Herb Zagłębia

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Herb Zagłębia

Postprzez Elijash 2004-07-24, 3:32 pm

Ten temat chyba nie byl jeszcze poruszany, a myśle ze moze warto na niego zwrocic uwage.
Ostatnio na naszej głownej stronce pojawily sie znaczki (loga) wszystkich naszych rywali. Porównując nasz z innymi, odnosze wrazenie, ze motyw pilki jako tła dla naszego SWIETEGO trojkacika wyglada dosyc biednie.
Co myslicie na ten temat?

Moze przydalby mu sie jakis "face lifting", który bardziej podkreslilby nasze klubowe tradycje!!
Ostatnio edytowano 2007-05-23, 6:31 am przez Elijash, łącznie edytowano 1 raz
Elijash

Postprzez Asja 2004-07-24, 3:35 pm

:shock: :shock: :shock:
Świętych rzeczy się chyba nie zmienia ..... :?
Asja
Gwiazda

Postprzez Gość 2004-07-24, 3:38 pm

Kolejny debiutant :roll:

Może co sezon mamy zmieniać herb żeby był "modny"?? Dajcie ludzie spokój. I tak jest zamieszanie z herbem.
Gość

Postprzez Elijash 2004-07-24, 3:43 pm

to zle ze debiutant? czytam forum od dawien dawna.
to tylko mysl do przedyskutowania.
Elijash

Postprzez Franz 2004-07-24, 3:43 pm

Po co zmieniać tamten herb skoro i tak wszyscy wiemy że NASZ herb wygląda tak:

Obrazek
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez WOJTEK 2004-07-24, 3:52 pm

Elijash napisał(a):to zle ze debiutant? czytam forum od dawien dawna.
to tylko mysl do przedyskutowania.
A CO BYŚ CHCIAŁ ZMIENIĆ ? BO WIESZ,MOŻE MASZ JAKIŚ FAJNY POMYSŁ.CHĘTNIE POPATRZYMY.A CO DO DEBIUTU ?? BYŁY GORSZE,DAJMY MU CZAS.NA PEWNO SIĘ ROZWINIE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Elijash 2004-07-24, 4:02 pm

Pomysl jest, ale zwykle unikam rzucania niedokonczonych i w pelni nie dopracowanych projektow na swiatło dzienne.
Dla porownania popatrzcie na znaczek sekcji kosza i hokeju. W porownaniu ze znaczkiem naszej pilki wypadaja troszke lepiej.
Co myslicie?
Elijash

Postprzez WOJTEK 2004-07-24, 4:07 pm

Elijash napisał(a):Pomysl jest, ale zwykle unikam rzucania niedokonczonych i w pelni nie dopracowanych projektow na swiatło dzienne.
Dla porownania popatrzcie na znaczek sekcji kosza i hokeju. W porownaniu ze znaczkiem naszej pilki wypadaja troszke lepiej.
Co myslicie?
JA CZEKAM NA KONKRETY.ALE JAK TEN TEMAT BĘDZIE O PIERDACH TO WYPADNIE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez BrzydaL 2004-07-24, 4:16 pm

Elijash napisał(a):Pomysl jest, ale zwykle unikam rzucania niedokonczonych i w pelni nie dopracowanych projektow na swiatło dzienne.
Co myslicie?

Jak podoba ci się herb hokejowy STH to moze nieprojektoj swojego pilkarskiego ... :? :x
BrzydaL

Postprzez DaMi 2004-07-24, 4:48 pm

Franz napisał(a):Po co zmieniać tamten herb skoro i tak wszyscy wiemy że NASZ herb wygląda tak:

Obrazek

Ten herb jest zastrzeżony i dlatego jest ta piłka
DaMi

Postprzez zgredos 2004-07-24, 6:40 pm

Elijash-który z tych znaczków jest aż tak piękny? Który jest ładniejszy od ZAGŁĘBIA?
zgredos

Postprzez misiek1906 2004-07-24, 7:36 pm

DaMi- napisz dlaczego ten znaczek jest zastrzeżony?? I Dla czego jest ta piłka na tamtym znaczku??. Ja już sam nie wiem jaki jest ten nasz herb...
misiek1906

Postprzez WOJTEK 2004-07-24, 7:38 pm

misiek1906 napisał(a):DaMi- napisz dlaczego ten znaczek jest zastrzeżony?? I Dla czego jest ta piłka na tamtym znaczku??. Ja już sam nie wiem jakie jest ten nasz herb...
KTOŚ SOBIE ZASTRZEGŁ TEN HERB.I W TEJ WERSJI NIKT BEZ ZGODY WŁAŚCICIELA NIE MOŻE GO WYKORZYSTAĆ.NAWET KLUB.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Monti 2004-07-24, 8:08 pm

Zagłębie ma oficjalne logo. Jest jakie jest jednym sie podoba drugim nie . Nie ma to zaczenia. Kibice mają swoje "historyczne logo" . Czy to normalne ? Chyba jest to jakiś ewenement w skali kraju ale chyba nie tylko kraju. Czy musimy być tacu jak wszyscy ? Chyba nie. Mnie osobiście to nie przeszkadza. "Historyczne" logo jest zastrzeżone , niech sobie będzie . Mnie osobiscie nowe logo się podoba , mimo że trwało troche zanim sobie je "przyswoiłem". Osobiście dziwi mnie tylko że klub nie zarabia na znaczku. Są szaliki koszulki z tym starym , historycznym , nie widziałem jednak ani znaczków ani szalików ani koszulek ani kubków itd z oficjalnym . Wydaje mi sie że jesteśmy jedynym klubem w Polsce , który nie ma gadżetów z oficjalnym logiem klubu. Nowy właściciel Legii rozważa zmiane loga po to by na nim zarabiać, inna sprawa czy to dobrze czy źle . Nasz klub malogo do którego ma prawa ale nie robi żadnych kroków by na tym zarobic . Co mamy tyle kasy że nie potrzebyjemy, jeśli tak to przepraszam że się wtrącam . Co że to zamałe pieniądze żeby sobie zaprzątać głowe ?
Monti
Moderator

Postprzez WOJTEK 2004-07-24, 8:17 pm

Monti napisał(a):Zagłębie ma oficjalne logo. Jest jakie jest jednym sie podoba drugim nie . Nie ma to zaczenia. Kibice mają swoje "historyczne logo" . Czy to normalne ? Chyba jest to jakiś ewenement w skali kraju ale chyba nie tylko kraju. Czy musimy być tacu jak wszyscy ? Chyba nie. Mnie osobiście to nie przeszkadza. "Historyczne" logo jest zastrzeżone , niech sobie będzie . Mnie osobiscie nowe logo się podoba , mimo że trwało troche zanim sobie je "przyswoiłem". Osobiście dziwi mnie tylko że klub nie zarabia na znaczku. Są szaliki koszulki z tym starym , historycznym , nie widziałem jednak ani znaczków ani szalików ani koszulek ani kubków itd z oficjalnym . Wydaje mi sie że jesteśmy jedynym klubem w Polsce , który nie ma gadżetów z oficjalnym logiem klubu. Nowy właściciel Legii rozważa zmiane loga po to by na nim zarabiać, inna sprawa czy to dobrze czy źle . Nasz klub malogo do którego ma prawa ale nie robi żadnych kroków by na tym zarobic . Co mamy tyle kasy że nie potrzebyjemy, jeśli tak to przepraszam że się wtrącam . Co że to zamałe pieniądze żeby sobie zaprzątać głowe ?
I TU MONTI MA RACJE.ALE WIDAĆ,ZE NASZ KLUB NIE JEST ZAINTERESOWANY TYM BY TO ZMIENIĆ.SAM MAM DOŚWIADCZENIA I WIEM,ŻE NIE MA ODZEWU.TU WYPADA PRZYTOCZYĆ SŁYNNĄ SPRAWĘ S KOSZULKAMI.KAŻDY NORMALNY KLUB W EUROPIE WYPUSZCZA KOSZULKI NA RYNEK BY ZAROBIĆ NA NICH.A U NAS?WIELKIE KŁOPOTY Z TYM BY ZROBIĆ 50 KOSZULEK.A JAK JUŻ JE ZROBIONO TO WYSZŁA KUPA.WIDZIAŁEM W GDYNI KOSZULKI ARKI.SĄ WSZEDZIE.NIE WSPOMNĘ O TAKICH PROZAICZNYCH HISTORIACH JAK SZALE,KALENDARZE,KUBKI,CZY DŁUGOPISY.ALE JAK MAWIA PEWIEN MĄDRY KOLEGA ODBIJE SIĘ TO CZKAWKĄ W PRZYSZŁOŚCI.
WOJTEK
Adventure Group

Następna strona

Powrót do Kibice