przez Monti 2004-07-24, 8:08 pm
Zagłębie ma oficjalne logo. Jest jakie jest jednym sie podoba drugim nie . Nie ma to zaczenia. Kibice mają swoje "historyczne logo" . Czy to normalne ? Chyba jest to jakiś ewenement w skali kraju ale chyba nie tylko kraju. Czy musimy być tacu jak wszyscy ? Chyba nie. Mnie osobiście to nie przeszkadza. "Historyczne" logo jest zastrzeżone , niech sobie będzie . Mnie osobiscie nowe logo się podoba , mimo że trwało troche zanim sobie je "przyswoiłem". Osobiście dziwi mnie tylko że klub nie zarabia na znaczku. Są szaliki koszulki z tym starym , historycznym , nie widziałem jednak ani znaczków ani szalików ani koszulek ani kubków itd z oficjalnym . Wydaje mi sie że jesteśmy jedynym klubem w Polsce , który nie ma gadżetów z oficjalnym logiem klubu. Nowy właściciel Legii rozważa zmiane loga po to by na nim zarabiać, inna sprawa czy to dobrze czy źle . Nasz klub malogo do którego ma prawa ale nie robi żadnych kroków by na tym zarobic . Co mamy tyle kasy że nie potrzebyjemy, jeśli tak to przepraszam że się wtrącam . Co że to zamałe pieniądze żeby sobie zaprzątać głowe ?