LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

LEGIA

Postprzez Lars 2003-04-09, 7:41 pm

Po dzisiejszej porażce z Krakowie, niestety bardzo realne i bliskie prawdy staje sie stwierdzenie: Stołeczni nie mają pucharów. koorwa!!! :( Mam nadizeje że ZAGŁĘBIE awansuje i będzie okazja do radosci po sezonie 2002/2003. :?: :!:
Lars

Postprzez Kamilsts 2003-04-09, 9:57 pm

Co ty opowiadasz !!! Legia jeszcze powalczy o mistrza a nie o same puchary !!!

MISTRZ MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ !!!
Kamilsts

Postprzez Monti 2003-04-13, 9:47 am

Wpis wykasowano . Możecie posądzać mnie o cenzure mam to w ... .
Monti
Moderator

...

Postprzez Lars 2003-04-19, 4:41 pm

Po przegranej w Wodzisławiu utwierdziłem sie w przekonaniu że LEGIA ma zdecydowanie za słabych piłkarzy na pierwszą trójke na koniec sezonu:(
Lars

Re: ...

Postprzez WOJTEK 2003-04-19, 5:52 pm

Lars napisał(a):Po przegranej w Wodzisławiu utwierdziłem sie w przekonaniu że LEGIA ma zdecydowanie za słabych piłkarzy na pierwszą trójke na koniec sezonu:(
A JA TYLKO ZAPYTAM:
CZY BYŁEŚ W WODZISŁAWIU ???BO JA TAK I WIDZIAŁEM MECZ.JEŚLI NIE BYŁEŚ TO NIE PISZ GŁUPOT.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Lars 2003-04-19, 8:08 pm

Oglądałem mecz na C+ , i bardzo często oglądam legionistów w akcji i jestem pewien ze 4 miejsce to szczyt mozliwosci tej druzyny. Odra przez całe 90min przewazała, legia przegrywając nie potrafiła stworzyc sobie dogodnej sytuacji bramkowej... Wisła jest lepsza, po dzisiejszym meczu ku wielkiemu zaskoczeniu trzeba przyznac ze Odra też, z Groclinem też wynik był do tyłu, a po tym co dzisiaj pokazał GKS w meczu z Groclinem mimo porazki 0:1, wiem ze Legii będzie bardzo ciezko z nim wygrać w piątek... Jeśli sie nie ma sponsora nie ma pieniedzy a tym samym druzyny i to troche smutne ze taki klub jak LEGIA nie ma sponsora i troche dziwne rowniez. Ale mniejmy nadzieje że stanie sie cud i Legia zagra w przyszłym sezonie w PUEFA.
Lars

Postprzez WOJTEK 2003-04-19, 8:23 pm

Lars napisał(a):Oglądałem mecz na C+ , i bardzo często oglądam legionistów w akcji i jestem pewien ze 4 miejsce to szczyt mozliwosci tej druzyny. Odra przez całe 90min przewazała, legia przegrywając nie potrafiła stworzyc sobie dogodnej sytuacji bramkowej... Wisła jest lepsza, po dzisiejszym meczu ku wielkiemu zaskoczeniu trzeba przyznac ze Odra też, z Groclinem też wynik był do tyłu, a po tym co dzisiaj pokazał GKS w meczu z Groclinem mimo porazki 0:1, wiem ze Legii będzie bardzo ciezko z nim wygrać w piątek... Jeśli sie nie ma sponsora nie ma pieniedzy a tym samym druzyny i to troche smutne ze taki klub jak LEGIA nie ma sponsora i troche dziwne rowniez. Ale mniejmy nadzieje że stanie sie cud i Legia zagra w przyszłym sezonie w PUEFA.
I WSZYSTKO JASNE.A BRAMKĘ TO LEGIA JAK STRZELIŁA?NIE Z SYTUACJI BRAMKOWEJ?A BRAMKA NIE UZNANA PRZEZ SĘDZIEGO?TO PEWNIE ZIELIŃSKI Z PIĄTKI WYBIJAŁ?ALE PEWNIE BYŁEŚ WTEDY W KIBELKU ALBO NA FAJECZCE.PROPONUJE NASTĘPNYM RAZEM RUSZYĆ DUPĘ NA STADION ALBO SIEDZIEĆ CICHO.BO JA,W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE,BYŁEM NA LEGII (ZAGŁĘBIU TEŻ).A TY???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez rados 2003-04-19, 8:38 pm

Wojtek nie ma co się od razu denerwować.Legia nie gra najgorzej (choć przegranego meczu z Odrą nie widziałem),ale też nie gra rewelacyjnie.Moim zdaniem do pucharów mimo wszystko powinna awansować(nie wyobrażam sobie żeby Polskę reprezentował klub pokroju Odry Wodzisław),ale po zakwalifikowaniu trzeba pomyśleć o wzmocnieniach,bo,powiedzmy sobie szczerze niektórzy piłkarze np.ten jugosławiański bramkarz,Szala(nie grał w dzisiejszym meczu),słabiutki Kiełbowicz to nie są zawodnicy na miarę tak wielkiego klubu jakim jest niewątpliwie Legia.
rados
Zagłębiak

Postprzez mjedrek 2003-04-19, 9:41 pm

To co ostatnio się dzieje w Legii nie napawa optymizmem dzisiaj nawet na stronce Legii przyznali że na obrone tytułu nie ma już szans. A jak tak dalej będą grali to mogą się na puchary nie załapać (czego bym bardzo nie chciał) Ciekaw jestem kiedy ten kryzys się skończy bo nie można powiedzieć żeby Legia miała słabych piłkarzy. Mam nadzieję że ten kryzys minie szybko i Legia pokarze kto w Polsce rządzi !!!
mjedrek

Postprzez Kamilsts 2003-04-19, 11:29 pm

No cóż wielka szkoda !!!!!
Ale mam nadzieję że puchary będą bo mistrz niestety ucieka (uciekł) i co gorsza do Krakowa ( chociaż to jedyna drużyna która może się jeszcze jakoś zaprezentować obok Legii na międzynarodowej arenie) bo jeśli mistrza ma zdobyć Odra czy Groclin ..... a kapa ...mistrza powinna mieć Legia !!!!!

LEGIA I ZAGŁĘBIE !!!

Też chciałem jechać do Wodzisławia :-) ale bez fury to ciężko by się było tam dostać :-( a pozatym to chyba trzeba było wyjść w przerwie ? widziałem,że pewne osoby wychodziły.
Kamilsts

Postprzez WOJTEK 2003-04-20, 12:13 am

WCALE NIE W PRZERWIE.WIDZIAŁEM BRAMKĘ I JESZCZE TROCHE 2 POŁOWY.PEWNE OSOBY... :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez JO 2003-04-20, 12:43 am

ta szmata jest cienka jak wasze szczyny i tyle :twisted:
JO

Postprzez WOJTEK 2003-04-20, 1:18 am

JO napisał(a):ta szmata jest cienka jak wasze szczyny i tyle :twisted:
ODPOWIEM CI TAK.PRZEZ CAŁE TWOJE ŻYCIE PRZEWIJAJA SIĘ SZMATY.NAJPIERW MATKA,POTEM LASKA(JESLI JAKAŚ CIE CHCIAŁA).POTEM MOŻE ŻONA I MOŻE CÓRKA.A CO SZCZYN?HMMM...NA ZDROWIE !!! :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Jaga ponad wszystko 2003-04-20, 8:52 am

Najgorsze w tym , że polską piłkę na arenie europejskiej będą reprezentować 30 tysięczne mieściny.

Choć cień szansy na 3 miejsce (Legii) w dalszym ciągu pozostało. :!:
Jaga ponad wszystko

Postprzez Kamilsts 2003-04-21, 12:18 am

Wojtek no co :-) pewne osoby a jak mam napisać ....? Dobrze się nie przyglądałem kto to był !

A co do "Jo" .Wiesz co ..........sam jesteś szmatą !
Kamilsts

Następna strona

Powrót do Piłka nożna