BitzZ napisał(a):I weź nie krzycz bo pewnie jeszcze mutacji nie przeszłeś i piszczysz jak dziewczynka...
A ja proponuje abys osobie, która to wpisała powiedział to prosto w oczy. Chyba wtedy Ty będziesz miał momentalną mutacje :)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
BitzZ napisał(a):I weź nie krzycz bo pewnie jeszcze mutacji nie przeszłeś i piszczysz jak dziewczynka...
przestancie juz marudzic o tych wyzwiskach jak paru meneli zaczelo wyzywac to trzeba dojsc dac w pysk i koniec gadki a nie zalic sie tutaj bo troche obciach.lewa strona nie wyzywa i pilnuje .a co do tej naszej gościnnosci to zaczynacie chyba troche przesadzac w ii lidze bedzie napewno wiecej ekip przyjezdnych i jak tak dalej pojdzie to zaczniecie ich niedlugo witac chlebem i solą.nie moga wszyscy przyjezdzac sobie do sosnowca jak na weekendową wycieczke.tyle w temacie Ż.
Ja zakupiłem dwa arkusze ale mi się rozpłyneły :?^m@rcin^ napisał(a):Na meczu zebralismy 197,85 zl i sprzedalismy ok 150 arkuszy Vlepek !
^m@rcin^ napisał(a):Na meczu zebralismy 197,85 zl i sprzedalismy ok 150 arkuszy Vlepek !
^m@rcin^ napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Na meczu zebralismy 197,85 zl i sprzedalismy ok 150 arkuszy Vlepek !
Na meczu zebralismy nie 197,85 a 589,89 zl ! Cala kasa dopiero dzisiaj zostala policzona !
Wszystki serdecznie dziekujemy !!
Olo , zupełnie nie w tym rzecz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników