W II lidze wszyscy się wzmacniają

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Asja 2004-09-01, 9:20 am

W Podbeskidziu zaczął grac wreszcie Dubicki - szybki skurczybyk jest niesamowicie więc napewno będzie teraz TSP ciągnął.
A i Kubica jednak nie bedzie u nich grał ...

No i Radomiak też szuka jakiś rozwiązań http://www.90minut.pl/news.php?id=180322
Asja
Gwiazda

Postprzez zgredos 2004-09-01, 10:24 am

Szczaka sprzedała Czerwca i od razu w jego miejsce kupili Kaliciaka. Zagłębie sprzedało Stolpe i...
zgredos

Postprzez slawojka 2004-09-01, 10:31 am

zgredos napisał(a):Szczaka sprzedała Czerwca i od razu w jego miejsce kupili Kaliciaka. Zagłębie sprzedało Stolpe i...

.... sprowadziło masażystę... :wink:
slawojka

Postprzez ARAS1906 2004-09-01, 10:39 am

slawojka napisał(a):
zgredos napisał(a):Szczaka sprzedała Czerwca i od razu w jego miejsce kupili Kaliciaka. Zagłębie sprzedało Stolpe i...

.... sprowadziło masażystę... :wink:

Nie masażystę tylko ortopedę!!!! ŚWIATOWEJ KLASY!!!!!!!! :wink:
Małocha stanie na nogi momentalnie!!!!!!! :D :D :D :D
ARAS1906
Środula

Postprzez ARAS1906 2004-09-02, 7:47 am

http://www.90minut.pl/news.php?id=180813
My straszymy Pitrym, a Ara Ławą :wink: Mecz w swerach psychologicznych już się zaczął :twisted:
ARAS1906
Środula

Postprzez Gilardino 2004-09-02, 8:37 am

Widziałem Pitrego w kilku sparingach i całkiem dobrze wypadł. Pisze oczywiście o swoich odczuciach. Stosunkowo wysoki, dość dynamiczny. Porusza sie typowo dla napastnika, nawet chyba deczko lepiej niż Tomek Stolpa. Mam nadzieje, że przerwa w meczach ligowych nie wpłynie źle, a wręcz przeciwnie- głód piłki i grania.

Wiem, że grał on do tej pory w niskiej lidze, ale często właśnie tam znajduje sie spore talenty i one natychmiast wybuchają pełną siłą gdy da sie im szanse.

Życzyłbym sobie, kibicom a przede wszystkim jemu żeby po kilku meczach i bramkach nazwano go odkryciem rundy w II lidze !!!

Po nienajlepszym starcie potrzeba Zagłębiu jakiegos pozytywnego promyczka. NIECH JEGO DOBRA GRA NAKREŚLI NOWY POZYTYWNY KIERUNEK ZAGŁĘBIA W TYM SEZONIE.
Gilardino

Postprzez ARAS1906 2004-09-02, 1:20 pm

http://www.90minut.pl/news.php?id=180973
- pewnie będzie szukał dalej. Oby nie w Sosnowcu!!! Ale zawsze może iść jako "amator" do GieKSy :twisted:
:lol: :lol: :lol:
ARAS1906
Środula

Postprzez ARAS1906 2004-09-03, 8:28 am

I WSZYSTKO JASNE -
Konon podpisał kontrakt z "Jagą" Ernest Konon podpisał kontrakt z Jagiellonią Białystok. Trener Jagiellonii Białystok Adam Nawałka nie zasypuje gruszek w popiele i natychmiast po oficjalnym objęciu zespołu przystąpił do wzmacniana składu. Po Robercie Kolasie, który zasilił Jagę przed trzema dniami do ekipy drugoligowca dołączył Ernest Konon.

30-letni napastnik podpisał z żółto-czerwonymi roczny kontrakt. Ma być lekarstwem na brak skuteczności białostockich piłkarzy.

Zawodnik już kilkakrotnie rozmawiał z Nawałką na temat swoich występów w ekipie żółto-czerwonych.

– Od trzech dni prowadziliśmy negocjacje. Musiałem przyjechać, pokazać się. Nikt przecież nie chce kupować kota w worku, tym bardziej, że miałem poważną kontuzję. Teraz wszystko jest w porządku. Takie zabiegi przeprowadza się od dawna. Są jak wyrwanie zęba, więc nie ma się czym niepokoić. Mam nadzieję, że wejdę w meczu z Widzewem Łódź przynajmniej na kilka minut, ukłuje na 1-0 i będzie fajnie – powiedział Konon.Zawodnik jest pod wrażeniem umiejętności jakie prezentują jego nowi koledzy.

– Wszyscy są świetnie przygotowani, dlatego wierzę, że w końcu coś zaskoczy w tej drużynie. Brakowało jakiegoś ogniwa, może mnie? Jeżeli tak, to będę bardzo zadowolony. Są tu dobrzy piłkarze i na pewno nie chcą dalej dołować – powiedział zawodnik.Konon za swoją najmocniejszą stronę uważa szybkość i boiskowe ogranie.

– W 1998 roku uznano mnie najszybszym piłkarzem w Belgii. Nie wiem, jak będzie teraz. Poza tym ganiam przez cały mecz. Nie ma dla nie różnicy którą nogą uderzam. Mam nadzieję, że wykorzystam swoje umiejętności i przydam się Jagiellonii – zakończył Konon.

źródło: Kurier Poranny
ARAS1906
Środula

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna