Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
the djinn napisał(a):pamiętam w tamtym sezonie wyjazd do myszkowa kiedy to grupka gówniarzy w pociągu wyrzuciła świetlówkę przez okno wtedy wpadł tam kolega wojtek i ich troszke poszarpał, jak wszyscy będziemy sprowadzać gnojków do porządku to powinno byc dobrze, a co do zultrasów to oni jakos nierozjebują autobusów czy pociągów :wink:
Siara napisał(a):amstat - widze ze jestes jedynym kibicem jaki wsparł żultrasów,wiekszosci -co mi wydaje sie z kolei logiczne- nie podobaja sie takie chamskie zachowania na wlasnym stadionie.
Zagłębie Sosnowiec Against Intolerance!
Siara napisał(a):Jezeli Ty tez bys czytal moje wiedzialbys ze napisalem ze w tym temacie ich poparł-zultrasow, a nie pisze tu o jego stosunku ogolnie do wandali...
Sosnowiecka część AG napisał(a):Wystarczy że powiesz żeby zamknęli jape to napewno tak zrobią. I po co ci jakieś akcje bo z tego co wiem to na Lechu ostatnio cały stadion jechał po Legi więc nie mów że tam jest cacy i najlepiej w Polsce.
Krawiec napisał(a):Widać, widać ... Cichy . Solarisy też są już podrapane, ale nie rozciągajmy tematu bo przede wszystkim trza coś zrobić z akcjami zultras na Ludowym, a monitoring i służby porządkowe to pic na wodę.
warchlak napisał(a):zgadzam sie z krawcem ze w solarisach monitoring to pic na wode(napisane tylko po to zeby odstraszac wandalów)niestety przed meczem z miedzią miałem okazje jechać chyba 811 i siedziało tam paru żulów którzy rzadzili całym autobusem :( raz jechałem tramwajem z centrum na klimontów ok22 i z tyłu stało 5 nawalonych gości którzy nie dość ze co chwile kogos wyzywali to jeszcze rozwalili tylnią szybe tramwaju.nasuwa się tutaj jeden wniosek-WANDALIZMOWI MÓWIMY NIE :!: :!:
ps. sczag nie jesteś bogiem zeby wszystkimi rządzić na forum wiec w pewnych kwestiach najlepiej bedzie jak się nie bedziesz odzywał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników