Terminarz jesieni 2004

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WAB 2004-07-02, 9:13 pm

Sie mam rozumiec, ze Widzew dostal licencje na druga lige? A jezeli tak to który?
WAB

Postprzez Lukasm 2004-07-02, 9:28 pm

WAB napisał(a):Sie mam rozumiec, ze Widzew dostal licencje na druga lige? A jezeli tak to który?

Na razie żaden z czterech (bo chyba tyle już ich się namnożyło) Widzewów nie dostał licencji, ale PZPN musiał ustalić terminarz, więc uwzględnił Widzew, a jeśli nie dostanie on licencji to na jego miejsce wejdą najprawdopodobniej Tłoki Gorzyce. Zresztą w zeszłym sezonie było tak samo. Terminarz był jeszcze zanim z rozgrywek wycofała się Pogoń Szczecin.

Co ciekawe, PZPN tak ustawił terminarz, żeby zespoły z tych samych okolic nie grały w te same dni u siebie. I tak porobiło się kilka par:
Zagłębie-Ruch
ŁKS-Widzew
Radomsko-Bełchatów
KSZO-Korona (w yjątkowo w pierwszej kolejce oba grają u siebie, ale tylko dlatego, że Mława ma stadion w remoncie)
Kujawiak-Świt (w razie ewentualnego przeniesienia do Bydgoszczy).

Trochę nieciekawie, że aż 4 mecze u siebie Zagłębie rozegra w wakacje i do tego z mało atrakcyjnymi przeciwnikami. To niestety może niekorzystnie wpłynąć na frekwencję.
Lukasm

Postprzez Gość 2004-07-02, 9:45 pm

Lukasm już wolę żeby w wakacje grać z mało ciekawymi zespołami, niż jakbyśmy mieli grać z Ruchem czy Widzewem. Wtedy to dopiero mógłyb być problem.
A tak to FB też będą mogli sobie zrobić "wakacje" ;) i będą mieli więcej czasu na zbiórkę kasy.
Gość

Postprzez Artur 2004-07-02, 9:58 pm

Mnie cieszy to, że w sierpniu gramy z nieatrakcyjnymi zespołami - Mława, Polkowice, nawet Radomsko. Nie będzie mnie w Sosnowcu w czasie tych spotkań i nie będe zmartwiony z tego powodu :wink:
Artur

Postprzez edddie 2004-07-02, 10:15 pm

WOJTEK napisał(a):
michaelus napisał(a):A te daty lub to dlatego, że Polsat chce transmitować te mecze :?:
LEPIEJ BY POLSAT NIE TRANSMITOWAŁ NASZYCH MECZÓW.JESTEM NA NIE.

Kto ma przyjść na mecz to i tak pójdzie...nie widząc od jakiegoś czasu bardziej markowych...niż w trzeciej lidze ekip.

Polsat Sport robiąc transmisje przynajmniej da możliwość obejrzenia meczu w innych rejonach kraju <np na dolnym śląsku 8) >, a poza tym zawsze to promocja klubu.

JESTEM ZA! 8)

Hej Śląsk! :twisted:
edddie
Wrocławianin

Postprzez SOSNOWIEC* 2004-07-02, 11:19 pm

a mnie ciesza mecze szczeglnie te po 10 wrzesnia bo wtedy wracam :) i juz 11 korona :D
SOSNOWIEC*

Postprzez Artur 2004-07-03, 7:38 am

edddie napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
michaelus napisał(a):A te daty lub to dlatego, że Polsat chce transmitować te mecze :?:
LEPIEJ BY POLSAT NIE TRANSMITOWAŁ NASZYCH MECZÓW.JESTEM NA NIE.

Kto ma przyjść na mecz to i tak pójdzie...nie widząc od jakiegoś czasu bardziej markowych...niż w trzeciej lidze ekip.

Polsat Sport robiąc transmisje przynajmniej da możliwość obejrzenia meczu w innych rejonach kraju <np na dolnym śląsku 8) >, a poza tym zawsze to promocja klubu.

JESTEM ZA! 8)

Hej Śląsk! :twisted:

Zgadzam się całkowicie z poglądem Wrocławianina :) Tylko aby ta promocja wypadła okazale my kibice do tego również musimy sie przyczynić, poprzez swój doping i oprawy, przez kulturalne zachowanie i ignorowanie głupkowatego, prowokującego zachowania kibiców gości
Artur

Postprzez PawełK 2004-07-03, 3:45 pm

Artur napisał(a):Zgadzam się całkowicie z poglądem Wrocławianina :) Tylko aby ta promocja wypadła okazale my kibice do tego również musimy sie przyczynić, poprzez swój doping i oprawy, przez kulturalne zachowanie i ignorowanie głupkowatego, prowokującego zachowania kibiców gości

Artur to zapraszam jeden sektor w prawo /do młyna/ i kupuj mniej słonecznika :wink: będziesz również przy swoim udziale promował Zagłębie :!: :D
PawełK
pyszałek

Postprzez Artur 2004-07-03, 8:09 pm

PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):
Artur napisał(a):Zgadzam się całkowicie z poglądem Wrocławianina :) Tylko aby ta promocja wypadła okazale my kibice do tego również musimy sie przyczynić, poprzez swój doping i oprawy, przez kulturalne zachowanie i ignorowanie głupkowatego, prowokującego zachowania kibiców gości

Artur to zapraszam jeden sektor w prawo /do młyna/ i kupuj mniej słonecznika :wink: będziesz również przy swoim udziale promował Zagłębie :!: :D

No to teraz mnie uraziłeś Paweł :? , znamy sie kupe lat i wiesz, że młyn akurat nie jest mi obcy 8) zdzieram gardło na meczach :P i zachowuje sie kulturalnie :wink: ( niekiedy) :wink:
Artur

Postprzez PawełK 2004-07-04, 10:12 am

Artur napisał(a):No to teraz mnie uraziłeś Paweł :? , znamy sie kupe lat i wiesz, że młyn akurat nie jest mi obcy 8) zdzieram gardło na meczach :P i zachowuje sie kulturalnie :wink: ( niekiedy) :wink:

Nie chciałem Cie urazić lecz stwierdzam fakt jaki widziałem na meczu z Kietrzem :wink: wiem że masz duże zaangażowanie i że po tym poście wyżej będziesz miał jeszcze większe :D oraz że się wkońcu rozjeździsz jeżeli nie wszędzie to chociaż Gdynia, Łódź i Białystok - to tak na początek :D
PawełK
pyszałek

Postprzez konrad 2004-07-04, 10:35 am

Ponownie poglądy pana W. CENZORA prowokuja mnie do polemiki . To , że będą ewentualne transmisje ze spotkań jest dodatkową forma promocji dla klubu , gdyż oglądać je bedą mogli np. ludzie którzy nie chodzą na stadion w obawie o swoje zdrowie , czeto bogaci , ktoś może zechce zareklamować swoją firmę. Wpadłeś na to? Czy gdy Zagłębie zagra w Lidze Mistrzów w co myślę nie Wątpisz też Będziesz przeciw transmisji? Ci co chodza na stadion i tak przyjdą , np. moja zżona woli ogladać mecz na żywo.
Czas skończyć z prowincjonalnymi przyzwyczajeniami, gdy bedzie oświetlenie niekórych może razić i będą chcieli je porozbijać.
konrad

Postprzez WOJTEK 2004-07-04, 10:56 am

konrad napisał(a):Ponownie poglądy pana W. CENZORA prowokuja mnie do polemiki . To , że będą ewentualne transmisje ze spotkań jest dodatkową forma promocji dla klubu , gdyż oglądać je bedą mogli np. ludzie którzy nie chodzą na stadion w obawie o swoje zdrowie , czeto bogaci , ktoś może zechce zareklamować swoją firmę. Wpadłeś na to? Czy gdy Zagłębie zagra w Lidze Mistrzów w co myślę nie Wątpisz też Będziesz przeciw transmisji? Ci co chodza na stadion i tak przyjdą , np. moja zżona woli ogladać mecz na żywo.
Czas skończyć z prowincjonalnymi przyzwyczajeniami, gdy bedzie oświetlenie niekórych może razić i będą chcieli je porozbijać.
A MOZE PAN MĄDRALA NAM NAPISZE CO ROZUMIE ,ŻE KTOŚ SIĘ MARTWI O ZDROWIE??PRZECIEŻ TELEWIZOR TEŻ MOZE WYBUCHNĄĆ.NIE KUMAM TEŻ ARGUMENTU O LM.NA RAZIE JEST 2 LIGA.I PRAWDOPODOBNE TRANSMISJE SPOWODUJĄ OBNIŻENIE LICZBY WIDZÓW.WIDZÓW ,BO KIBICE NA PEWNO PRZYJDĄ.A MOZE BYŚ CHCIAŁ RELACJĘ DO 120 PAŃSTW ?BO DLACZEGO NIE?PRZECIEZ BOGACI JAPOŃCZYCY TEŻ MOGĄ SIĘ U NAS REKLAMOWAĆ I BAĆ O ZDROWIE .PRAWDA?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez xXx_1906 2004-07-04, 11:12 am

W odróżnieniu od poprzedników postaram się coś na temat tego topicu :wink: Terminarz jest dla mnie w porządku, tylko jedno spotkanie w środę (szkoda, że to ŁKS). Dobrze, że wszystko rozłożyło się w ten sposób, że mamy w obu rundach ciekawe wyjazdy jak również mecze u siebie. Już nie moge się doczekac pierwszego meczu na Ludowym :twisted:
xXx_1906

Postprzez konrad 2004-07-04, 11:17 am

To że cieżko trybisz to wiedziałem od jakiegos czasu czytając Twoje dzieła. Starasz sie a to ważne. , Nie Musisz posypywać głowy popiołem.
konrad

Postprzez Asja 2004-07-04, 12:23 pm

Najpierw co do tematu - ja jestem zadowolona z takiego terminarza. Szkoda tylko że jest jedna środa, no ale jakoś to będzie :wink:

Co do transmiji meczu - wogóle nie wiem o co się kłóćicie bo tak na dobrą sprawę o ile będzie transmija jakiegoś meczu będzie to mecz gdzie napewno będzie dużo publiki i każdy będzie wolał iść osobiście na mecz niż ogląać go w tv. Jeżeli będzie to transmisja z wyjazdu to i tak nie zmieni to faktu że kto będzie chciał to pojedzie na life. Tak więc dla mnie problem transmisji meczu jest wogóle jakiś niepełnosprytny . . . :roll:
Asja
Gwiazda

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna