11 trzeba grac, bo to jest wasz zawod i jesli ktos sie do tego nie nadaje, niech po prostu go zmieni....a nie glupio tlumaczy sie...

kazdy z nas chcialby zeby bylo lepiej, wiemy ze od razu niczego nie wygramy, ale potrzeba pomyslu, zaangazowania, lub po prostu CUDU !!!
kobialka

Postprzez STACH PL 2004-09-05, 1:52 pm

tomi2509-mało tego :!: Jak można kupić zawodnika wybranego przez DziennikZachodni do najsłabszej 11-tki I-ligi :shock: Teraz są tego efekty.
STACH PL

Postprzez slawojka 2004-09-06, 11:02 am

tomi2509 napisał(a):czy mozemy miec nadzieje ze w nadchodzacych meczach ZAGŁĘBIE w koncu sie przelamie i wygra u siebie???? przeczytalem ze niektorym zawodnikom nie chcialo sie nawet podejsc do sektora gosci????co sie z nimi dzieje ????? to zaczyna byc coraz bardziej niepokojace bo niedlugo zaczniemy byc niestety dostarczycielem punktow!!!!!czy jest szansa zeby to zmienic albo czy jest czlowiek ktory by to zmienil?!?!?!jest niestety coraz gorzej i nie widac nic co by to moglo zmienic ! przed nami mecze z duzynami ze szczytu tabeli i nie zanosi sie na to bysmy pokazali cos ponad to co do tej pory!!!!!!! i to mnie niepokoi!!!!
jak mogac miec tyle czasu i wszystko pozalatwiane przed sezonem teraz tak grac !!!!! kurcze widzew do konca nie wiedzial czy bedzie gral a teraz sa wyzej od nas !!!! bardzo to dziwne !!!!! wzsyscy tu pisza kto powinien odejsc a kto nie ! a ja napisze tak : jak mozna kupic do gry w 2 lidze zawodnika (kontuzjogennego)jak on siedzial caly sezon na lawce w 3 ?!?!?!

Zgadzam się w 100 %! Dodać do tego, że tak samo śmialiśmy się (nie wiem kto konkretnie) z Korony, że też tyle ludzi nasprowadzali i że będzie ciężko im się zgrać, no cóż :? Wiele rzeczy jest dla nas niepojętych...
A propos Korony, to nasz Małocha będzie mógł się w sobotę wykazać...
Pitry z kolei - chwała mu za bramkę w debiucie - ale cały mecz starał się nie myśleć o kibicach i o światłach :? Ludzie ... to jest 2 liga! Czy nasi piłkarze o tym wiedzą w ogóle?
slawojka

Postprzez Gilardino 2004-09-06, 11:39 am

wzsyscy tu pisza kto powinien odejsc a kto nie ! a ja napisze tak : jak mozna kupic do gry w 2 lidze zawodnika (kontuzjogennego)jak on siedzial caly sezon na lawce w 3 ?!?!?!

Skoro nawet przez mikroskop nie mozna dojrzeć sportowych aspektów takich decyzji to moze są jakies inne... :?:

Nie byłem w Gdyni, nie widziałem wiec nie bedę oceniał gry. Z doniesien jednak wynika, że nie było poprawy poziomu gry nawet pomimo zmiany ustawienia na 3-5-2. Szkoda, bo mecz za meczem uciekają a punkcików niewiele. Hmm... Jedynym chyba pozytywem jest debiutancka bramka Pitrego. Gratuluje i oby tak dalej.

Swoją drogą to chyba rzeczywiście trener troszkę sie pogubił (czyt. zmiana ustawienia) bo przez ogromny kawał czasu szlifował gre bloku defensywnego czwórką w linii. Nie ma co ukrywać że funkcjonowało to b. dobrze, aż tu nagle gruch !!! I po naszej defensywie. Zastanawiam sie głośno co jest tego przyczyną.
Ale własnie w kryzysowych momentach wychodzi charakter i wielkość ludzi. Gdy potrafią ugasić pożar nie ponosząc zbyt wielu strat. Zobaczmy zatem jakie bedą kolejne kroki trenera.

No cóż nam kibicom nie pozostało nic innego jak pokazać że nasza forma idzie ostro w górę i zademonstrować na Koronie głośny i żywiołowy doping. [/b]
Gilardino

Postprzez Aneczka 2004-09-06, 10:51 pm

URAŻENI MIAŁO BYĆ W CUDZYSŁOWIU :!: :!: :!:
Aneczka

Postprzez Agianni 2004-09-06, 11:29 pm

Byłem i widziałem, a swoją opinią podzieliłem się z moimi bliskimi znajomymi.
Agianni
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna