PARASOL napisał(a):Przypominam,że podobne błędy w obronie zdarzały się w sparingu z GKS K-ce(z tą różnicą,że Gieksiarze nie potrafili ich wykorzystać).Od tamtej pory mineło trochę czasu,a nasi zawodnicy grali jak wtedy.Na dodatek sprawiali wrażenie,jakby grali ze sobą pierwszy raz,nie mieli za bardzo pomysłu na grę.
Dokładnie o tym samym rozmawiałem dzis z kumplem na meczu. Kompletny brak obrony jak na meczu z Gieksą. Poprostu poszły dwie kontry i mamy 100% skutecznosci Radomska w oddanych strzałach na bramke Zagłebia.
Prawdę mówiąc przyzwyczailiśmy sie do zwycięstw dlatego dzisiaj to nas tak zabolało. Dobrze że stało sie to teraz - mam nadzieje że taki zimny prysznic wpłynie dobrze na postawę piłkarzy.
Co do "kibiców", którzy wychodząc w 80-tej miunucie chcieli zamanifestować swoje niezadowolenie z gry piłkarzy: chcę was pozdrowić serdecznym ch** wam w dwunastnice :lol: i obyscie Stadion Ludowy omijali z daleka. A gdyby Wam przyszła ochota żeby przyjsc na mecz to zrobie wam kuku i podnise cene słonecznika do 8zł za worek i wtedy napewno wam wybije z głowy spacery na Ludowy. Jesteście żałośni!!!!!!!!!!!!!!!!!