Zagłebie Sosnowiec - MKS Mława

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Zagórze_Fan 2004-08-22, 7:47 am

Rudy nie chce dawać na oprawy, przez to, że wbijają na lewo, a wczoraj na meczu jakieś "dzieci" się chwaliły jak to się fajnie wbiło przez rozcięte kraty :!: :shock:
Bez komentarza.

A co do meczu, to byłem przekonany że wygramy a tu remis.
Jak raz dobrze gra atak, to źle obrona, a jak raz nawet dobrze gra obrona, to źle gra atak. Ale coż, nie było kilku podstawowych graczy.
Trzeba być optymistą i myśle że wygramy z Łks - em skromne 1-0.
Bez komentarza pozostawie karnego.
A bohaterem meczu był zając. :wink:
Zagórze_Fan

Postprzez Zagórze_Fan 2004-08-22, 8:17 am

DaMi napisał(a):Drugą sprawą jest młyn a raczej coś co przypomina młyn średnia wieku 14 lat a średnia wzrostu to może jakieś 140 cm parodia. Od przeczkola do Opola :shock:

Też to zauważyłem DaMi :wink:
Ale na dodatek przychodzą nie kumaci i osoby, które na stadion weszły przez przeciętą kratę.
A po drugie w młynie "raczej" się stoi niż siedzi :!:
Zagórze_Fan

Postprzez Fan 2004-08-22, 8:21 am

Dzisiejszy mecz nieporozumienie i wiecej pisac nie ma sensu bo poprzednicy wszystko napisali. Malocha out bo chlopu nawet rece w bieganiu przeszkadzaja a Antczak po dzisiejszym meczu nie ma prawa do gry wyzej niz 3 liga, niestety. Krotko poki jeszcze trwa okno transferowe: potrzebujemy dwoch KONKRETNYCH obroncow i napastnika PANIE TRENERZE. W przeciwnym razie wiosna moze nie wystarczyc na zlapanie odpowiedniej liczby punktow przed uniknieciem degradacji lub barazy.
Fan
Working Class

Postprzez amstat 2004-08-22, 12:41 pm

Zag_06 napisał(a): Jestem za Zagłębiem na dobre i na złe i w każdej lidze (byłem wśród tej setki kibiców na inaugurację sezonu w 5 lidze z Grodźcem, woziłem się p o olkuszach, ząbkowicach, kluczach i tym podobnych) ale uważam że za dobrą grę należą się brawa i pochwały, słabą trzeba przeboleć ale za żenadę trzeba zjebać. Ch.. wam w dupę jeb..... pajace.

nie tylko Ty jeden z tego forum szwedales sie po wsiach ...
i zapytanie - komu ten c*** w dupe ??
amstat
Fanatyk

Postprzez Puzon 2004-08-22, 1:42 pm

Zag_06 napisał:
Chodzę na zagłebie już od 17 lat, ale to co zobaczyłem dzisiaj to mną wstrząsneło. Paranoja i wielkie dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba jeden z najgorszych meczy od paru sezonów. Można przegrać (nawet parę meczy pod rząd) ale po jako takiej grze. To co dzisiaj zobaczyłem to -zero ambicji i zaangazowania ,zero umiejętności w grze zespołowej nie mówiąc o umiętnościach indwidualnej (nie dotyczy to Dawida Skrzypka - choć i on miał słabszy mecz). Koniec na temat piłkarzy. Teraz chciałbym napisać coś na temat tych pajacowatych idiotów co im klaskali po meczu. Uczcie ich tak dalej, bijcie brawo i liżcie ich po dupach frajerzy skończeni. Jestem za Zagłębiem na dobre i na złe i w każdej lidze (byłem wśród tej setki kibiców na inaugurację sezonu w 5 lidze z Grodźcem, woziłem się p o olkuszach, ząbkowicach, kluczach i tym podobnych) ale uważam że za dobrą grę należą się brawa i pochwały, słabą trzeba przeboleć ale za żenadę trzeba zjebać. Ch.. wam w dupę jeb..... pajace.

POdpisuje się pod tą wypowiedzią. No , może poza ostatnim zdaniem.Za co k***a im dziękować jak nic nie grali! Nie mam pretensji do Teresy, bo każdemu się zdaży nie wykorzystać karnego. Może większe do Tochla.Panie trenerze , k***a nie może być tak , ze zesopół strzela jednego karnego na pięć.Grę piłkarzy pozostawię bez komentarza , bo szkoda palców jak i klawiatury.Może poza jednym wyjątkiem. Jak można się tak podniecać grą Kurdziela??Przecież to jest bramkarz góra 4-to ligowy.W meczu z Mławą nie poipisał się niczym . To co wyciągnął po prostu nie dało się puścić bo te piłki szły w niego.Natomast zrobił kilka błędów , na szczęście nie grożnych przy takim przeciwniku. Natomiast przy drużynie silniejszej mogło by to się źle skończyć.
Puzon
Adventure Group

Postprzez Agianni 2004-08-22, 2:28 pm

K A T A S T R O F A
... i to wszystko w tym temacie - poprostu brak mi słów
Agianni
Adventure Group

Postprzez SoSnOwiCzAniN_BuBy_PoGoN 2004-08-22, 2:29 pm

Moge was pocieszyć teraz moze być jush tylko lepiej....

C:\Moje dokumenty\Gify i animacje\pikniki[1].gif
SoSnOwiCzAniN_BuBy_PoGoN

Postprzez fabian 2004-08-22, 2:52 pm

SoSnOwiCzAniN_BuBy_PoGoN napisał(a):C:\Moje dokumenty\Gify i animacje\pikniki[1].gif
co jeszcze fajnego masz na kompie? :lol:
fabian

Postprzez WOJTEK 2004-08-22, 3:34 pm

WYDAJE MI SIĘ ,ZE PAN TOCHEL ZAGUBIŁ SIĘ W POMYSŁACH. DWÓCH NAJBARDZIEJ WYCHWALANYCH PIŁKARZY SPROWADZONYCH PRZED SEZONEM POKAZUJE KLASĘ CO NAJWYŻEJ PIĄTOLIGOWCA. BAŁA JUŻ ZAPADŁW OTCHŁAŃ. PO NIM PEWNIE MAŁOCHA ZNIKNIE. KOLEJNA SPRAWA - WYMIANA NAPASTNIKÓW NA OBROŃCÓW I ANTEK W ROLI ŚRODKOWEGO NAPASTNIKA. :shock: WIDAĆ ,ŻE KILKU PIŁKARZOM SIĘ CHCE GRAC. ALE RESZTA MA ICH W DUPACH. O KARNYM NAWET NIE PISZE BO PO CO ?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Krawiec 2004-08-22, 5:53 pm

SoSnOwiCzAniN_BuBy_PoGoN napisał(a):

C:\Moje dokumenty\Gify i animacje\pikniki[1].gif

Co to ma znaczyć ?
Krawiec

Postprzez Artur 2004-08-22, 7:11 pm

Pierwszy raz ciesze sie z tego, że nie byłem na Ludowym - po waszych komentarzach jak i po przeczytaniu relacji z meczu na stronie. Faktycznie kryzys w drużynie jest głęboki jak ocean i oby piłkarze otrząsneli sie wcześniej niż przy końcu tej rundy - ileż meczy można płacić frycowe :?:
P.S Czy ktoś pamięta jeszcze mój opis - MKS Mława za 12 zł - bzdura!!! Teraz pewnie przyznacie mi racje.

Potrzebny jest wstrząs, nie można zagłaskać piłkarzy oklaskami po żenującym meczu - ktoś kiedyś pisał na forum o kibicach siatkówki, którzy niezależnie od gry naszych "gwiazd" piszczą i jęczą z zachwytu.
Nie jestem jednak za wyzywaniem i wygwizdywaniem piłkarzy po każdym nie udanym zagraniu - najważniejszą rolę powinien odegrać teraz trener - niech na treningu lecą "kurwy" i inne przekleństwa, niech piłkarze trenują nie 2 a 3 razy w tygodniu, niech płacą kary tak jak po Polkowicach.
Czytam, że kilku z podstawowego składu zagrało w rezerwach i BARDZO DOBRZE. To im powinno uświadomić, że nie są niezastąpieni
Artur

Postprzez Artur 2004-08-22, 7:13 pm

O cholera napisałem 2, 3 razy w tygodniu :shock: a miało być dziennie sorry :wink:
Artur

Postprzez viking 2004-08-22, 7:28 pm

Komentarz Krzysia Tochela

Ten punkt dla nas jest bardzo szczęśliwy. Obrona grała w eksperymentalnym składzie, starałem się jakoś to poprzestawiać. Traciliśmy bramki u siebie i trzeba coś było zrobić, ale w dalszym ciągu ta gra szwankuje. Otwieramy się, atakujemy ośmioma zawodnikami, gramy bez odpowiedzialności i bez sensu. Efekty są takiej, jakie były w końcówce i mogliśmy ten mecz przegrać.

Co do Małochy - on w ogóle nie powinien grać. Grał tylko na moją prośbę, z uwagi na brak Ujka. Nie mamy zawodników z przodu. Kazałem mu stać między obrońcami i ich absorbować. Jest to tylko i wyłącznie mój błąd, a nie Małochy.

Panie trenerze naprawdę musiał cała pierwszą połowę straszyć Małocha ???????????? Nie spodziewałem się takiej flustracji naprawde nie stać nas na żadnego zdrowego zawodnika w ataku (patrz Kowalski rezerwy!!!, Twardawa Rak czy nawet bardziej Lachowski z przodu do straszenia niż z tyłu!!!) A co do obrony to jest skłąd eksperymentalny!!!!!
Arkadiusz Kłoda
Tomasz Malinowski
Daniel Treściński
Bartłomiej Chwalibogowski
Łukasz Antczak

Jestem w szoku !!!!
viking

Postprzez tomi2509 2004-08-22, 7:37 pm

co tu mozna napisac po takim meczu????
chyba tylko tyle ze nasze "wzmocnienia" okazaly sie oslabieniami!!!
moim zdaniem tylko morawski jest powiedzmy jakims zawodnikiem a reszta no coz???(oczywiscie z nowych)
wierze trenerowi ale jak mozna kupic zawodnika ktory siedzial na lawie w 3 lidze po to zeby gral w drugiej????!!!!
niestety musimy sobie powiedziec jasno ze czeka nas walka o baraze ,ale nie o 1 lige a o druga i obym sie mylil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co do meczu z mlawa to wszelkie komentarze wydaja sie zbyteczne!!!
TO BYLO KOMPLETNE DNO
tomi2509

Postprzez RaRy 2004-08-22, 8:05 pm

Było mineło czeba isc dalej

THE END
RaRy
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna