Zagłębie Sosnowiec - Odra Opole (15.05.2004) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez *c*i*c*h*y* 2004-05-16, 12:00 am

O meczu : mecz bardzo dobry ze strony Zagłębia i Odry Opole , nerwówka była do ostatniego końca bo w każdej chwili mogło być 3-3 :roll: na szczęscie wygraliśmy 3-2 i Zagłębie znowu górą :!: :!:

o oprawie meczu: bo obu stronach bardzo dobra :!:

o pogodzie: koszmarna, szkoda że jak zaczeło mocniej padać ludzie zaczeli wcześniej wychodzić :evil:

o wyzwiskach: nie potrzebne :!:
*c*i*c*h*y*

Postprzez Agianni 2004-05-16, 12:19 am

Mecz na wysokim poziomie - mógł się podobać (z pominięciem kilku prostych błędów, których nie umiała wykorzystać Odra).

Sebastian napisał(a):przyśpiewek i tak było stosunkowo mało ... załamałem się jak Odra odpaliła racę a 3/4 stadionu zaczęło gwizdać :? ręce opadają :?

ZGADZAM SIĘ Z PRZEDMÓWCĄ
U nas doping według mnie wypadł bardzo przeciętnie, Odra natomiast wypadła całkiem nieźle 8).
Najbardziej mnie raziły te tanie przyśpiewki na Odre i beznadziejne gwizdy - żenada :?
Tłumaczę to sobie tym, że chyba pogoda miała dzis duży wpływ na dzisiejsze nastroje :?
To tyle narzekań.

Ci co przybyli na stadion, faktycznie nie mieli czego żałować, poprostu świetny mecz.
Pozdrowienia dla 4 tys przemokniętych do suchej nitki !! :D
Agianni
Adventure Group

Postprzez the djinn 2004-05-16, 7:16 am

co do samego meczu bardzo dobre spotkanie, gra do końca i żadna z dróżyn niechciała odpuścić bardzo cieszy mnie zwycięstwo
duże brawa dla kibiców gości którzy bardzo dobrze zaprezentowali się niezła oprawa i doping z ich strony
a co do wyzwisk : WSTYD
the djinn

Postprzez WAB 2004-05-16, 7:35 am

Kiedyś przejadę tych gówniarzy, co idą środkiem ulicy z meczu. Skoro policji mylą się naboje, to mnie pomyli się gaz z hamulcem.
WAB

Postprzez olo69 2004-05-16, 9:39 am

nie płaczcie już bo mnie głowa boli
olo69

Postprzez Miłosz 2004-05-16, 10:01 am

WAB napisał(a):Kiedyś przejadę tych gówniarzy, co idą środkiem ulicy z meczu. Skoro policji mylą się naboje, to mnie pomyli się gaz z hamulcem.

Możemy jechać w dwóch,ty po lewej,ja po prawej stronie...
Miłosz
Żółta kartka

Postprzez CharoN^ 2004-05-16, 10:09 am

Dobra oprawa spotkania, zarówno z naszej strony, jak i również ze strony przyjezdnych. Młyn dość obszerny, jednakże nie wsyzstkim chciało się śpiewać przy ciągle padającym deszczu :x. Na szczególną uwagę zasługiwały kapitalne stroboskopy ze strony Opolan, gratulację. Sądze jednak, że nie byliśmy gorsi, sporo rac, pasy, flagi na kijach, dymne i sektorówka. Teraz już przejdę do konkretnych spraw. Martwi mnie że na młynie stało wiele osób, które nie włączały się do śpiewów, jedynie do wyzwisk kierowanych w stronę Odry i sędziego, które były całkiem nie na miejscu, dobrze że Krzywy starał się to przerywać. Następnie martwi mnie także, iż wiele osób nie zna tekstów piosenek i może właśnie z tego powodu brakowało niektórych pieśni (dla mnie w szczególności "Trzy kolory ...").

Krzywy jestes chyba gorący Zagłębiak :lol: :lol:.

Na koniec do wsyzstkich, którym doping z naszej strony się nie podobał : Trzeba było przyjść na młyn, albo chociaż obok, i dołączyć się do śpiewania a nie dubać słonecznik, chronić dupe pod parasolem ... tak jest najwygodniej. Ciekawi mnie ile z tych osób, które na forum zarzucają słaby doping, wczoraj pomagało w zagłuszeniu Opolan.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Asja 2004-05-16, 10:36 am

CharoN^ napisał(a):Dobra oprawa spotkania, zarówno z naszej strony, jak i również ze strony przyjezdnych. Młyn dość obszerny, jednakże nie wsyzstkim chciało się śpiewać przy ciągle padającym deszczu :x. Na szczególną uwagę zasługiwały kapitalne stroboskopy ze strony Opolan, gratulację. Sądze jednak, że nie byliśmy gorsi, sporo rac, pasy, flagi na kijach, dymne i sektorówka. Teraz już przejdę do konkretnych spraw. Martwi mnie że na młynie stało wiele osób, które nie włączały się do śpiewów, jedynie do wyzwisk kierowanych w stronę Odry i sędziego, które były całkiem nie na miejscu, dobrze że Krzywy starał się to przerywać. Następnie martwi mnie także, iż wiele osób nie zna tekstów piosenek i może właśnie z tego powodu brakowało niektórych pieśni (dla mnie w szczególności "Trzy kolory ...").

Krzywy jestes chyba gorący Zagłębiak :lol: :lol:.

Na koniec do wsyzstkich, którym doping z naszej strony się nie podobał : Trzeba było przyjść na młyn, albo chociaż obok, i dołączyć się do śpiewania a nie dubać słonecznik, chronić dupe pod parasolem ... tak jest najwygodniej. Ciekawi mnie ile z tych osób, które na forum zarzucają słaby doping, wczoraj pomagało w zagłuszeniu Opolan.

No więc ja stałam cały mecz bez parasola , w sektorze z młynem, zdzierałąm gardło, machałam flagami, papierowymi szalikami itd. ...
Co do znajomości textów przez kobiców to nie sądze że są jakoś specjalnie skomplikowane żeby nie można się było ich na uczyć na meczu.
Tyle mojego - a dziś już spędzam dzień z moim nowym przyjacielem. Nazywa się mega katar.... :? :roll:
Asja
Gwiazda

Postprzez CharoN^ 2004-05-16, 10:49 am

Asja napisał(a):No więc ja stałam cały mecz bez parasola , w sektorze z młynem, zdzierałąm gardło, machałam flagami, papierowymi szalikami itd. ...
Co do znajomości textów przez kobiców to nie sądze że są jakoś specjalnie skomplikowane żeby nie można się było ich na uczyć na meczu.
Tyle mojego - a dziś już spędzam dzień z moim nowym przyjacielem. Nazywa się mega katar.... :? :roll:

Ja nie wątpie Asja, że są takie Zagłębiaczki jak Ty, przyjdą na młyn i będą dopingować nasz KS ze wszystkich sił. Tylko chodzi mi tu ogólnie o to, że wiele osób nie zna tekstów podstawowych pieśni ... A to napewno nie świadczy najlepiej. Z uporem będę wklejał adres tej strony - http://www.zaglebiesosnowiec.prv.pl/. Tam jest śpiewnik, w którym znajduję się wiele pięknych przyśpiewek. Proponuje edukację wszystkim "niwtajemniczonym".
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Sebastian 2004-05-16, 11:29 am

CharoN^ napisał(a):
i dołączyć się do śpiewania a nie dubać słonecznik

dłubać Charon dłubać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sebastian

Fan-cluby

Postprzez Odrzak 2004-05-16, 11:38 am

Jeżeli chodzi o miejscowosci które kibicuja Odrze Opole tą są to tylko Strzelce Op., Niemodlin, Skorogoszcz, Lewin Brzeski, Nysa, Kluczbork, Gogolin- z kazdej tej miejscowosci bylo po pare osob ale nie wiecej niz1-3 osoby, wyjatak stanowil Niemodlin-kilkunastu. a co do innych miast to Brzeg, Namysłów-w calosci kibicuja Słąskowi, Kedzierzyn-Chemik
+ fan-club Górnika, Zdzieszowice, Krapkowice-raczej juz nikt nie jezdzi na Górnika-wypalili sie juz. Ozimek tez już na Raków nie jezdzi, a co do Olesna to nie mam danych.Nas dokładnie 129+15 Piast+5 Polonia, reszta bandy Polonii ok.80 osób czekała w innym miejscu oi czekała na rozwój wypadków-wiadomo ze pały niae wyczaiły. wiec w sumie było nas 149 a mogło wiecej ale nie ma co gdybac, bo takie były ustalenia z Polonia. pozdrawiam
Odrzak

Postprzez G@L@ 2004-05-16, 12:38 pm

Meczyk ogólnie spox , szkoda że pogoda nie dopisała i że nie udało się zachować czystego konta........ :?
G@L@

Postprzez BrzydaL 2004-05-16, 12:51 pm

CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):Brawa dla bluzgaczy....

W drugiej połowie do młyna przyszło trzech żuli i zaczeli bluzgać a z nimi pół młyna :x Przecież prowadzącego doping dobrze jest widać i wszyscy ktorzy stoja aby dopingowac powinni patrzeć na niego i śpiewać to co on zaśpiewa :? To niejest jakaś samowolka, powinnismy razem rowno dopingować Nasz klub :!:, a nie kazdy co chce :!:
BrzydaL

Postprzez fabian 2004-05-16, 1:15 pm

Dobrze, teraz juz na trzezwo ;) Moim skromnym zdaniem nie bylo tak zle, grupa piknikow bawila sie swietnie. Darlismy ryje caly czas praktycznie, razem z kilkoma osobami w okolicy, ktorzy sie dolaczyli do spiewow. Byl kolo nas koles, ktory byl pierwszy raz na meczu od czasow pierwszoligowego hokeja :!: I jak dopingowal. I to jest najlepszy przyklad dla tych, ktorzy mowia, ze starsi nie musza dopingowac. No i bardzo nam pomagal koles ponizej w jeansie i bluzie z kapturem. Pozdrawiam.

Odra Opole, ja Odre... i tak dalej sobie odpuszczalismy, jak na piknikow przystalo. Probowalismy pare razy druga strona :D ale mlyn nas nie slyszal, srodek raz odpowiedzial.
fabian

Postprzez Amba 2004-05-16, 1:37 pm

Meczyk naprawde dobry, dobry wynik (satysfakcjonujacy) oprawa tez , dla mnie szok ze odwazyliscie sie brac te wszystkie transy na taka pogode, ale dzieki temu bylo o niebo lepiej, bo samym dopingiem nie mozna bylo sie tak zachwycac.

Ale oprawy przed meczowe byly kozackie :roll: :wink: :lol:
Amba
Warsaw Fans

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników