Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WAB napisał(a):Sie mam rozumiec, ze Widzew dostal licencje na druga lige? A jezeli tak to który?
WOJTEK napisał(a):LEPIEJ BY POLSAT NIE TRANSMITOWAŁ NASZYCH MECZÓW.JESTEM NA NIE.michaelus napisał(a):A te daty lub to dlatego, że Polsat chce transmitować te mecze :?:
edddie napisał(a):WOJTEK napisał(a):LEPIEJ BY POLSAT NIE TRANSMITOWAŁ NASZYCH MECZÓW.JESTEM NA NIE.michaelus napisał(a):A te daty lub to dlatego, że Polsat chce transmitować te mecze :?:
Kto ma przyjść na mecz to i tak pójdzie...nie widząc od jakiegoś czasu bardziej markowych...niż w trzeciej lidze ekip.
Polsat Sport robiąc transmisje przynajmniej da możliwość obejrzenia meczu w innych rejonach kraju <np na dolnym śląsku 8) >, a poza tym zawsze to promocja klubu.
JESTEM ZA! 8)
Hej Śląsk! :twisted:
Artur napisał(a):Zgadzam się całkowicie z poglądem Wrocławianina :) Tylko aby ta promocja wypadła okazale my kibice do tego również musimy sie przyczynić, poprzez swój doping i oprawy, przez kulturalne zachowanie i ignorowanie głupkowatego, prowokującego zachowania kibiców gości
PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):Artur napisał(a):Zgadzam się całkowicie z poglądem Wrocławianina :) Tylko aby ta promocja wypadła okazale my kibice do tego również musimy sie przyczynić, poprzez swój doping i oprawy, przez kulturalne zachowanie i ignorowanie głupkowatego, prowokującego zachowania kibiców gości
Artur to zapraszam jeden sektor w prawo /do młyna/ i kupuj mniej słonecznika :wink: będziesz również przy swoim udziale promował Zagłębie :!: :D
Artur napisał(a):No to teraz mnie uraziłeś Paweł :? , znamy sie kupe lat i wiesz, że młyn akurat nie jest mi obcy 8) zdzieram gardło na meczach :P i zachowuje sie kulturalnie :wink: ( niekiedy) :wink:
A MOZE PAN MĄDRALA NAM NAPISZE CO ROZUMIE ,ŻE KTOŚ SIĘ MARTWI O ZDROWIE??PRZECIEŻ TELEWIZOR TEŻ MOZE WYBUCHNĄĆ.NIE KUMAM TEŻ ARGUMENTU O LM.NA RAZIE JEST 2 LIGA.I PRAWDOPODOBNE TRANSMISJE SPOWODUJĄ OBNIŻENIE LICZBY WIDZÓW.WIDZÓW ,BO KIBICE NA PEWNO PRZYJDĄ.A MOZE BYŚ CHCIAŁ RELACJĘ DO 120 PAŃSTW ?BO DLACZEGO NIE?PRZECIEZ BOGACI JAPOŃCZYCY TEŻ MOGĄ SIĘ U NAS REKLAMOWAĆ I BAĆ O ZDROWIE .PRAWDA?konrad napisał(a):Ponownie poglądy pana W. CENZORA prowokuja mnie do polemiki . To , że będą ewentualne transmisje ze spotkań jest dodatkową forma promocji dla klubu , gdyż oglądać je bedą mogli np. ludzie którzy nie chodzą na stadion w obawie o swoje zdrowie , czeto bogaci , ktoś może zechce zareklamować swoją firmę. Wpadłeś na to? Czy gdy Zagłębie zagra w Lidze Mistrzów w co myślę nie Wątpisz też Będziesz przeciw transmisji? Ci co chodza na stadion i tak przyjdą , np. moja zżona woli ogladać mecz na żywo.
Czas skończyć z prowincjonalnymi przyzwyczajeniami, gdy bedzie oświetlenie niekórych może razić i będą chcieli je porozbijać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack