ME 2004 Portugal

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez fabian 2004-06-22, 8:09 am

Nigdy za Angolami nie przepadałem, ale obiektywnie, po wczorajszym meczu muszę przyznać, że należał im się ten awans i to bardziej niż Francuzom. Taką grę i takie bramki chce się oglądać. Ale David B. to chyba jednak ciągle bardziej żony pilnuje niż gra :wink:
fabian

Postprzez adek 2004-06-22, 8:50 am

fabian napisał(a):Nigdy za Angolami nie przepadałem, ale obiektywnie, po wczorajszym meczu muszę przyznać, że należał im się ten awans i to bardziej niż Francuzom. Taką grę i takie bramki chce się oglądać. Ale David B. to chyba jednak ciągle bardziej żony pilnuje niż gra :wink:

Blad. To raczej zona pilnuje jego.
adek

Postprzez ARAS1906 2004-06-22, 8:51 am

CIENIE MISTRZOSTW......[*]

Portugalia: kibic zabił kibica

IAR 22-06-2004, ostatnia aktualizacja 22-06-2004 09:38

W Lizbonie zginął Brytyjczyk, 27-letni kibic piłkarskiej reprezentacji Anglii, który został śmiertelne ugodzony nożem przez jednego z chorwackich pseudokibiców

W poniedziałek obie drużyny spotkały się w meczu, który decydował o awansie jednej z drużyn do ćwierćfinału rozgrywanych w Portugalii Mistrzostw Europy w piłce nożnej. Wygrali Anglicy 4-2, a Chorwacja odpadła z turnieju.
:(
ARAS1906
Środula

Postprzez W@llace 2004-06-22, 8:57 am

ARAS1906 napisał(a):CIENIE MISTRZOSTW......[*]

Portugalia: kibic zabił kibica

IAR 22-06-2004, ostatnia aktualizacja 22-06-2004 09:38

W Lizbonie zginął Brytyjczyk, 27-letni kibic piłkarskiej reprezentacji Anglii, który został śmiertelne ugodzony nożem przez jednego z chorwackich pseudokibiców

W poniedziałek obie drużyny spotkały się w meczu, który decydował o awansie jednej z drużyn do ćwierćfinału rozgrywanych w Portugalii Mistrzostw Europy w piłce nożnej. Wygrali Anglicy 4-2, a Chorwacja odpadła z turnieju.
:(

:roll: :( Smutno..nie sadziłem że na Euro do czegoś takiego może dojść !!
W@llace

Postprzez Ader 2004-06-22, 9:19 am

widac ze noze nie sa tylko popularne w Krakowie
[']
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gość 2004-06-22, 9:34 am

Jak tak wczoraj patrzyłem na mecz Anglików to aż mnie ciarki przechodziły na myśl o tym co oni mogą zrobić nam w eliminacjach do MŚ. Z naszą obroną, brrrr...

A co do meczu to żal Chorwatów, ale Anglikom z taką grą (niestety) należał się awans.
Gość

Postprzez ARAS1906 2004-06-22, 9:47 am

Kolory Mistrzostw.... :wink:
Kolorowi Czesi

tod 22-06-2004, ostatnia aktualizacja 22-06-2004 10:36

W środowym meczu przeciwko Niemcom czescy piłkarze pragną

zaskoczyć kibiców nie tylko świetną grą, ale również ... ekstrawagancją.

Marek Jankulovski, stoper czeskiej drużyny planuje pofarbować swój zarost w kolorach flagi swej ojczyzny.

- Na mojej brodzie pojawią się trzy kolory: czerwony, biały i niebieski. Założyłem się i zamierzam dotrzymać słowa - śmieje się obrońca Udinese.

"Kolorowy" chce być również Marek Jiranek, kolejny czeski obrońca.

Piłkarz włoskiej Regginy zamierza przefarbować włosy na odcień czerwieni.

Nie dość że grają rewelacyjnie to jeszcze potrafią się bawić :D :D :D
ARAS1906
Środula

Postprzez barbuk 2004-06-22, 9:50 am

Informacje o śmierci sprostowano i się okazało, że zabójcą był UKrainiec a motywem napad rabunkowy....Mimo wszystko szkoda kibica....

Anglicy zagrali niezłą piłkę wczoraj, ale w sumie nie była to gra, która by powalała na kolana. Chorwatów szkoda, no ale jak się nie wykorzystuje takich sytuacji jak w meczu ze Szwajcarią to się jedzie do domu...W każdym razie we wrześniu będzie ciekawie w Chorzowie.

Noi odblokował się Henry, który potrafił strzelić ważne bramki w ważnym meczu. Ale tak mi się wydaje, że jeśli Francuzi trafia na lepszy zespół niż Szwajcaria (może już Grecja :lol: ) to będą mieli duże problemy. Nie grają dobrej piłki, ale mają szczęście.No cóż-podobno sprzyja ono lepszym.
barbuk

Postprzez Misiek DG 2004-06-22, 3:55 pm

Kibice Francji chyba nie darzą sympatią Beckhama ... :twisted:

Obrazek
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Asja 2004-06-22, 5:08 pm

Euro 2004: Śmierć angielskiego kibica

Angielski kibic został śmiertelnie ugodzony nożem w Lizbonie we wtorek nad ranem. Podejrzany o morderstwo Ukrainiec wkrótce stanie przed sądem, oświadczyła policja.
28-letni Anglik, którego nazwisko nie zostało dotychczas podane, zmarł w drodze do szpitala, po tym jak został ugodzony nożem w serce w pobliżu placu Rossio około godziny 3.45 w nocy czasu miejscowego, podał rzecznik policji Alexandre Coimbra.
Policja twierdzi, że morderstwo nie miało związku z mistrzostwami Europy w piłce nożnej. O zabicie kibica podejrzany jest Ukrainiec, a nie jak wcześniej podano Chorwat. "Ukrainiec kręcił się wokół grupy angielskich kibiców, szukając okazji do okradzenia któregoś z nich" - podkreślił Coimbra - "Kiedy Anglicy starali się obronić, wyciągnął nóż, ugodził jednego z nich i uciekł." Policji udało się schwytać i zaaresztować podejrzanego.
Zabity Anglik przebywał w Portugalii od początku turnieju mistrzostw Europy. Brytyjskie ministerstwo spraw zagranicznych podało, że nie ujawni jego danych, dopóki nie powiadomi o zdarzeniu rodziny tragicznie zmarłego kibica.
W miejscu, w którym zginął kibic, angielscy fani piłki nożnej składają kwiaty, czapeczki swojej drużyny, ręcznie zapisane kartki i flagi.
Ukrainiec, którego nazwisko również nie zostało podane, mieszkał w Portugalii nielegalnie i był znany policji jako kieszonkowiec, chociaż nigdy wcześniej nie został skazany, powiedział Coimbra. "Kibice, w których grupie był zabity, mogą zostać wezwani jako świadkowie w sprawie" - dodaje.
Lizbońska policja podała, że nie było żadnych doniesień o złym zachowaniu kibiców po poniedziałkowym meczu Anglia - Chorwacja (4:2). Anglicy zakwalifikowali się do ćwierćfinałów, zaś Chorwaci odpadli z turnieju. Po meczu kibice obu drużyn bawili się wspólnie.
Rzecznik UEFA William Gaillard powiedział, że śmierć kibica nie była bezpośrednio związana z turniejem mistrzostw Europy. "Niestety takie rzeczy zdarzają się w trakcie sezonu turystycznego" - powiedział Gaillard - "Chcemy podkreślić fakt, że nie mieliśmy żadnych problemów z zachowaniem kibiców."
Policja początkowo podała, że pod zarzutem zabicia angielskiego kibica aresztowano Chorwata. Potem jednak sprostowano te informacje i wysłano oficjalny list z przeprosinami do chorwackiej ambasady, poinformował Coimbra.
Asja
Gwiazda

Postprzez Asja 2004-06-22, 8:37 pm

czy ktoś mi może wytłumaczyć co do jasnej cholery Włosi wyprawiają?????!!!!!!!!!!!!!!!!
jakąs kuna paranoja!!!!!!!!! :shock:
Asja
Gwiazda

Postprzez musztra 2004-06-22, 8:37 pm

no k***a Włosi dostają po dupie od Bługarii 1:0 :roll: :roll: :roll:
co za łajzy mój boże :?
musztra

Postprzez Asja 2004-06-22, 8:47 pm

wiem że przegrywają - ja potrzebuje żeby mi to ktoś potrafił przetłumaczyć co oni chcą przez to osiągnąć... bo ja nie wiem....
normalnie - lepiej żeby się wzieli do jakiegoś grania bo normalnie :evil:
Asja
Gwiazda

Postprzez Zagórze_Fan 2004-06-22, 8:54 pm

Już jest 1:1 Bułgaria - Włochy!
Zagórze_Fan

Postprzez DaMi 2004-06-22, 9:37 pm

Dania - Szwecja 2:2

Wałek na Włochach :?: :?: :? :D
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna