LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez fabian 2004-05-15, 7:46 am

Kurcze po bramce dla Switu lekka konsternacja. Czyzby jednak? Ale Wlodar - szacunek!!! Martwi jednak Sagan. Chyba go zdolowaly te karne, bo gral slabo.
fabian

Postprzez Asja 2004-05-15, 7:49 am

Cieszy wygrana Legii a teraz trzeba zaczekać na potknięcie Wisły... :wink: Mam nadzieję że takie w końcu nastąpi... :D No i będzie ciekawie jeszcze na koniec tego sezonu...
Asja
Gwiazda

Postprzez Tomano 2004-05-15, 10:40 am

Widzieliscie wczoraj na płocie jakas flage Zagłebia :?: :?: :?:
Tomano
Adventure Group

Postprzez W@llace 2004-05-15, 11:14 am

Tomano napisał(a):Widzieliscie wczoraj na płocie jakas flage Zagłebia :?: :?: :?:

WLASNIE MIALEM WSPOMNIEC TEN WATEK.JA NIE WIDZIALEM :?
W@llace

Postprzez Pesto 2004-05-15, 11:17 am

Włodarczyk zupełnie nie przypomina tego ciecia , jakim był w Widzewie. Wielkie brawa.
Pesto
kumaty

Postprzez WOJTEK 2004-05-15, 11:39 am

CIEKAWE CO POWIEDZĄ TERAZ CI,KTÓRZY SUGEROWALI ,ŻE LEGIA SIĘ PODŁOŻY ??BRAWO WŁODAR,RZECZYWIŚCIE W WIDZEWIE BYŁ CIENIEM TEGO PIŁKARZA ,KTÓRY GRA W LEGII.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Lars 2004-05-15, 12:13 pm

Słaby mecz w wykonaniu Legii. Błąd przy bramce środkowych obrońców ktory zadnemu I-ligowcowi nie powinien sie zdarzać. no ale piłka jest grą błędow. brawo Włodar. Ale czy naprawde nie ma nikogo z jedenastu, co najmniej vice-mistrzow Polski, kto strzelal by karne skuteczniej niz sagan i pewniej niz włodar? najgorszym zawodnikiem Legii był dla mnie kiełbowicz. on jest od zawsze dla mnie b. przecietnym pilkarzem i zawsze zastanawiam sie kiedy Legia sie na nim pozna. polski beckam - tak o nim mowili - śmieszne. Vuko i Włodar bardzo dobry mecz, troche słabiej Sagan, no ale...Włodarczyk 2 ost. mecze tez mial słabsze. Czekam na trio Sagan-Jeleń-Włodar. :twisted: MIstrzem Polski Jest Legia :twisted:
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Piotrek(L) 2004-05-15, 5:00 pm

Mecz mimo mało atrakcyjnego teoretycznie rywala trzymał w napięciu zgodnie z oczekiwaniami i był atrakcyjny dla kibiców. Świt zagrał bardzo ambitnie, prezentował poukładany futbol oraz pokazał się przy Łazienkowskiej bardziej udanie niż nie jeden klub o wiele wyżej notowany. Na Legię w tej rundzie jednak na szczęście to nie wystarczyło. Górę wzięło doświadczenie, ogranie i umiejętniści. Ambicja w tym meczu była po srodku. Dobrze, że Legia podtrzymała serię zwycięstw. Najważniejsze 3 punkty i gra po której nikt nie może mieć sobie czegoś do zarzucenia.
Piotr Włodarczyk zagrał bez wątpienia świetny mecz. Nie chodzi tu nawet o piękne bramki, ale o całokształt. Wczoraj piłka mu nie odskakiwała, świetne przyjmował, podawał, dryblował, no i naturalnie strzelał. Wszystko pewnie i czysto, imponował także szybkością.
Co innego Sagan, którego forma wczoraj była gdzieś daleko od stadionu. Widać było brak zdecydowania, pewności...Zmarnowane sytuacje, złe decyzje, straty to nie był raczej przypadek. Mam nadzieję, że Sagan już niedługo odzyska swoją wysoką dyspozycję i będzie znów cieszył nas swoją wspaniałą grą. Moim zdanie szum szkodzi sportowcowi, robienie z niego gwiazdy przy współudziale samego zainteresowanego także...No, ale nie ma co robić afery, bo świat się nie wali-jeszcze będzie dobrze i nei ma co się czepiać.

Jeśli chodzi jeszcze o mecz to chciałbym zwrócić uwagę na to jak zaprezentowali się kibice z Nowego Dworu. Byli skromną grupką, ale bardzo sympatyczną. Bawili się razem z całym stadionem, dużo krzyczeli-byłem mile zaskoczony. Ambitnie starali się nawet narzucić okrzyki Legionistom lub poderwać stadion do...fali meksykańskiej . Niestety trudno im było zwrócić na siebie uwagę i w tej sile przekonać 10k fanów Legii do własnych pomysłów na przyśpiewki i doping oby drużyn. Mimo wszystko z mojej strony wielkie brawa dla Nich:)!
Piotrek(L)

Postprzez fabian 2004-05-15, 11:40 pm

WOJTEK napisał(a):CIEKAWE CO POWIEDZĄ TERAZ CI,KTÓRZY SUGEROWALI ,ŻE LEGIA SIĘ PODŁOŻY ??BRAWO WŁODAR,RZECZYWIŚCIE W WIDZEWIE BYŁ CIENIEM TEGO PIŁKARZA ,KTÓRY GRA W LEGII.

U tokin tu mi? Nooo sorrry odszczekuje. Tak samo dzis po meczu z Amici z Widzewem odszczekuje....
fabian

Postprzez fabian 2004-05-16, 3:20 pm

fabian

Postprzez YO 2004-05-16, 6:29 pm

Bardzo pesymistyczny artykuł, oby się nie spełnił.
A Włodar zaszalał w tym meczu i w ogóle gra bardzo dobrze w Legii. Szczerze mówiąc, to byłem przeciwnikiem jego przyjścia do Legii bo uważałem że jest za cienki :oops: A tu niespodzianka, chłopak gra naprawdę bardzo dobrze :D :D
YO

Postprzez WOJTEK 2004-05-16, 7:00 pm

W LEGII WŁODAR SIĘ OBUDZIŁ.ALE TU MA KTO MU PODAWAĆ.W WIDZEWIE TERAZ BY LECIAŁ DO DRUGIEJ LIGI NA RYJ.A TAK?ZAGRA W PUCHARACH.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Erazmus 2004-05-17, 8:45 am

Wiadomość z ostatniej chwili . Kibice Lecha zapowiedzieli że jeśli decyzja prezydenta nie zostanie zmnieniona to kupią oni bilety dla kibiców Legii i warszawscy kibice zasiądą obok kibiców gospodarzy .
Tego się nie spodziewałem po pyrach ... :shock:
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez NHK12 2004-05-17, 3:29 pm

W dzisiejszym Tempie , napisali że jednym z powodów nie wpuszczania kibiców Legii na mecz pucharu Polski jest nie zabezpieczenie sektora gości, mówią ,że na czas nie zdążyliby okratować sektora od góry :shock: , nie dośc że mają tam chyba największy płot z 5m do góry to jeszcze chcą okratować od góry.Ktoś chyba ma nie pokolei w głowie ,a co świnie tam mają siedzieć? czy obywatele Unii Europejskiej ,może ktoś podpowie ,bo już sam nie wiem :(
NHK12

Postprzez Greg1906 2004-05-17, 3:45 pm

Erazmus napisał(a):Wiadomość z ostatniej chwili . Kibice Lecha zapowiedzieli że jeśli decyzja prezydenta nie zostanie zmnieniona to kupią oni bilety dla kibiców Legii i warszawscy kibice zasiądą obok kibiców gospodarzy .
Tego się nie spodziewałem po pyrach ... :shock:

To chyba próba wywarcia presji na prezydenta ba chyba sami Poznaniacy w to co mówią nie wierzą. Ciekawe jak to siedzenie obok siebie miało by wyglądać?
Greg1906
Nadzieja białych

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna