WAB - wiesz co, sram co piszesz, sram na Ciebie i Twoje filozofie, ale w kwestii pochodzenia dojebales, a korzenie mam jakie mam i sie ich nie wstydze, a Twoja katowicka narodowosc wola o pomste do nieba.
Siara - wklej mi zdanie popierajace zultrasow ? moze Ty poczytaj dokladnie, mnie chodzilo o to ze taki Zultras wypije nalewke i jest w stanie jechac na mecz o 300km od Sosnowca ze zlotowka w kieszeni, a nie jak Ty oszczedza na wyjezdzie
Krawiec - zauwazylem, ze zarowno Ty jak i ekipa smiesznego PK nic tylko narzeka i zali sie na forum jak to jest zle, jak to im nie dobrze. Nie pasuje nie przychodzcie - proste. Ja nie jestem w stanie w jednym czasie byc w kazdej czesci Ludowego, a jak taki ow Zultras robi syf, to podejdz jeden czy drugi do niego i powiedz mu na czym wyglada Twoje podejscie do tego wszystkiego lub przekaz problem "znanemu" kibicowi (jezeli znacie takich) i niech zareaguje z Toba w tej kwestii, a nie placz i lament, co do wandala skaczacego po tramwaju, nie mozesz podejsc upomniec, wyplacic liscia? no tak przemocy mowie stop, zapomnialem, ze jestescie typowa piknik banda. Piszecie jak to wspaniale na Lechu i wogole fajna atmosfera, ze nie ma bojek itp. widac, ze naprawde zyjecie swiatem mass-mediow, a skad mozecie wiedziec co sie dzieje "dokladnie" w Poznaniu ??
Ja wole miec 2,5 oddanych calym soba kibicow bedacych wszedzie z druzyna, a nie takich sezonowcow i piknikow non stop placzacych !!!
W kazdym badz razie, nie mam zamiaru sie sprzeczac na foru i plakac
Mimo to wszystko z h. pozdrowieniem
Wab - off