Zag_06 napisał:
Chodzę na zagłebie już od 17 lat, ale to co zobaczyłem dzisiaj to mną wstrząsneło. Paranoja i wielkie dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba jeden z najgorszych meczy od paru sezonów. Można przegrać (nawet parę meczy pod rząd) ale po jako takiej grze. To co dzisiaj zobaczyłem to -zero ambicji i zaangazowania ,zero umiejętności w grze zespołowej nie mówiąc o umiętnościach indwidualnej (nie dotyczy to Dawida Skrzypka - choć i on miał słabszy mecz). Koniec na temat piłkarzy. Teraz chciałbym napisać coś na temat tych pajacowatych idiotów co im klaskali po meczu. Uczcie ich tak dalej, bijcie brawo i liżcie ich po dupach frajerzy skończeni. Jestem za Zagłębiem na dobre i na złe i w każdej lidze (byłem wśród tej setki kibiców na inaugurację sezonu w 5 lidze z Grodźcem, woziłem się p o olkuszach, ząbkowicach, kluczach i tym podobnych) ale uważam że za dobrą grę należą się brawa i pochwały, słabą trzeba przeboleć ale za żenadę trzeba zjebać. Ch.. wam w dupę jeb..... pajace.
POdpisuje się pod tą wypowiedzią. No , może poza ostatnim zdaniem.Za co k***a im dziękować jak nic nie grali! Nie mam pretensji do Teresy, bo każdemu się zdaży nie wykorzystać karnego. Może większe do Tochla.Panie trenerze , k***a nie może być tak , ze zesopół strzela jednego karnego na pięć.Grę piłkarzy pozostawię bez komentarza , bo szkoda palców jak i klawiatury.Może poza jednym wyjątkiem. Jak można się tak podniecać grą Kurdziela??Przecież to jest bramkarz góra 4-to ligowy.W meczu z Mławą nie poipisał się niczym . To co wyciągnął po prostu nie dało się puścić bo te piłki szły w niego.Natomast zrobił kilka błędów , na szczęście nie grożnych przy takim przeciwniku. Natomiast przy drużynie silniejszej mogło by to się źle skończyć.