Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
twari napisał(a):Czy Ci ludzie na zdjeciu sa monotonni? Przeciez to foto to oczywiste zaprzeczenie textu: TO TYLKO ONI! No coz... niestety nie wszyscy to zrozumieli... poczatkowo chcialem TYLKO umiescic w cudzyslowiu ale zrezygnowalem. Myslalem ze i bez cudzyslowia bedzie to wywolywalo usmiech na twarzach... pomylilem sie.
NIE ROZŚMIESZAJ MNIE. :lol: :lol: :lol: :lol:mlody1906 napisał(a):pierwszy projekt - rewelacja :lol: :lol: :lol: swietny graficznie !! bardzo dobrze ze jest podpisana RACA :D no i te JAKZE WIDOCZNE Z DALEKA I DOGLEBNE NAPISY W ROGACH ... nie wiem czy dobrze widze ale tam jest chyba napisane BUJ zamiast BOJ .... no ale trudno ! Wariat nie zalamuj sie opiniami innych dobrze Ci idzie ! prUbUj dalej :wink:
adek napisał(a):Trzeba przyznac odwazne projekty. :D
Czepiacie sie, toz to prawdziwa gratka dla kolekcjonerow...dobrego humoru :D
Krawiec napisał(a):
Masz rację młody, coś w tym rzeczywiście jest. Być może pozorny infantylizm i kicz jest tu użyty celowo by zmusić przypadkowego obserwatora do zwrócenia uwagi na warstwę literacką. Ten sam efekt ma wywołać najprawdopodobniej celowo umieszczony błąd ortograficzny - to znak naszych czasów, w których nie liczy się forma lecz treść. Wracając do warstwy literackiej wypada nam mniemać , iż ambicją autora jest przedstawienie szerszemu gronu odbiorców znaczenia skrótów tj. : BB FB czy AG. Dopiero tutaj można dostrzec maestrię i kunszt . Gra słów oddaje najlepiej to co kryje się pod tajemniczo brzmiacymi w/w skrótami.
Jednym słowem autor uczy nas pokory i przypomina , że głęboko ukryte znaczenia , maja rację bytu w naszej skomercjalizowanej rzeczywistości.
Ukłony dla mistrza Stanisława Barei (mam nadzieję, że wybaczy mi z zaświatów plagiat pomysłu z treblinkami do kombajnu jako sztuki modernistycznej )
Mówiąc wprost im dłuzej na to patrzę tym lepiej rozumię powiedzenie pt. "zesrać się ze śmiechu".
Wariat napisał(a):Chodziło mi o pomysły a nie o grafike. Wiem że Grafika w moim wykonaniu to jest dno ale z tym grzybem atomowym jakiś spec coś może wymyśłeć.
Pozdro z Zakopca
Krawiec napisał(a):Mam jeszcze jedną wątpliwość . Jak wyjasniłeś chodziło ci głównie o pomysły . Domyślam się, że to co umieściłeś na głowie tej postaci to czapeczka Zagłębia wzorowana na tych ze sklepiku Darka. Zachodzę w głowę co wyrażaja te czerwone , nie wiem jak to nazwać , kropki , punkty, które umieściłeś na białej części flag Zagłębia w rogach tego projektu ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników