DaMi napisał(a):CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):Brawa dla bluzgaczy....
Zgadzam się z Magdą nie wiem na jakiego chuja te przyśpiewki na temat Odry. A co mnie bardzo dziwi jak się śpiewa o Zagłębiu to śpiewa garstka ale jak się jedzie na policje , sędziego czy na kibiców drużyny przeciwnej to wtedy śpiewa cały młyn a raczej powinno byc odwrotnie
Co do tych bluzgaczy-śpiewaków, to 95% z nich to starsi kolesie lat, tak wynika z moich obserwacji prawej strony trybun...
A z tym narzekaniem to jest typowo polska mentalność :lol:
Sposobem na tych bluzgaczy jest zainicjowanie w chwili bluzgów dopingu, dzisiaj ta metoda działała, bo część bluzgaczy słysząc, że jest doping się dołączała do niego i przestawała bluzgać.
Ogólnie pod względem dopingu powiedziałbym, że słabo dzisiaj było, czasami bardziej było słychać sektor Odry niż nasz młyn, a często jeśli już było młyn słychać to tak słabo że nie można było poznać jaka to melodia ;) ale może za bardzo mam w pamieci mecz ze Śląskiem i stąd te wnioski...
Odra pokazała się b.korzystnie pod względem ultras i dopingu, tylko temu kolesiowi powinni zabrać ten megafon czy co to tam było :lol: