przez CharoN^ 2004-05-16, 10:09 am
Dobra oprawa spotkania, zarówno z naszej strony, jak i również ze strony przyjezdnych. Młyn dość obszerny, jednakże nie wsyzstkim chciało się śpiewać przy ciągle padającym deszczu :x. Na szczególną uwagę zasługiwały kapitalne stroboskopy ze strony Opolan, gratulację. Sądze jednak, że nie byliśmy gorsi, sporo rac, pasy, flagi na kijach, dymne i sektorówka. Teraz już przejdę do konkretnych spraw. Martwi mnie że na młynie stało wiele osób, które nie włączały się do śpiewów, jedynie do wyzwisk kierowanych w stronę Odry i sędziego, które były całkiem nie na miejscu, dobrze że Krzywy starał się to przerywać. Następnie martwi mnie także, iż wiele osób nie zna tekstów piosenek i może właśnie z tego powodu brakowało niektórych pieśni (dla mnie w szczególności "Trzy kolory ...").
Krzywy jestes chyba gorący Zagłębiak :lol: :lol:.
Na koniec do wsyzstkich, którym doping z naszej strony się nie podobał : Trzeba było przyjść na młyn, albo chociaż obok, i dołączyć się do śpiewania a nie dubać słonecznik, chronić dupe pod parasolem ... tak jest najwygodniej. Ciekawi mnie ile z tych osób, które na forum zarzucają słaby doping, wczoraj pomagało w zagłuszeniu Opolan.