Blajpios napisał(a):choć te rzeczy, co pisał ARAS1906 ważne oczywiście i trzeba pamiętać, choć to niezależne od tego, czy np syn Piotr jest dokładnie spadkobiercą - wobec A.Bały okazał chyba jakiś szacunek, to niezależnie od tych rzeczy: dla mnie ważne jest, by w charakterze Zagłębiowskim nie leżało wykiwanie innych, odpłacanie nieuczciwe choćby na chamską postawę innych!
Mam nadzieję, że jak przeczytałeś poprzednią moją wiadomość to kliknąłeś również na podany link :wink: Prawda jest taka jeśli ktoś chce coś (kogoś) sprzedać za dobrą cenę kombinuje jak podbić kwotę.... a wszystko skupia się na "towarze" - najgorsze jest to, że w tym przypadku towarem jest CZŁOWIEK......
Co do reszty Twojego postu - Jeżeli ktoś czuje się związany z klubem to powinien pamiętać o jego historii. A ta niestety dla Zagłębia tak wyglądała :( Nieuczciwe odpłacanie też nie leży w moich zasadach... zacytuję wypowiedź z dzisiejszego Sportu:
Str. 5
tyt. "Zagłębie jest OK" -(wcale nie ironiczny :evil: - ale do tego niektóre gazety Nas przyzwyczaiły)
cyt. " Nie było żadnych podchodów z naszej strony - zapewniał nas Wojciech Rudy(....) komentując wybór Bartlomieja Chwalibogowskiego(....) Nasze stanowisko od miesiąca było jasne: zależy nam na Chwalibogowskim.(......)"
Znów kojarzy mi się to z wypowiedzią do której odnosił się mój link.
Ps. Nie wiem jaki szacunek do A. Bały zachował Pan P. Dziurowicz, wiem natomiast jaki szacunek do Adama zachowali (wyrazili) kibice GieKSy :roll: