Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
A JA TYLKO ZAPYTAM:Lars napisał(a):Po przegranej w Wodzisławiu utwierdziłem sie w przekonaniu że LEGIA ma zdecydowanie za słabych piłkarzy na pierwszą trójke na koniec sezonu:(
I WSZYSTKO JASNE.A BRAMKĘ TO LEGIA JAK STRZELIŁA?NIE Z SYTUACJI BRAMKOWEJ?A BRAMKA NIE UZNANA PRZEZ SĘDZIEGO?TO PEWNIE ZIELIŃSKI Z PIĄTKI WYBIJAŁ?ALE PEWNIE BYŁEŚ WTEDY W KIBELKU ALBO NA FAJECZCE.PROPONUJE NASTĘPNYM RAZEM RUSZYĆ DUPĘ NA STADION ALBO SIEDZIEĆ CICHO.BO JA,W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE,BYŁEM NA LEGII (ZAGŁĘBIU TEŻ).A TY???Lars napisał(a):Oglądałem mecz na C+ , i bardzo często oglądam legionistów w akcji i jestem pewien ze 4 miejsce to szczyt mozliwosci tej druzyny. Odra przez całe 90min przewazała, legia przegrywając nie potrafiła stworzyc sobie dogodnej sytuacji bramkowej... Wisła jest lepsza, po dzisiejszym meczu ku wielkiemu zaskoczeniu trzeba przyznac ze Odra też, z Groclinem też wynik był do tyłu, a po tym co dzisiaj pokazał GKS w meczu z Groclinem mimo porazki 0:1, wiem ze Legii będzie bardzo ciezko z nim wygrać w piątek... Jeśli sie nie ma sponsora nie ma pieniedzy a tym samym druzyny i to troche smutne ze taki klub jak LEGIA nie ma sponsora i troche dziwne rowniez. Ale mniejmy nadzieje że stanie sie cud i Legia zagra w przyszłym sezonie w PUEFA.
ODPOWIEM CI TAK.PRZEZ CAŁE TWOJE ŻYCIE PRZEWIJAJA SIĘ SZMATY.NAJPIERW MATKA,POTEM LASKA(JESLI JAKAŚ CIE CHCIAŁA).POTEM MOŻE ŻONA I MOŻE CÓRKA.A CO SZCZYN?HMMM...NA ZDROWIE !!! :lol: :lol:JO napisał(a):ta szmata jest cienka jak wasze szczyny i tyle :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack